71
-
s2rk2ny #31 Elég baromság ez az egész.
Ha valamit láthatatlanná tesznek... hogy fogják megtalálni?
Kell beleszerelni egy csippet ami valami identifikáló jelet adjon le - és akkor máris kompromitálva az egész.
Lesz egy-két pihent srác, aki egy délután alatt összehoz egy szerkentyűt és fújhatják fel a milliárdokba kerülő projektjüket... -
assdf #30 Azért egy ilyen ruha, a megvalósitáson kivül, elég sok gondot okozna. Ugyanis az ember ugy lát, hogy a fény megtörik szemben és a retinán leképeződik (vagy valami ilyesmi egy biológous biztos jobban tudná). Tehát mivel a fény nem jut át rajtad ezért gyakorlatilag vak lennél egy ilyen ruhában... -
-
M2 #28 Huje angolok, roliika már meg is oldotta:
"De ha a fényt sikerülne elhajlitani minden szögből a tárgy körül akkor az láthatatlanná válna."
...ugyanis minden tömeggel rendelkező test gravitál, azaz torzítja a teret, ami fényelhajlást okoz, minden szögből. Tehát minden tömeggel rendelkező test láthatatlan! A többi csupán illúzió. -
wanek #27 A gömb és a kocka úgy működik, ahogy leírtam. A kabát meg úgy, ahogy a cikk leírja. -
wanek #26 "neked ami nem a múlt századi fizika ír le és azokkal a cuccokkal nem elérhető az kamu." - nem hazudtoltad meg magad, most is bebizonyítottad, hogy önálló gondolatod nincs egy szál se, ez ugyanis dez dumája.
"Léteznek ilyen publikus öltözékek amelynek egészét beborítja 1 szenzor rendszer ami egyben kamera és kijelző is. Iszonyat drágák." - hol léteznek, te szerencsétlen? A sötét agyadban? Melyik ufo magazinban olvastad? -
roliika #25 Wanek...neked ami nem a múlt századi fizika ír le és azokkal a cuccokkal nem elérhető az kamu. Nem is értem, hogyhogy nem égeted el a számítógépet, mert az boszorkányság. :DD
Van 1 almád. /Nem eszed meg/
Ha minden oldalról a mögötte lévő képet látnád az alma felszínén, akkor magát az almát nem látnád!
Léteznek ilyen publikus öltözékek amelynek egészét beborítja 1 szenzor rendszer ami egyben kamera és kijelző is. Iszonyat drágák. De ha a fényt sikerülne elhajlitani minden szögből a tárgy körül akkor az láthatatlanná válna. Nem kell semmi szuperspéci anyag, meg semmisem, csak a fény természetét kéne jobban megismerni. -
#24 Bírom mikor ilyen "okos" emberek vannak az SG-n. Ideírogatnak, kamuszagra gyűlnek, közben el se olvassák a cikket esetleg az alatta levő linkeket az előzmény cikkekről.
-> a kabátról
A gömb, és a kocka is ugyanígy működik. -
neoG #23 nincsen szine:láthatatlan -
komonyi #22 na ez jonagy kamu kicsit sem fura hogy ugyanolyan szinű a golyo tégla meg a kabát... -
wanek #21 :) De én nagyon csöndben vagyok olyankor, amikor láthatatlan vagyok -
AranyKéz #20 Na várjál mert a hangodból rá lehet jönni hogy ott vagy, megfordulnak és már le is buktál :)
-
wanek #19 Jelentem, hogy én is feltaláltam a láthatatlanságomat. Tökéletes sötétségben nem lát engem senki :)
Továbbfejlesztettem a technikát, és eljutottam odáig, hogy nappali fényben is láthatatlan vagyok - a vakok számára :)
Még ennél is továbbfejleszettem a technikámat, és már nappali fényben is láthatatlan vagyok nemcsak a vakok, hanem a látók számára is. Az idő rövidsége miatt egyelőre csak azok számára, akik nem néznek rám :)
Szóval ez a cikk is eléggé kamugyanús. Az indexen is volt egy ilyen hír nemrég, ahol "metaanyagot" használtak, de ott valami hengerekről írtak. -
#18 ...azt sem tarja elképzelhetetlennek, hogy egy napon...
...azt sem ^^^^^ elképzelhetetlennek, hogy egy napon... -
juzosch #17 A predátorhoz már az is elég, ha tükörrel vonják be az embert. PL egy sűrű dzsungelben jól is működne:) -
wanek #16 Klasszikus filmtrükk. Ami a gyerek kezében van, az eredetileg vagy kék, vagy zöld, és azzal van kimaszkolva az a kép, amin a srác még nincs rajta. -
AranyKéz #15 Láttam egy hasonló videót, amit teljesen elbasztak, mert nem figyeltek hogy egyszer lehet látni az ürge csontjait egy másik alkalommal meg nem.
Mellesleg én egy Predator-szerű tökéletlen álcázással is boldog lennék :)
-
roliika #14 Dezsavűűű érzésem van....:DD -
Epikurosz #13 vonósugár
mikrocsipesz -
Epikurosz #12 Nem kamu, "olyan mintha"...
Egyébként sok "olyan, mintha" van már.
Ha emlékeztek a Star Trekre, van benne ún. <i>vonósugár</i>.
Ez a Mikrótvízer olyan mintha vonósugár lenne :-) -
M2 #11 Kamu -
metaljesus #10 jópofa videók, egyszer tényleg eljutnak erre a szintre :) -
#9 Megnéztem a videót. Nem igazán értem, hogy amikor a srác feje előttt van a labda és a tégla akkor a srác feje miért lesz átlátszó????? Úgy értem amikor az arca elé rakja a gömböt akkor a feje mögötti tér látszik. Azt hittem hogy csak a gömb meg a tégla az. Ez vagy nagyon kamu vagy én nem értek valamit. -
juzosch #8 Szabad szemmel semmi extra nem látszik. Most kb ott tartanak, hogy bizonyos hullámhosszokon kicsit csökkentik a láthatóságot. Tehát még elég kezdetleges az egész. -
#7 "Az álcázás egyszerűen átsiklik a radar és egyéb hullámokon, mintha a tárgy nem is létezne. A kutatás az álcázás egy fejlettebb változata felé vezet, ami egy nap a látható fényben is eredményre lehet képes."
vagyis látható fényre nincsmég eredmény -
#6 hogyhogy nem a hadsereg gondozásában folynak a kisérletek? -
#5 video -
#4 jó lesz, télen megyek az utcán és valaki pofán dob egy hógolyóval.. már most nem tudom megtalálni a tettest, mi lesz a jövőben? nem akaroom -
gyuri12 #3 lol -
#2 felesleges, hisz nem látnál, semmit, ugyanis láthatatlan! -
lazly #1 Errol nincsen kep? :\ Marmint a kiserletrol...