Közeledik a láthatatlanná tevő álcázás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A logikád vas, mégiscsak jó hatása van a Véres Marisnak. Én ugyan nem próbálnám ki, de kicsit irigységgel vegyes csodálója vagyok azoknak, akik mégis. :-)
Kara kánként folytatom tanításom.
Igazad van, megint tévedtem. Mea cupla!
uniu:
Kösz a Matula Magazin linkjét, évek óta nem jártam ott. Nekem való sajtóorgánum. :-)
Ha úgy írtad volna, hogy golyóálló a kriptoni teste akkor helyes lett volna.
\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"
Mellesleg, a tüntetõknek jól jött volna a láthatatlanná tevõ álcázás,de gondolom akkor a rendõröknek lenne mindentlátó szemüvegjük.
Az igazi tehát mégsem ez, hanem az, amit Superman csinál. Golyóálló a testét alkotó kriptonit, vasárnap például egy egész amerikai bevetési század lõtt rá mindenféle fegyverbõl a TV2-n, de a golyók lepotyogtak róla, mint falra hányt borsó. Hétfõn éjjel bezzeg nem ilyen mûsor volt a TV2-n...
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Amugy a cikknek meg a videonak #5, semmi koze 1mashoz... Az a video egy mar 1 eves cikkrol szol, es ott vmi projectoros technokarol irtak, ha jol emlexem. Vmi ossze van keveredve a itt a hirekben😊
wanek: te valojaban csak jot nevetsz azokon akiket provokalsz el "felkapjak a vizet", ugye ?😊 Epi csak letargiaba kerult, amikor a Perikleszi demokraciat a gumibotok es konnygaz kozott latta.
Nem tudom gondolkozott-e már valaki azon, hogy mi van akkor ha az illetõ akin a ruha van mondjuk elkezd futni... Ugyanis jelenleg a természetben a legjobb "láthatatlanná tevõ" ruhával rendelkezõ élõlénynek (a kaméleon) is másodpercek szükségesek hogy felvegyék a háttér szinét...
és még egy kis adalék: mibõl gondoljuk hogy ha valaki felvesz egy ilyen ruhát, akkor a többiek meg nem tesznek fel magukra egy infra kamerát? Persze ez is megoldható ilyen technikával, de hajlok rá, hogy még ha egyszer tényleg lenne is ilyen technika, az inkább csak jármüveken lehetne alkalmazni, mert azért elég macerás egy ürruhában mászkálni és ez is kb. hasonló lenne.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
Te nagyon okostojás! Ha vetítve lenne, akkor ennek máshol is nyoma lenne (ugyanis mozog a gyerek keze), de nincs ilyen!
Amihez nem értesz, ahhoz inkább ne szólj.
Blackmail the Universe
(Ócska kis provokátor vagy.)
OFF
"Klasszikus filmtrükk. Ami a gyerek kezében van, az eredetileg vagy kék, vagy zöld, és azzal van kimaszkolva az a kép, amin a srác még nincs rajta. "
Nem, nem filmtrükk. Látni is, hogy a kockára vetített kép, ugyanúgy torzul a színspektrumon mint a kabáton. Egyszerûen arról van szó, hogy ugyan olyan anyaggal van bevonva a téglatest, vagy a gömb, mint amibõl a kabát van. Egyszerûen rá van vetítve (nem green, ill blue boxszal, mint ahogy te mondod) hanem egy "speciális" vetítõvel kb 2 m távolságból.
Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Szerinted a Spektrum filmjei minden próbát kiállnak? Van köztük sok jó is, meg egy jópár borzasztó sületlenség is.
Az, hogy pontatlan vagy, nagyon enyhe jellemzés. Azt meg, hogy ki és mennyire sötét, mindenki el tudja dönteni magában, nem azon múlik, hogy ki, milyennek titulálja a másikat. Te még takarítóként sem dolgozhatnál nálam... 😊
A Spektrumon láttam egyébként 1 tudományos filmben ezt a ruhát. Méhsejt felépítése volt, és 1 ilyen kijelzõ kb 10cm. Úgy nézett ki, mintha a csávó 1 lyukacsos rács lett volna.
Azt elismerem, hogy néha pontatlan vagyok, de sokminden érdekel, és nem tudom ezeket napi "frissítéssel" fejben tartani. Olyan dolgot ami nem létezik meg még nem állítottam. Wanek wazze olyan sötét vagy...és rossz indulatú. Ezekrõl a dolgokról ha nem tudsz nem feltétlen a te hibád, de nem kéne fikázni egybõl. Ha Dez is azt mondta mint én akkor nem gondolod, hogy nem velünk van a hiba?
Assdf! És ha félig átláttszó belülrõl a ruha, vagy ha a a kijelzõbe épített kamera 1 része a katona számára bizosítja a képet akkor mi a helyzet? Hmm?
Mindegy. Nincs már kedvem elvont tudományos témákon vitatkozni, amikor a Gyurcsány-rezsim rendõrei ártatlan embereket gumibotoznak az 1956-os forradalom 50. évfordulóján.
OFF
Gondolom olyanról, hogy "gravitációs lencse" nem is hallottál...
tudod, mint a vallatószobákban a tükrök.. ilyen egyoldalú😄 be be tud menni a fény, de ki nem jön😄
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Ha valamit láthatatlanná tesznek... hogy fogják megtalálni? <#confused>#confused>
Kell beleszerelni egy csippet ami valami identifikáló jelet adjon le - és akkor máris kompromitálva az egész.
Lesz egy-két pihent srác, aki egy délután alatt összehoz egy szerkentyût és fújhatják fel a milliárdokba kerülõ projektjüket...
"De ha a fényt sikerülne elhajlitani minden szögbõl a tárgy körül akkor az láthatatlanná válna."
...ugyanis minden tömeggel rendelkezõ test gravitál, azaz torzítja a teret, ami fényelhajlást okoz, minden szögbõl. Tehát minden tömeggel rendelkezõ test láthatatlan! A többi csupán illúzió.
"Léteznek ilyen publikus öltözékek amelynek egészét beborítja 1 szenzor rendszer ami egyben kamera és kijelzõ is. Iszonyat drágák." - hol léteznek, te szerencsétlen? A sötét agyadban? Melyik ufo magazinban olvastad?
Van 1 almád. /Nem eszed meg/
Ha minden oldalról a mögötte lévõ képet látnád az alma felszínén, akkor magát az almát nem látnád!
Léteznek ilyen publikus öltözékek amelynek egészét beborítja 1 szenzor rendszer ami egyben kamera és kijelzõ is. Iszonyat drágák. De ha a fényt sikerülne elhajlitani minden szögbõl a tárgy körül akkor az láthatatlanná válna. Nem kell semmi szuperspéci anyag, meg semmisem, csak a fény természetét kéne jobban megismerni.
-> a kabátról
A gömb, és a kocka is ugyanígy mûködik.
Ó jaj, lelkem odvában megdöglött a bagoly.