1362
A berakott képek mérete ne legyen nagyobb 800x600-nál!
-
Sponnyabob #1322 Kösz!
Amúgy csak azért kérdeztem mert találtam pár kisautót a régi játékok között amik kisebbek mint a többi és gondoltam hátha jók lesznek, de sajnos kicsit nagyobbak mint 1:87. Mind1 azért lehet így is felhasználok őket valahogy. :D -
#1321 Méretarányok -
Sponnyabob #1320 Nekem is ilyen M41-esem van szerintem nagyon szép imádom.
Egyébként valaki meg tudja mondani hogy a H0 méretarány az milyen számaránynak fele meg? Tehát 1:87-hez vagy hasonló. -
FDani91 #1319 Hali!
Eladásra kerültek az alábbi H0-ás méretarányú, magyar vonatkozású modelljeim:
- 1db Fuggerth MÁV M41 2105 "Kisötös" dízel-hidraulikus mozdony. A mozdonyon minden aprórészlet kivan dolgozva, mint például a kerekek, az ütközők, az ablaktörlők, az ablakok, a légcsövek, a vonóhorog, ...stb., tehát a modell egyedi kinézetű.
Ára: 17.000 Ft
- 1db Roco MÁV Hungária Xt típusú, két tengelyű, zárt teherkocsi (vitrinmodell).
Ára: 3.000 Ft
Képek:
http://indafoto.hu/fdaniel1991
A modellekkel kapcsolatban csak komoly vevők érdeklődjenek!
Ezek vasútmodellek elcserélése más vasútmodellekre nem lehetséges!
A modellekre garanciát nem vállalok!
Részletfizetési lehetőség nincs!
Részletek e-mail-en keresztül: [email protected]
Üdv: F.Dániel -
#1318 a kis gőzös érdekelne -
spy803 #1317 Eladó TT terepasztal 1,60m*1m. Két kör, alagút, híd, 4 vágányos állomás, 2db vakvágány. 3db mozdony, 2db hálókocsi, 5db teherkocsi. Mozdonyokat kicsit meg kell olajozni. A terep 100% készen van, csak épületek kellenek rá. A vezérlés viszont még egyáltalán nincs kész, csak szakaszolva van a pálya. Az egyik pikó trafónak hiányzik a gombja, de tökéletesen működik. Régóta nem volt hozzányúlva, minden el volt dobozolva, az asztal pedig letakarva. Szállításban nem tudok segíteni. Szigetszentmiklóson van a pálya. Annyira szétszedhető, hogy a 4 lábat le lehet csavarni. Képek az asztalról: https://picasaweb.google.com/105226663796891259696/EladoTerepasztal?authkey=Gv1sRgCOny09DelLj2KQ# Ár:180eFt, ami alkuképes.
-
#1316 támogatunk! :) -
#1315 Egykor nekem is volt modellvasutam, családi okokból már nincs, bár szép emlékek kötnek még hozzá. Lehet egy nap megint elkezdem. :) -
#1314 Tillig 02092 hadi gőzös
(vaterán 72 ezer)
-
#1313 -
#1312 Hát, drága beszerzések árán otthon is tudsz nyomtatni, de olcsóbb megoldás, ha készíttetsz valakivel. Őt tudom ajánlani, nekem is készített már, jó minőségben dolgozik, és olcsón: Szabiroli. -
Örült kutya #1311 És a feliratokat hogy lehet hozzá készíteni? -
Örült kutya #1310 Megnéztem. Jó dolgok vannak rajta. Köszönöm. -
#1309 -
#1308 Ne haragudj, lemaradt a válasz gomb, szóval ezt a linket neked szántam.:) -
#1307 Tessék, itt le van írva. -
Örült kutya #1306 Szia mindenkinek.
Szoktam látni hogy készítenek házilag műgyanta kasznit,karosszériát.
Főleg mozdonyokhoz.Valakinek vam valami tippje hogy kell készíteni meg hogy milyen eljárással?
A válaszokat előre is köszi. -
#1305 Itt láthattok képeket a vasárnapi napról. -
#1304 Na, a próbálásból annyi lett, hogy a második kép után lemerült a gépem (sajnos itthon még nem tudtam, hogy hogy áll töltöttségi szempontból, így sajnos ráfáztam), de majd belinkelem a képeket az ismerőseimtől. -
#1303 Itt már van néhány kép, de majd én is megpróbálok készíteni. -
#1302 tudnál majd fotót feltenni? -
#1301 Ajánlanék a holnapi napra egy programot, hátha valakinek még nincs semmi terve..:)
kiállítás -
#1300 520-as gőzmozdony 57 ezer forint, elfogadnám :)
VS
520-as gőzmozdony, Hatvan, szomorú :(((
-
#1299 26 ezer forintért ment el -
#1298 vasúti daru "Szolnokon található egy ugyanilyen!"
-
pollika03 #1297 Sziasztok!
Raktam fel egy képet csak példaként. -
pollika03 #1296 Kedves modellezők!
Sikerült hozzájutnom kb. 500 darab 1:87 arányú H0 kamion modellekhez. Vannak sörös, ásványvizes, üdítős és egyéb reklám kamionok. Egy barátom kipróbálta és tökéles az utakra, vagy cserekamionok a RoLa szerelvényekre. A fülke fémből, a nyerges, vagy pót műanyagból készült, igényesen kidolgozottak. Szeretném nagyobb mennyiségben eladni, mert egyesével a posta nagyon megdrágítja őket. Akit érdekel kérem, hogy jelentkezzen a [email protected] e-mail címen. Tisztelettel. -
#1295 végre megjött az első festeni való vagon, most keresek nyomdát... -
#1294 szomorú :( terepasztal 30 ezer / 0 forint -
#1293 hú, ha lesz akkor tuti megyek :) -
mstummer #1292 Több féle módszer létezik. Lehet fóliázni is, bár az nem feltétlenül a legjobb olyan felületen ami nem teljesen sík. Valószínűbb a tamponnyomás. Persze ez cégfüggő is. Ki mit választ.
Tavaly volt nyílt nap a Märklin győri gyárában. Ott meg lehet nézni az ilyeneket. Talán idén is lesz. -
#1291 majd kinyomozom mi a módja, most vaterán rendeltem egy csomó vagont és egy mozdony tetőt (héten várom a beérkezést), ezeket szeretném majd befestetni
úgy gondoltam hogy majd Photoshop-ban összerakom mi legyen rajta és pendrive-on elviszem egy digitális nyomdász céghez hogy tegyék rá :)
de előtte egyszínűre át szeretném festeni őket, a régi makettozó festékeim már tuti beszáradtak :) olyan régen foglalkoztam a témával,
annak is utána kéne nézni hogy festeni vagy fújni érdemesebb, mert úgy szeretném hogy a festék vékonyan terüljön és a domborzat látható maradjon
tudom pl. Mávos vizes matrica kapható, de valami nagyon extrémet akarok kihozni a dologból -
#1290 Az engem is érdekelne, hogy ilyen "werbelok"-ot hogyan festenek. Sima átlagos mozdonyoknak az elkészítéséről láttam már videót, de ilyenről még nem.
Amúgy ilyen kis feliratokat vízes matricával is felrakhatsz, bár az nem olyan szép. Nem tudom, hogy egy nyomdaipari cég hogyan birkózna ezzel a feladattal meg :) -
#1289 Szuper! -
#1288 Nagyon szépek! jó részletes a kidolgozás
a mozdony oldalára milyen eljárással került fel a kép?
szeretnék kocsikat festeni, nézegettem pár nyomdaipari céget ami bármilyen felületre rányomtat bármit, csak még nem kértem árajánlatot
itt is valami digitális nyomtatóval készülhetett a dekoráció? -
#1287 Ahogy ígértem rakok fel képeket az új szerzeményemről: Jägerndorfer GySEV Széchenyi Taurusa (1047 505). A modellt a soproni Loc&More cég forgalmazza, valamint az igazi mozdony is nekik köszönhető. A modellből elvileg 500 db készült, én már mindjárt az első nap átvettem az előre megrendelt példányomat. A modellről még fontos tudni, hogy a JC első Taurusa, valamint első werbelokja, de nem vallottak kudarcot, hiszen a Roco modellt is simán veri. Az én Piko Taurusomhoz képest pedig ég és föld...
Néhány kép róla:
-
#1286 "kék krokodil" 14 ezerért ment el -
#1285 igen, ez is jó lap: http://vasutmodell-kereskedelem.lap.hu/ -
Rainbow15 #1284 Szerintem ezt mindenképp: http://vasutmodellezes.lap.hu/ -
#1283 ok, akkor elkezdtem gyűjteni miket lenne érdemes banner alá betenni
Vatera | Ebay.de | Index fórum | Lap.hu | Események (kiállítások, erre még nem találtam megfelelő linket)
milyen egyéb hasznos oldal/téma van?