319
VLC media player
-
#319 A 3f2m/lfe DD hang másnál se szól 5.1-ben?
-
#318 Köszi. -
Zsombor99 #317 Ilyen volt már nálam is, miután számítógépet váltottam és az előző gépből áthelyezett HDD-ről akartam megnyitni valamit.
→ A kérdéses mappában állítsd be a Windowsban a felhasználói fiókodhoz a fájlok jogosultságait, ez ~100% helyrehozza!
Utoljára szerkesztette: Zsombor99, 2020.10.27. 12:50:57 -
bela30 #316 Sziasztok!Be lehet-e állítani,hogy egy BD50-es ISO formátumú filmnek is működjön VLC-ben a menüje?
Mert betölti a VLC,és bejön a menü is,de nem tudok lépkedni a menü pontok között,egérrel se és billentyűzettel se.Igazából a lemez extrái érdekelnének,csak mondom ezt a pontot képtelen vagyok elindítani,mert már eleve oda navigálni is.Csak magát a filmet tudom elindítani,mivel alapból a lejátszás gombon van úgymond a kurzor.
Vagy ha esetleg ez szerintetek VLC-vel márpedig nem fog menni,akkor esetleg tudtok ajánlani egy olyan ingyenes lejátszót,aminek ez biztosan nem okozhat problémát?Windows 10 64 bitre kellene.
-
#315 "A VLC nem tudta beolvasni a(z) „Bad file descriptor” fájlt." Ez vinyó, kábel, USB hiba miatt lehet?
Utoljára szerkesztette: Mauro, 2017.10.17. 21:09:32 -
Spencer28 #314 Sziasztok!
remelem tudtok segitteni nekem ebben a problemaban.Nos hol is kezdjem nemtudok VLC teve csatornakat nezni a neten ,elvileg firefox-es VLC szukseges hozza.Feltettem a VLC legujabb verziojat a gepemre na meg a firefox 47 van rajta ,azt mondjak azon az oldalon ,hogy kellene mukodjon ,de nekem nem mukodik sajna ,nem jon be a vlc lejatszo a firefox-ba :( . Pedig FULL telepitest vegeztem VLC-nel ahogy azt javasoltak ,hogy acivex es a mozilla bovitmeny meglegyen ,sajnos nemtudom mi baja ,azt irja ahol a lejatszo kellene legyena firefox-ba ,hogy ''A tartalom megtekintesehez bovitmeny szukseges " .
Ezt irja
http://kepkezelo.com/images/kwtyfzfae0iv5lg1afct.png
Probaltam windows 7-en windows 10-en, probaltam regebbi VLC-t feltenni de semmi ,minden ugyanugy van es nincs a firefox a bovitmenyek kozott se a VLC plugin amit tudnek engedelyezni ,na meg neztem a kiterjesztesek kozott is de ott sincsen meg a plugin .Nemtudom,hogy ,mar mit csinaljak mar ,par javaslat otlet ? -
ddt500 #313 Hali! VLC-vel szeretnék játék videót csinálni. Gyönyörű lesz a felvétel csak nincs hang. Már 20 beállítást kipróbáltam. Mi lehet a baj? -
#312 Probálj keresni valami olyan beállitást ami a v-sync et állitja, a monitor és a lejátszás képfrissitésének egyformának kéne lennie.
Egyébként a megoldás engem is érdekelnek,mert nálam is hasonló a gond win 10 nél a YT videok alatt is.De nem jöttem rá mitől.
VLC-t nem használok,de a többi lejátszónál is megvan a hiba -
mac83 #311 Sziasztok,
Barátnőm laptopjára új windows-t telepitettünk, update, minden után vlc playert feltettük, és a videókat csikozva játsza le.
Ha a filmben nem mozog a kép, akkor jó, de ha elmozdul a kamera pl oldalra, beciskozodik a kép, mintha alacsony fps számmal menne, és megtörik. Media player-el játszva jól müködik.
Nem volt ez előtt gond ilyennel, és nem tudunk rájönni mi lehet a gond.
Próbáltam régebbi vlc-vel, codec pakkot is le-fel telepitettem, de nem segitett semmi.
Van ötletetek?
Köszi -
Bal0924 #310 Köszi, aszt hiszem bevált. -
kl24h #309 Próbáld meg a Eszközök > Beállítások (itt "Egyszerű beállítások"-ra legyen állítva) > Kezdőfelület > itt a "Lejátszólista és példányok"-nál alapban a 3-ból a középső van bepipálva, te vedd ki a pipa jelet hogy a 3-ból egyik se legyen bepipálva. Nálam működik!
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2015.08.12. 19:31:34 -
Bal0924 #308 Meglehet oldani hogy minden egyes fájlnál amit megnyitok, új ablakba jelenítse meg? -
#307 de, csak kicsiket lépett. -
#306 J meg K is működik nem? -
kl24h #305 Nálam tökéletesen megy, pedig eléggé gyenge gépem van.
Azt ajánlom, hogy töröld le a VLC-t, utána minden VLC mappát törölj (a rejtett mappák közül is!!!) és utána telepítsd fel megint, nem szabad gond legyen. -
#304 igen, ami a legujabb volt -
kl24h #303 A hivatalos oldalról töltötted le a VLC-t? -
#302 A 2.1.5-ös verzio van feltéve de rángatózva játsza le a videokat , mi a gondja neki eddig bármelyiket próbáltam telepités után bármilyen beállitás módosítása nélkül jól játszott le mindent. -
#301 köszi, meglesem! -
kl24h #300 Eszközök > Beállítások > az ablak alján az "Egyszerű" van bejelölve, rákattintsz a "Mind"-re > és legalul a Videónál a Feliratok / OSD-ben lesz a Feliratok késleltetése. Itt a Számítási tényezőnél valószínűleg 0.50 kell írj (standardban 2.00 van, amit úgy ír, hogy másodpercekben van), ki kell próbálni, én nem foglalkoztam ilyennel. -
#299 Hali!
Hol tudom átállítani, hogyha feliratot akarom késleltetni akkor ne 50ms onként lépkedjen hanem 500 ms onként? -
Bal0924 #298 Sziasztok!
Miért csinálja azt a vlc hogy csak 1x rakom teljes képernyőre(nem F-el) és onnantól fogva mindig teljes képernyőn megy.. csak akkor megy vissza normál méretű ablakra mikor kitörlöm a hátterét(C:Usersfelhaszn.AppDataRoaming)
-
#297 Beszarás nem is tudtam, hogy VLC-n lehet nézni youtube-ot. Mindig tanul az ember. -
pammerbalazs #296 Az Öcsém gépén is megpróbáltam, de ott se jó, pedig az erősebb gép mint az enyém. -
pammerbalazs #295 Nemrég tettem újra a gépet. -
#294 A youtube néha flashként játszik le vmit néha nem... nem teljesen értem. -
kl24h #293 Akkor valami nagy probléma van a gépeddel (pl. vírus, stb.). -
pammerbalazs #292 Nekem csak a silverlight nincs telepítve, de felraktam és úgyis kipróbáltam, de semmi változás nem történt. -
kl24h #291 Nálam csak az Adobe Flash Player (Shockvawe player) van telepítve és a Silverlight. Semmi kopek. -
pammerbalazs #290 Újra telepítettem és úgyse müködik. Nem értem.. -
kl24h #289 Az általad megadott link tökéletesen megy VLC-ben.
Azt ajánlom, hogy töröld le egészen a VLC-t és telepítsd újra (VLC). -
pammerbalazs #288 Nekem az összes nem megy legalább 20 at próbáltam de egyik se akar működni sajnos. Kéne hozzá valami codec?
Most Például ezt próbáltam: http://www.youtube.com/watch?v=wwEFeuxHuN8 de ez se megy. -
kl24h #287 Én csak VLC-vel szoktam nézni, mert az Internet Explorer vagy Firefox vagy Mozilla esetében szokott akadozni. -
kl24h #286 Melyik az a videó, amelyik nem megy? Általában szokott menni mindegyik. -
#285 youtube videót nem játszik le. Max ha kinyered a .flv vagy .mp4 formátumú videólinket belőle. -
pammerbalazs #284 Hogyan lehet internetes videót nézni ezen a playeren?
Megnyitok egy URL-t és hibát ír ki (A formátuma nem ismerhető fel). Egy youtube-os videóval próbálkoztam. Valaki tudja hogyan lehet ezt megoldani? -
#283 3D BD isok lejátszását is tudhatná végre ;-) -
#282 A post processing az pontosan mit takar ill. minden videonal modosul a lejatszas minosege tole?
Nem teljesen ertem, hogy egy kodek mar kikodolva videofolyamma hogyan lehet meg jobb, processzorteljesitmenyt radobva? -
#281 lol az az oldal :D nem tudtam hogy vannak ilyen fanatikus gyujtok ?:D nekem is van mar regi verziom enis regen elraktaroztam oket.. nade.. :D -
#280 http://www.oldapps.com/
bárkinek, bármi más apropóból. vlc-ből 1.1.11 tűnik nyerőnek