12
  • Lordboxi
    Hát szerintem tök jó lenne ha kicsit lenne belőle a szent iván éji álomból. Ott van elég mob, hogy grindelősek is örüljenek, és lenne valami kis fantázia is benne. De örülök, hogy végre lessz olyan mmo amit nem árasztanak el a diablón tenyészett vadállatok.
  • Lordboxi
    Hát szerintem tök jó lenne ha kicsit lenne belőle a szent iván éji álomból. Ott van elég mob, hogy grindelősek is örüljenek, és lenne valami kis fantázia is benne. De örülök, hogy végre lessz olyan mmo amit nem árasztanak el a diablón tenyészett vadállatok.
  • Goth
    Ha Shakespeare tudta volna, hogy egyszer MMO-t csinálnak a műveiből... :D
  • Ronny
    a sok agyatlan grindelős játék után talán valami értéket is látunk.
  • Cumi
    Hmm, ez erdekesnek hangzik. Amugy a vilag meg adott, benne elunk, nagy reszet ismerjuk, csak egy regebbi korban jatszodna a jatek, amihez Shakespeare adja a karakterek stilusat, helyszineket, stb.

Mondjuk nem ertek a szerepjatekokhoz, de en valahogy igy gondolom.
  • Inquisitor
    "olyan embertől aki egy VILÁGOT alkotott, nem csak írt pár művet..."
    Pár könyvet? Lol. :D

"nem egy külön univerzum ..."
    Ahogy vesszük. Szerintem meg az. Én tök jól ellenék a Vihar c. mű univerzumában.
  • Loverman
    szal, a lényeg az h tényleg olyan embertől aki egy VILÁGOT alkotott, nem csak írt pár művet... jók, az igaz, de nem egy külön univerzum..
  • Cat 02 #5
    érdekes lesz ^^
  • craesh
    inkább Clive Barker kéne
  • AranyKéz
    Normál CRPG-t kéne, nem agytalan MMO játékokat
  • Alwares
    Ez elég érdekesen hangzik... Bár szerintem a düne világa már nagyon megérdemelne egy mmo-t vagy egy jó kis gammát...
  • Loverman
    miért nem Frank Herbert vagy J.K. Rowling vagy Darren Shan stb. által alkotott világból akarnak MMO-t csinálni? kíváncsi leszek melyik műből fogják szedni a mobokat...