13
-
#13 uwe boll eddig JÓ alapanyagokból készített SZAR filmeket. most egy SZAR alapanyagból fog készíteni egy nagyon ...... filmet
(a pontozott hely opcionálisan kitöltendő: én a SZAR-t írnám bele) -
RpPRO #12 Azok a statisztak legalabb annyira arabok, mint amennyire en mexikoi taxis. :)) -
#11 Kismilliószor végigvitted? Akkor legalább Krotchy nevét illene helyesen leírnod :| -
archkoven #10 Uwe Boll állítólag egy nagyon rossz rendező, bár ezt személyesen megítélni nem tudom, mivel még egyetlen filmjét sem láttam. A Postal 2-vel viszont már próbáltam játszani és kizártnak tartom, hogy szarabb filmet lehessen forgatni a történetből mint amilyen szar a játék maga volt.
Az első rész lehet, hogy jobb volt, de a Postal 2-ről teljes nyugodtsággal kijelenthetem, hogy borzalamasan gyenge. Nem az erőszakkal van problémám, hanem a képtelenül szánalmas, gagyi megvalósítással. 8 év fölött nem ajánlható senkinek. -
#9 "Nos igen örülök anak hogy legalább van valaki aki ezt a nagyszerű játékot (amit már kis milliószor vittem végig) végre filmkockaként is láthatom majd."
Próbáld gyengébb gépen, akkor is láthatod filmkockaként ;-)
-
#8 "Komoly" film, még "komolyabb" rendezővel. -
#7 :D -
GErYkE83 #6 Én kivételesen várom a filmet... lehet már nzhető is lesz, de előtte a Dungeon Siege!! -
#5 báár lőné le az a tucat arab statiszta...... -
Loverman #4 "Nos igen örülök anak hogy legalább van valaki aki ezt a nagyszerű játékot (...) végre filmkockaként is láthatom majd."
LOL -
Cat 02 #3 2. képen a krapek :D
mikr előkapta gránátot beszartam -
#2 Szánalom. -
#1 Eddig legtöbbször mindíg fikáztam a sárgaföldig dr.boll-t de most nagyon örülök neki.
Meglepő mi? Nos igen örülök anak hogy legalább van valaki aki ezt a nagyszerű játékot (amit már kis milliószor vittem végig) végre filmkockaként is láthatom majd.
Csak van egy két kiváltságom...az első a főhős haja és szakálla...szőke....bár lehet hogy majd boll meignt észbe kap és befesti haját hősünknek.De maga a ruhája tetszik peace ruha meg minden és a bal könyökén egy anarhista jel...tökéletes....
A másik rossz dolog hogy gary coleman (kicsi néger keddről akitől autógramot kértünk) nem lesz benne...helyette verne tover (kicsién!) fogja alakítani...Jah igen jó hír hogy maga boll is válal egy beugró szerepet...most végre nagy mosolyal fogok rátekinteni a filmre mikor postal dude szélöveti ízekre.
Vér erőszak és tökéletes feketehumor...jah és vörös haj...ha ezek benne lesznek akkor nálam már jól teljesít a film...no és sok sok lövölde legyen ám!Nem kell holni vicik vacak puff puff....szerelmi szál nemkell....18+os dolgot a népnek! :)
Jah igen és chorty is benne legyen ám! Raksivetővel...
Ha boll ezt eltudja készíteni jövőre akkor talán ez az egy filmje lesz amit szeretni fogok...a többit NEM! Azokat még mostis rühellem...
Jah igen jó hír hogy a postal.3-at is fejlesztik...mégpedig a nagy sikerű source motoral!!!