Több ezer videót törölt a YouTube
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"dollárok tízmilliótól fosztanak meg minket" >> lool, ilyen jól menne nekik?<#hehe>#hehe>
szerintem a google azt látja, hogy sokmillió látogató = sokmillió reklámbevétel. a jogvédõkkel pedig mindig meg lehet állapodni, hiszen nekik "csak" pénz kell.
ill. azt sem szabad elfelejteni, hogy google már üzemeltet hasonló portált, s a felvásárlással most megszabadult egy konkurenciától.
😊 én nem féltem a google-t, van már elég pénzük megvédeni magukat...
ill. azt sem szabad elfelejteni, hogy google már üzemeltet hasonló portált, s a felvásárlással most megszabadult egy konkurenciától.
😊 én nem féltem a google-t, van már elég pénzük megvédeni magukat...
azt tudjak, hogy majd jol megallapodnak a kiadokkal... es akkor kaszalni fognak - ennyi 😊 majd jo kis fizetos letolto oldal lesz belole, nagyfelbontasu videok, mp3-ak, stb
van akinek az a dolga hogy keresgéljen a youtube-on, aztán ha olyan videót talál ami gyanús, akkor nézzen utána, írja fel a címét-azonosítószámát, aztán ha összejött 29ezer akkor jelentse...
inq en kiprobaltam nehanyat mer az one piecet narutot mos ott szoktam nezni
"Nincs az az istem, hogy bezárassák a youtube-ot, pláne a google-lel a háta mögött."
Én azon filozom, mi lehet az amit a Google "tud" és a jogvédõk meg (még) nem, ami miatt ki mert adni 1.5 milliárdot a YouTube-ra? 😄
Én azon filozom, mi lehet az amit a Google "tud" és a jogvédõk meg (még) nem, ami miatt ki mert adni 1.5 milliárdot a YouTube-ra? 😄
"Az összesen 100 millió videót megtekintésre kínáló YouTube" és ebbõl töröltek 29549-et, nevetséges 😄. Nincs az az istem, hogy bezárassák a youtube-ot, pláne a google-lel a háta mögött. Szerintem egyébként is jogszerûen mûködik, mint ahogy most is láthattuk, hogy ha szól vki, hogy ez meg ez a videó jogsértõ akkor egybõl törlik is. Azt meg nem lehet elvárni, hogy a minden videót végignézzen a youtube, hogy jogsértõ-e, szóval sztem maradni fog.
http://www.raphirek.hu
Az 51.000+ találatból a sorozat maga "csak" olyan 15-17.000 file, ami tekintve, hogy összesen 24 részes ... 😊
Nem probáltam még ki, de szerintem szinte minden sorozat fent lehet, és talán nem csaka sorozatok. Ki kell próbálni a keresõben.
Nem probáltam még ki, de szerintem szinte minden sorozat fent lehet, és talán nem csaka sorozatok. Ki kell próbálni a keresõben.
ez az jelenti hogy kinyomtak egy csomo anime sorozatot?
Inq gondolj arra hogy az 51 ezer nagy resze ocska amv
Inq gondolj arra hogy az 51 ezer nagy resze ocska amv
Csak Chobits animre van 51.000+ találat a Youtube-n, gondolom összes létezõ sorozat és film is ilyen szinten "elérhetõ" 1000 féle verzióban. Szóval 29.000 file az semmi 😊
de hát ez igy értelmetlen, volt fennt kb. 10-15 rapcity-s felvétel, semelyiket nem törölték csak a kedvencemét TWISTA-ét... röhej
u dont have to listen anybody else but me
nemár, ezek között voltak szerintem azok a vicces japán szivatoások 😞(((
A cukivagyok-ot "szerencsére" meghagyták 😄
aztán visszatöltik a userek újra
Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.
na itt jön majd a google vesszõfutása a userekkel és a jogkövetelõkkel.
ezért kár volt kifizetni ennyi lóvét...
ezért kár volt kifizetni ennyi lóvét...