ABBA

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

B0B0
Tudod hogy értettem teeeee 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

zakika
szerintem megfer. en is sok mindent szeretek

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

B0B0
Csak nehogy a Queen rovására menjen ez a rajongás! 😊

Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!

B0B0
Egy barátomnak van meg 😊

zakika
az is megvan valahol kazin, regen sokat halgattam. olyan hangulatos feldolgozasok

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

zakika
nekem egy 33 dalos video valogatas van meg, de meg nem volt idom vegignezni

mflex
Sziasztok!
Én is "csípem" õket...

ABBA - 16 Hits - DVD - 2006

Release Date.: 6/29/2006
Store Date...: 06/26/2006
Source.......: DVD
Packer.......: 0.35
Style........: Pop
Record Label.:
Cat Nr.......:
Encoder......: Lame
Quality......: VBRkbps

01. The Winner Takes It All (Video)
02. Gimme Gimme Gimme (A Man After Midnight) (Video)
03. Name of The Game (Video)
04. I Do I Do I Do I Do I Do (Video)
05. SOS (Video)
06. Thank You For The Music (Video)
07. Dancing Queen (Video)
08. Chiquitita (Video)
09. Day Before You Came (Video)
10. On and On and On (Video)
11. Voulez-Vous (Video)
12. Does Your Mother Know (Video)
13. Happy New Year (Video)
14. Waterloo (Video)
15. Knowing Me Knowing You (Video)
16. When All Is Said and Done (Video)

klikk

password: www.Chipollo.Info

What about the forests?

McGrady
na, az fasza, majd utánavadászok 😊)

Kuss!-magyarázta.

Breki33
Claydermannak is van egy ABBA feldolgozás lemeze
Qwerty4
egyetlen számukat bírom, az S.O.S.-t

Qwerty4

Pheaper
ja akor keverem a 2 õt :S

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

B0B0
Kõ?

B0B0
Láttam már koncert DVD-t tõlük

McGrady
az is fasza 😊
nem tudod, adtak-e ki koncert cd-t vagy hasonlót?

Kuss!-magyarázta.

McGrady
te talán nem szereted? 😊

Kuss!-magyarázta.

McGrady
jaja, az nekem is 😊

Kuss!-magyarázta.

B0B0
Szerintem a legjobb tõlük a Chiquitita

B0B0
Egy javítás: 1983-ba hagyták abba, a Thank You For The Music ugyanis akkori!

zakika
tizenegynehany eve az Erasure feldolgozott nehany szamot (pontosan negyet) es utna az E-rotic egy albumnyit (David Brandes produkciojaban). Az A-teensrol meg mar ne is beszeljunk, ahogy jettek ugy mentek, de jo volt halgatni a dalokat 😊

Desiderata
Broafka
nekem a voulez-vous az egyik kedvencem, utána meg az alapok: Dancing Queen; Gimme, Gimme; Money, Money; meg az ilyenek 😊

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

Jano
A Rasputin nem ABBA, hanem Boney M.

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Broafka
én most hallgatom, tökre birom, szerintem jó számai vannak/voltak

- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...

pff faterom kedvence ez az eloado XD<#zavart1>
Pheaper
tyû hát nekem a Rasputin,gimmi gimmi,Mamma Mia és a Dancing queen 😊
nkeed?

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

McGrady
nagyon hangulatos kocsiban hallgatni, amikor hosszabb útra mentünk, király volt 😊
van kedvenc számotok?

Kuss!-magyarázta.

zakika
az otlet o, legkozelebb beteszem ha utazunk valahova

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség

Pheaper
jaja nekün k is igy volt talán még vannak is kazetták 😛 meg pár számuk meg is van még pl Gimme! Gimme! Gimmi....😛

McGrady
helyes :-)
én elég sok számukat ismerten, de csak dallamról, kicsikoromba nagyon sokat ment kocsiba, most meg jó érzés visszahallgatni, immár címmel 😊

Kuss!-magyarázta.

Pheaper
szeva
én birom õket 😉

McGrady
hello!
gondolom, sokan ismeritek, popzenekar létükre zenéjük összetett és bonyolult, nagyon harmónikus, dallamos, igényes zene. Egyre többet hallgatom :-)
Egy kis leírás:
ABBA (1972–1982) svéd popegyüttes. Az együttes neve a tagok keresztneveinek elsõ betûibõl összerakott rövidítés. 1970-ben alapította Agnetha Fältskog, Björn Ulvaeus, Benny Andersson és Anni-Frid Lyngstad (beceneve „Frida”😉. 1974-ben váltak világszerte ismertté , amikor Waterloo címû dalukkal megnyerték az Eurovíziós Dalfesztivált és attól kezdve éveken át uralták a különbözõ országok toplistáit. Pályafutásuk során több mint 100 dalt jelentettek meg és kb. 350 millió lemezt adtak el. Legnagyobb slágereik a Mamma Mia, Dancing Queen, Money Money Money, Knowing Me Knowing You, Super Trouper és a The Winner Takes It All. Az együttes tagjai 1982 végén elhatározták, hogy szünetet tartanak, de ez a szünet elhúzódott és végül az ABBA végét jelentette. A kritikusok zenéjüket sokszor nevezik „glamour-popnak”.

Kuss!-magyarázta.

← ElőzőOldal 2 / 2