Közeledik a láthatatlanná tevő álcázás

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ugysem vesszuk eszre, ha mar nem kozeledik, hanem itt van😊 vagy mar ott.
laci 700
az a gömb elég kamunak látszik...😄

uniu
Nagyon finom ital, 1 probat meger! 😊

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

"A tuntetesnek nem az az ertelme, hogy jol lathato legyen ? 😊 "

A logikád vas, mégiscsak jó hatása van a Véres Marisnak. Én ugyan nem próbálnám ki, de kicsit irigységgel vegyes csodálója vagyok azoknak, akik mégis. :-)

Kara kánként folytatom tanításom.

Mr Prise,
Igazad van, megint tévedtem. Mea cupla!

uniu:
Kösz a Matula Magazin linkjét, évek óta nem jártam ott. Nekem való sajtóorgánum. :-)

MrPrise
Azért pontosítsunk. Superman nem a kriptonit miatt golyóálló és nem is az alkotja a testét. Sõt, ha kriptonit van a közelében akkor már nem állja a golyót ;-)
Ha úgy írtad volna, hogy golyóálló a kriptoni teste akkor helyes lett volna.

Ekkora zöldséget már rég olvastam.
uniu
Ez a Superman mely hatast gyakorolt rad😊)) A tuntetesnek nem az az ertelme, hogy jol lathato legyen ? 😊 Amugy itt egy erdekes link, ami talan magyarazatot adhat sokmindenre...

Nem estem letargiába. Igazából nem tudom, hogy azért-e mert folyamatosan abban vagyok, vagy már azon is túl, de mindegy is, nem téma.
Mellesleg, a tüntetõknek jól jött volna a láthatatlanná tevõ álcázás,de gondolom akkor a rendõröknek lenne mindentlátó szemüvegjük.
Az igazi tehát mégsem ez, hanem az, amit Superman csinál. Golyóálló a testét alkotó kriptonit, vasárnap például egy egész amerikai bevetési század lõtt rá mindenféle fegyverbõl a TV2-n, de a golyók lepotyogtak róla, mint falra hányt borsó. Hétfõn éjjel bezzeg nem ilyen mûsor volt a TV2-n...

Egyeseknek meg erõs szaguk is van.

ehh... a japan kabatnal senkinek nem esik le, hogy van a csavo mogott egy kamera, aminek a kepet ravetitik a kabatra szembol??? 😊))))))))
uniu
Sztem igaza van Tebolynak, Valoban ravetitve van, de olyan kis intenzitassal, vagy mas spektrumon, ami a fazon kezen nen latszik. Maga a targy meg floeszkalo/es vagy olyan anyaggal van bevonva ami a lathato spektrumba alakitja a ra eso fenyt. (pl: fenycsovek)

uniu
A legjobb alcazasa a tintahalnak van. A tintahal vibralni is tud, -olyan gyorsan valtoztatja a szinet- es ezzel vadaszik. Valojaban az infra -pontosabban a termokamerak eloli- alcazas a "valodi" alca, ugyanis az eloerot ezzel deritik fel.

Ja igen, plussz még mindig marad a lábnyomod. Azt hogy küszöbölöd ki? (plussz az egyéb zajokat amit mozgás során okozol)

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

uniu
A predator inkabb uvegszeru volt, mint tukor😊
Amugy a cikknek meg a videonak #5, semmi koze 1mashoz... Az a video egy mar 1 eves cikkrol szol, es ott vmi projectoros technokarol irtak, ha jol emlexem. Vmi ossze van keveredve a itt a hirekben😊
wanek: te valojaban csak jot nevetsz azokon akiket provokalsz el "felkapjak a vizet", ugye ?😊 Epi csak letargiaba kerult, amikor a Perikleszi demokraciat a gumibotok es konnygaz kozott latta.

Na mégegy kis adalék az ilyen "láthatatlanná tevõ csodaruhák felé".
Nem tudom gondolkozott-e már valaki azon, hogy mi van akkor ha az illetõ akin a ruha van mondjuk elkezd futni... Ugyanis jelenleg a természetben a legjobb "láthatatlanná tevõ" ruhával rendelkezõ élõlénynek (a kaméleon) is másodpercek szükségesek hogy felvegyék a háttér szinét...
és még egy kis adalék: mibõl gondoljuk hogy ha valaki felvesz egy ilyen ruhát, akkor a többiek meg nem tesznek fel magukra egy infra kamerát? Persze ez is megoldható ilyen technikával, de hajlok rá, hogy még ha egyszer tényleg lenne is ilyen technika, az inkább csak jármüveken lehetne alkalmazni, mert azért elég macerás egy ürruhában mászkálni és ez is kb. hasonló lenne.

Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.

Na, leszerepeltél. Aki ókori görög történetekkel és egyéb tudálékoskodással próbálja magát fényezni, ahhoz eléggé méltatlan egy ilyen megnyilatkozás. Lebuktál a kamud miatt, és ezzel próbálod elterelni a szégyenedet? Nevetséges.
Úgy döntöd el magadban, ahogy akarod. Én is eldöntöttem magamban, hogy mit tartok rólad...
Te nagyon okostojás! Ha vetítve lenne, akkor ennek máshol is nyoma lenne (ugyanis mozog a gyerek keze), de nincs ilyen!
Amihez nem értesz, ahhoz inkább ne szólj.
Bazz, azért azt ugye Te sem gondolod, hogy ha a kabátomra 2 m-röl rávetítek egy képet, akkor annak bármi köze van a látlattlansághoz. Ez csak a blue/reen box kökori öse, se több, se kevesebb.
roliika hidd már el, ha valaki leír valamit, az ne mfeltétlenül igaz. pl az ég is rózsaszín!

Blackmail the Universe

OFF
(Ócska kis provokátor vagy.)
OFF

mostanában annyi ócska szar ilyesféle bejelentés van, hogy nagyon oda kell már figyelni. Pontosan nem értem az okát bár minden bizonnyal pénzügyi érdekek állnak a háttérben de baromi irritálóak már ezek a álszenzációk. Egyszerûen az van, hogy kókler csapatok bedobnak valami eszement faszságot a köztudatba és amikor már elég sokan beszélnek róla házalni kezdenek potenciális pénzforrásoknál az ügyet támogatandó. Az emberek úgy általában hajlamosak alázattal viseltetni a tudosók vagy magukat annak beállító egyének és szervezetek elõtt és ritkán tételezik fel, hogy alávaló gazemberek is lehetnek köztük akik visszaélnek azzal a valós vagy képzelt hatalommal amelyet a társadalom rájuk ruházott tisztelete jeléül.

számból szóltál 😊

T-boy
Wanek, igazából nem tudom eldönteni, hogy infantilis, vagy szimplán gyerek vagy, esetleg nem remekelt az asszony és az éjszakád volt rossz.
"Klasszikus filmtrükk. Ami a gyerek kezében van, az eredetileg vagy kék, vagy zöld, és azzal van kimaszkolva az a kép, amin a srác még nincs rajta. "
Nem, nem filmtrükk. Látni is, hogy a kockára vetített kép, ugyanúgy torzul a színspektrumon mint a kabáton. Egyszerûen arról van szó, hogy ugyan olyan anyaggal van bevonva a téglatest, vagy a gömb, mint amibõl a kabát van. Egyszerûen rá van vetítve (nem green, ill blue boxszal, mint ahogy te mondod) hanem egy "speciális" vetítõvel kb 2 m távolságból.

Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.

Nenrandil
Rémisztõõõõ!!!!

\"A book is a book\" Clive Barker

Akkor ebben legalább van egyetértés köztünk 😊
Pontosan...még takarítóként sem lennék hajlandó melózni nálad.

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

A mellébeszéléseddel nem tudod elkendõzni azt, hogy kamuztál.
De sajnálom, hogy nem találtál. Ufo magazinok képei között esetleg? 😊

Szerinted a Spektrum filmjei minden próbát kiállnak? Van köztük sok jó is, meg egy jópár borzasztó sületlenség is.

Az, hogy pontatlan vagy, nagyon enyhe jellemzés. Azt meg, hogy ki és mennyire sötét, mindenki el tudja dönteni magában, nem azon múlik, hogy ki, milyennek titulálja a másikat. Te még takarítóként sem dolgozhatnál nálam... 😊
Szerintem jobb hogy nem tegnap este írtam vissza mert nem lett volna benne köszönet. Google-ban hiába keresem, nem talátok képet sem...a katonai képek úgy tûnik elég ritkák.

A Spektrumon láttam egyébként 1 tudományos filmben ezt a ruhát. Méhsejt felépítése volt, és 1 ilyen kijelzõ kb 10cm. Úgy nézett ki, mintha a csávó 1 lyukacsos rács lett volna.

Azt elismerem, hogy néha pontatlan vagyok, de sokminden érdekel, és nem tudom ezeket napi "frissítéssel" fejben tartani. Olyan dolgot ami nem létezik meg még nem állítottam. Wanek wazze olyan sötét vagy...és rossz indulatú. Ezekrõl a dolgokról ha nem tudsz nem feltétlen a te hibád, de nem kéne fikázni egybõl. Ha Dez is azt mondta mint én akkor nem gondolod, hogy nem velünk van a hiba?

Assdf! És ha félig átláttszó belülrõl a ruha, vagy ha a a kijelzõbe épített kamera 1 része a katona számára bizosítja a képet akkor mi a helyzet? Hmm?

nem hangzott irónikusan

OFF
Mindegy. Nincs már kedvem elvont tudományos témákon vitatkozni, amikor a Gyurcsány-rezsim rendõrei ártatlan embereket gumibotoznak az 1956-os forradalom 50. évfordulóján.
OFF

Ébresztõ!!! Ez ki lett már tárgyalva. Egyébként hol van ott LCD?
Gondolom olyanról, hogy "irónia" nem is hallottál...
Egy láthatatlan kabát milyen jól jönne a terroristáknak, pedofiloknak, bûnõzõknek...stb!
Nem kellene azért ennyire félremagyarázni roliika szavait.
Gondolom olyanról, hogy "gravitációs lencse" nem is hallottál...

takysoft
majd lesz hozzá spéci szemüveg, ami egy kis fényt át is enged.
tudod, mint a vallatószobákban a tükrök.. ilyen egyoldalú😄 be be tud menni a fény, de ki nem jön😄

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Azért egy ilyen "láthatatlanná tevõ" kabátot (LCD-s) elkészített egy japán. Nem tökéletes, de mutatja a kezdetet.

Ott a pont.
Elég baromság ez az egész.
Ha valamit láthatatlanná tesznek... hogy fogják megtalálni? <#confused>
Kell beleszerelni egy csippet ami valami identifikáló jelet adjon le - és akkor máris kompromitálva az egész.
Lesz egy-két pihent srác, aki egy délután alatt összehoz egy szerkentyût és fújhatják fel a milliárdokba kerülõ projektjüket...

Azért egy ilyen ruha, a megvalósitáson kivül, elég sok gondot okozna. Ugyanis az ember ugy lát, hogy a fény megtörik szemben és a retinán leképezõdik (vagy valami ilyesmi egy biológous biztos jobban tudná). Tehát mivel a fény nem jut át rajtad ezért gyakorlatilag vak lennél egy ilyen ruhában...

OliApa

<#vigyor1>
Huje angolok, roliika már meg is oldotta:

"De ha a fényt sikerülne elhajlitani minden szögbõl a tárgy körül akkor az láthatatlanná válna."

...ugyanis minden tömeggel rendelkezõ test gravitál, azaz torzítja a teret, ami fényelhajlást okoz, minden szögbõl. Tehát minden tömeggel rendelkezõ test láthatatlan! A többi csupán illúzió.
A gömb és a kocka úgy mûködik, ahogy leírtam. A kabát meg úgy, ahogy a cikk leírja.
"neked ami nem a múlt századi fizika ír le és azokkal a cuccokkal nem elérhetõ az kamu." - nem hazudtoltad meg magad, most is bebizonyítottad, hogy önálló gondolatod nincs egy szál se, ez ugyanis dez dumája.
"Léteznek ilyen publikus öltözékek amelynek egészét beborítja 1 szenzor rendszer ami egyben kamera és kijelzõ is. Iszonyat drágák." - hol léteznek, te szerencsétlen? A sötét agyadban? Melyik ufo magazinban olvastad?
Wanek...neked ami nem a múlt századi fizika ír le és azokkal a cuccokkal nem elérhetõ az kamu. Nem is értem, hogyhogy nem égeted el a számítógépet, mert az boszorkányság. 😄D

Van 1 almád. /Nem eszed meg/
Ha minden oldalról a mögötte lévõ képet látnád az alma felszínén, akkor magát az almát nem látnád!

Léteznek ilyen publikus öltözékek amelynek egészét beborítja 1 szenzor rendszer ami egyben kamera és kijelzõ is. Iszonyat drágák. De ha a fényt sikerülne elhajlitani minden szögbõl a tárgy körül akkor az láthatatlanná válna. Nem kell semmi szuperspéci anyag, meg semmisem, csak a fény természetét kéne jobban megismerni.

T-boy
Bírom mikor ilyen "okos" emberek vannak az SG-n. Ideírogatnak, kamuszagra gyûlnek, közben el se olvassák a cikket esetleg az alatta levõ linkeket az elõzmény cikkekrõl.
-> a kabátról
A gömb, és a kocka is ugyanígy mûködik.

Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.

nincsen szine:láthatatlan<#eplus2>

na ez jonagy kamu kicsit sem fura hogy ugyanolyan szinû a golyo tégla meg a kabát...

Oldal 1 / 2Következő →