640
budapesti hidak, köztük a méltán híres és emblematikus Duna-hidak, közúti hidak, vasúti hidak, stb...
-
Christo #440 Ott a liget téri aluljáró is, az mégveszélyesebb :S
De ha egy jót akartok röhögni: http://putripest.fw.hu/ -
#439 egyszer egy nap arra mentem, épp újrafestették, 1 napig szép is volt... -
#438 na kösz... :P -
#437 Tiéd a pálya!:DDD -
Takezó #436 igen, de azt említettem is már Christonak: ) -
#435 voltatok mán a fővám téri 2-es megállóban? -
#434 Hogy ne szenvedjenek? Neneneeem! Kínozza csak a fájdalom! -
Christo #433 Az ilyeneket le kell lőni. Pont. -
#432 Törném el kezét mindegyiknek -
Christo #431 Fáznak a grafósok :D Pedig már nincs is tél. -
#430 Voltam a Batthyány téren ma! Szerencsére még tiszta! :) -
#429 köszönöm!!! -
#428 Fain az új logó -
#427 BSZ!! -
#426 kösz :-) -
#425 Heppí Börszdéj! :) -
Christo #424 Itt lehet nézegetni képeket a 4-es metróról, az m0-ás hídról és a kőröshegyi völgyhídról -
#423 nekem egyszer egy ekkora szél feldöntötte az állványom, még szerencse hogy elkaptam, különben a gépnem kampec... :S -
#422 A 16-os képen cseréltem a barátommal állvány egy pillanatra, úgyhogy ott láthatod az én állványom. Mindössze 3000 Ft-rt vettem és még ez a butuska kis állvány sem dől fel. -
#421 Azért az szép lenne, ha egy széltől feldőlne az állvány. :) -
#420 már nem tartani tudom de az állvány hogy nem dőlt föl? -
#419 tök szépek. hogy tudtad ekkora szélben stabilan tartani? -
#418 A többit is -
#417 a többit is vagy csak ezt? -
#416 Nem. Nem publikus és holnap törlöm. Ezekkel a képekkel terveim vannak, csak gondoltam megmutatom -
Christo #415 dbridgesre mehet? -
#414 [URL=http://queenkonyv.uw.hu/01.JPG]Tegnap esti "portya"[/URL] -
#413 Hát akkor patt-helyzet. Én igazából a Lánchíd elnevezést használom! ;) -
#412 [-[[URL=http://www.google.hu/search?hl=hu&q=chain-bridge&btnG=Google+keres%C3%A9s&meta=]külön]
mindkettőre hoz elég sokat, Wikipedia külön írja, nem is kötőjellel. fene se tudja. azért hiszek nektek, de jó lenne biztosra tudni -
totti86 #411 hmmm, ismerősek a fotók ;)
örülök, hogy végre kiraktad. -
#410 -
Christo #409 M0-ás Északi Összekötő híd - Budai oldali fotók! -
Christo #408 Mingyárt teszek fel az m0-ás híd budakalászi részéről is képeket -
#407 Szerintem egybe kell, keress rá a google-ben! -
#406 szép, de úgylátom azzal az arccal nem bírtatok :P
mellékesen az oldalon a Lánchíd angol megfelelőjeként Chainbridge-t írtál. Eddig én úgy tudtam, hogy külön kell, SZTAKI szótára viszont kötőjellel írja [link]. Tud valaki biztosat? -
Christo #405 Metróépítés: igen, az eddig meglévő nehézmetróinkat a ruszkik építették, de én arról beszéltem hogy van akik emiatt vetik el a további metrók építését és nem szakmai érvek alapján.
Szabadság híd: lesz rajta díszkivilágítás (olyasmi mint a Lánchídon, remélem nem lesz egy kaptafa és remélem jellegzetes lesz, illeni fog a hídhoz és nem ilyen tmobillila vagy anyám tyúkja modern faszság lesz...)
lesz rajta villamos...
a híd szerkezetével is csinálnak valamit, ha mást nem akkor csak stabilizálják, mivel az újjáépítés óta ere nem került sor.
Aztán hogy kiszélesítik... hát ez jó kérdés. Nézzétek meg a metróállomásokat, ott sem csináltak semmit, csak a falat hozzásimították a tübbingekhez.. jó tudom aligha lett ettől szélesebb de mégis. Hátha a hídnál is lesz valami ilyesmi ;)
Mindenesetre azért annak örülnék ha valami normálisabb szine is lenne, mintafelfestéseket már lehet is látni rajta. -
#404 Csak felújítani akarják nem? Azt a hídat csak akkor tudja megszélesíteni ha teljesen tönkre teszi. -
#403 Ja! Néztem ma reggel a Szabadság-hidat. Hát azt nem tudom, hogy fogják kiszélesíteni, mert akkor építhetnének egy újat, mivel a híd vasszerkezete nem teszi lehetővé, hogy szélesebb legyen az út rajta -
#402 Annak annyi köze van a dologhoz legalább, hogy a ruszkik építették, de a Kossuth-hídnál semmit orosz vonatkozás nincs! -
Christo #401 Na kérem, tehát ha itt valaki a Kossuth hídra kattint akkor már látja is az akciónkat ;)