Csináljunk mi is olvasónaplót!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.lohere.net - a MagyarChan
majd ha nem kapsz melót,megbezsélhetjük.
mert még a szakmunkás is többet olvas ennél.
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
Lehet, h a Mennyország jó hely, de a Pokolban több az ismerős... Már előző életemben sem hittem a reinkarnációban...
vagyis inkább az,h nem tájékozódnak.
azt hsized ember h egy netes hír tájékoódás?
szép mondhatom..
Élet és Irodalom?
Ismered-é???
Már "régi" neked,de "legalább" nem könyv és tucc tájékozódni...
nem rossz a Garfield...csak majd ha minden mást elolvastál..
Ez egy kisegítõ iskola? (no offence)
Vagy TÉNYLEG ilyen hulladék lett mára a közoktatás színvonala? <#fejvakaras>#fejvakaras>
minek ilyen topicot nyitni?szépen leülsz mit tudom én,két délutánra és megcsinálod.nagy feladat...kicsit dógozzáá má ember😉
ups and downs
Szeretném már azt megérni, hogy egyszer az életben az ilyen "valaki csinálja meg helyettem azt, amire lusta vagyok" típusú topikok helyett azon meg a verseny, hogy - jelen esetre vonatkoztatva például - kinek sikerült jobban a belinkelt olvasónaplója.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Game.Com, GBC, GBA, GBA SP, NDS, NDSLite, PSP, Xbox, PS1, PS2, PS3, SMS, Megadrive, Saturn, Dreamcast, NES, SNES, N64, Gamecube, Wii és egy Amiga 1200/030/32 boldog tulajdonosa. :p pc suxx
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
szal ami irodalom könybven votl részlet (az is 10 oldal xD) azt kell ^^
és naná hogy meguntam és az votl a dogában :_(
\"It\'s gonna be legen... wait for it... dary!\"
Ja, én a hármast így ismerem: kaja, pia, pina 😊
izé...garfield képregényeket olvasok <#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
höhh,mégilyet
ups and downs
Fórumokon sajnos sok embernek elég gyatra a helyesírása, nem tudnak és nem is figyelnek oda 😊
Mind1, ha már könyvet nem olvasol, ajánlom figyelmedbe a játékfordításainkat, amik szakmailag is megfelelõek, egy mûfordító srác kezén keresztül megy az egész. Jó szórakozást! 😊
az nekem elég olvasás ... elég olvasás a 10 oldalon lévö több 10 db hír... ki mondta hogy én nem olvasok ? én KÖNYVET nem olvasok 😉 😉
Ha nem olvastok, rossz lesz a helyesírásotok és nem fogjátok ismerni a magyar nyelv szépségeit (van neki sok).
Ha csak ponyvát olvasol, akkor sem ismered meg.
viszont középsuliban ilyen nincs...a tanár kérdezni fogja,ha meg nem tod elmondani ezt azt,csak 1 mondatom mint ahohgy a neten van,akkor szevasz ujra olvasod .
Daxan „nekem a veszély lételemem, gyári default.”
http://www.lohere.net - a MagyarChan
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊