Ötvös Tibor

Van képünk hozzá: Postal

Sajnos rossz hírt kell közölnünk a játék- és filmrajongó társadalommal. Uwe Boll megtartotta a Postal jogait és - a most megérkezett képek szerint - újabb förtelmet készül leforgatni.

A játékostársadalom számára bizonyára nem cseng ismeretlenül a Running with Scissors név. A fejlesztőbrigád felel ugyanis minden idők egyik legnagyobb botrányát kavart játéksorozatáért. A címe: Postal. Uwe Boll neve sem ismeretlen: a német "rendező" felel ugyanis minden idők legrosszabb játékfeldolgozásaiért. A címük: House of the Dead, Alone in the Dark, Bloodrayne.

Klikk ide! Klikk ide!
Klikk ide!

Nemrég szinte örömhírként járta körbe a hírt a sajtó: mind a Far Cry, mind pedig a Postal jogait elvették a direktortól. Ám sajnos ezen infó kacsának bizonyult. Erre a legjobb példa a fent látható képcsokor.

"Uwe Boll a legtökéletesebb rendező a film számára" - nyilatkozta a Running with Scissors elnöke, Vince Desi. "A Postal mindig is az értelmetlen erőszakról szólt és biztos vagyok benne, hogy Boll a lehető legtökéletesebben adja majd ezt vissza a filmben."

"A játék maga politikailag is abszolút inkorrekt, szóval a végén akár még börtönbe is kerülhetünk" - mondta Boll. Ámen.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • koschwarz #13
    uwe boll eddig JÓ alapanyagokból készített SZAR filmeket. most egy SZAR alapanyagból fog készíteni egy nagyon ...... filmet

    (a pontozott hely opcionálisan kitöltendő: én a SZAR-t írnám bele)
  • RpPRO #12
    Azok a statisztak legalabb annyira arabok, mint amennyire en mexikoi taxis. :))
  • Sadist #11
    Kismilliószor végigvitted? Akkor legalább Krotchy nevét illene helyesen leírnod :|
  • archkoven #10
    Uwe Boll állítólag egy nagyon rossz rendező, bár ezt személyesen megítélni nem tudom, mivel még egyetlen filmjét sem láttam. A Postal 2-vel viszont már próbáltam játszani és kizártnak tartom, hogy szarabb filmet lehessen forgatni a történetből mint amilyen szar a játék maga volt.
    Az első rész lehet, hogy jobb volt, de a Postal 2-ről teljes nyugodtsággal kijelenthetem, hogy borzalamasan gyenge. Nem az erőszakkal van problémám, hanem a képtelenül szánalmas, gagyi megvalósítással. 8 év fölött nem ajánlható senkinek.
  • MrPrise #9
    "Nos igen örülök anak hogy legalább van valaki aki ezt a nagyszerű játékot (amit már kis milliószor vittem végig) végre filmkockaként is láthatom majd."
    Próbáld gyengébb gépen, akkor is láthatod filmkockaként ;-)
  • HuAn82 #8
    "Komoly" film, még "komolyabb" rendezővel.
  • sweech #7
    :D
  • GErYkE83 #6
    Én kivételesen várom a filmet... lehet már nzhető is lesz, de előtte a Dungeon Siege!!
  • Nethyrrea #5
    báár lőné le az a tucat arab statiszta......
  • Loverman #4
    "Nos igen örülök anak hogy legalább van valaki aki ezt a nagyszerű játékot (...) végre filmkockaként is láthatom majd."

    LOL