Közeledik a láthatatlanná tevő álcázás

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

😊 De én nagyon csöndben vagyok olyankor, amikor láthatatlan vagyok <#eplus2>
Na várjál mert a hangodból rá lehet jönni hogy ott vagy, megfordulnak és már le is buktál 😊

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Jelentem, hogy én is feltaláltam a láthatatlanságomat. Tökéletes sötétségben nem lát engem senki 😊
Továbbfejlesztettem a technikát, és eljutottam odáig, hogy nappali fényben is láthatatlan vagyok - a vakok számára 😊
Még ennél is továbbfejleszettem a technikámat, és már nappali fényben is láthatatlan vagyok nemcsak a vakok, hanem a látók számára is. Az idõ rövidsége miatt egyelõre csak azok számára, akik nem néznek rám 😊

Szóval ez a cikk is eléggé kamugyanús. Az indexen is volt egy ilyen hír nemrég, ahol "metaanyagot" használtak, de ott valami hengerekrõl írtak.
Lazarus
...azt sem tarja elképzelhetetlennek, hogy egy napon...
...azt sem ^^^^^ elképzelhetetlennek, hogy egy napon...
A predátorhoz már az is elég, ha tükörrel vonják be az embert. PL egy sûrû dzsungelben jól is mûködne😊

Gracie Barra

Klasszikus filmtrükk. Ami a gyerek kezében van, az eredetileg vagy kék, vagy zöld, és azzal van kimaszkolva az a kép, amin a srác még nincs rajta.
Láttam egy hasonló videót, amit teljesen elbasztak, mert nem figyeltek hogy egyszer lehet látni az ürge csontjait egy másik alkalommal meg nem.

Mellesleg én egy Predator-szerû tökéletlen álcázással is boldog lennék 😊

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Dezsavûûû érzésem van....😄D

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

vonósugár
mikrocsipesz

Kara kánként folytatom tanításom.

Nem kamu, "olyan mintha"...
Egyébként sok "olyan, mintha" van már.
Ha emlékeztek a Star Trekre, van benne ún. <i>vonósugár</i>.
Ez a Mikrótvízer olyan mintha vonósugár lenne :-)

Kara kánként folytatom tanításom.

Kamu
jópofa videók, egyszer tényleg eljutnak erre a szintre 😊

HöfEE
Megnéztem a videót. Nem igazán értem, hogy amikor a srác feje elõttt van a labda és a tégla akkor a srác feje miért lesz átlátszó????? Úgy értem amikor az arca elé rakja a gömböt akkor a feje mögötti tér látszik. Azt hittem hogy csak a gömb meg a tégla az. Ez vagy nagyon kamu vagy én nem értek valamit.

Szabad szemmel semmi extra nem látszik. Most kb ott tartanak, hogy bizonyos hullámhosszokon kicsit csökkentik a láthatóságot. Tehát még elég kezdetleges az egész.

Gracie Barra

joebacsi
"Az álcázás egyszerûen átsiklik a radar és egyéb hullámokon, mintha a tárgy nem is létezne. A kutatás az álcázás egy fejlettebb változata felé vezet, ami egy nap a látható fényben is eredményre lehet képes."

vagyis látható fényre nincsmég eredmény

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

joebacsi
hogyhogy nem a hadsereg gondozásában folynak a kisérletek?

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Shodan

A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Dragooon
jó lesz, télen megyek az utcán és valaki pofán dob egy hógolyóval.. már most nem tudom megtalálni a tettest, mi lesz a jövõben? nem akaroom

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

lol

craesh
felesleges, hisz nem látnál, semmit, ugyanis láthatatlan! <#idiota>

Errol nincsen kep? :\ Marmint a kiserletrol...
← ElőzőOldal 2 / 2