20
jöhet minden ami Trust
-
#20 Közben megoldottam, semmi gond. -
#19 Üdv emberek!
Van egy egerem, MI-2500X Optikai egért és miután feltettem a drivert, nem tudom rendesen beállítani a gombjait. (5 gombos az egér)
Illusztráció: a manual és amit én látok
-
mentos-boy #18 ...vegyes vélemények
úgy látszik erősen lutri dolog ez...
Én részemről most újítottam egy Trust tápot, egyenlőre jól szolgál...
-
#17 3 napig működött a lézeres trust egerem -
DDE #16 Hali!
Nekem egy USB-s videó digitalizálóm van. Alaptudású, nincs vele problem.
(tip :VI-3100)
A Trust billentyűvel nagyon befürödtem. Tapadtak a gombjai. -
#15 nekem van egy trust cr-3000-as memkari olvasóm,elég szar azért mert soxor kéképernyőt adott nekem cserébe,azt ezért ksizedtem.... -
mentos-boy #14 igen ezeket tudom...
de igazad van mert a kérdésemből kimaradt hogy mindent egy helyen... -
#13 nekem meg noname billem van és az is teljesen jó -
#12 Trust fényképezőgépem kb másfél évig bírta. Előtte semmi gond nem volt vele, egyszercsak off.... De vezetéknélküli bityűm és egerem tökéletes. -
Inquisitor #11 Azt hittem a KYE gyártja a cuccaikat, aki a Genius, A4Tech, Silverline cuccokat (is) többek között. :) -
knadam #10 Magyarországi Trust lelőhelyek
Csak egy lépéssel kellett volna tovább menned
Hogy ezekben a boltokban van-e azt neked kell megtudnod! -
#9 nekem trust notebook táskám, és autós tőltőmvan, és meg vagyok vele elégedve, pedig már jó ideje gyűröm őket. -
baca01 #8 ja nekem is trust klavim van és teljesen jó. -
#7 Trust egerem és billentyűzetem van, tökéletesen működnek. -
mentos-boy #6 lehet hogy "olyan mint a tesco gazdaságos", de nekem a kormányom is és a rádiós bill+egér kombóm is tőlük van.
A kormányom kb. 5 éves és most is csak annyi a gáz vele, hogy kezdenek nem működni a gombjai.
A bill+egér kombóm pedig 1/3 annyiba kerüllt 3 éve mint egyik barátomé (Genius) fél éve, és az enyém 100x jobb és megbízhatóbb, de nem ez volt a kérdés!
Azért mielőtt azt hinnétek, elmondom hogy ez a konnektoros hálózat sem az ő ötletük, de az övék legalább nem Amcsi-konnektoros amivel nem tudnék mit kezdeni... -
#5 Az agytrösztnek vannak néha remek ötletei, mégha nem is saját, csak a márkát rakják rá. Csak tényleg ritka az olyan termékük, amire az lehet mondani: megbízható, jó minőség. Ez persze nem azt jelenti, hogy csak **art tudnak kihozni. Biztos akad 1-2 jó cuccuk is... erős zsákbamacska feeling inkább. :-) -
Bankrupt #4 Én egyszer vettem egy trust mikrofont, baszott működni -
Dodo55 #3 Hmm ez a konnektoros hálózat érdekes. -
Borg #2 A trust olyan mint a tesco gazdaságos.
Mindenféle nulla, noname gyártó termékeit márkásítják, és árulják metroban, és egyéb hipermarketekben.
De váljék egészségedre mindkettő. -
mentos-boy #1 Halihó mindenki!
Elsődleges kérdésem, hogy van-e olyan hely piciny országunkban, ahol mindenféle Trust terméket meg lehet találni, ill. tudtok-e ilyenről?!
Elsősorban pillanatnyilag, 2 dolog izgatja a fantáziámat!
1.:450W HighTech PSU Silent Big Fan PW-5770
Trust táp
2.:Easy Network Kit 14Mbps NW-7400
Trust konektor alapú netmegosztás