5 éves az iPod
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
- Az iPod nem draga, ha a hasonlo kategorias lejatszokkal hasonlitjuk ossze. Legalabbis az USA-ban nem dragabb.
- Mutassatok nekem egy masik mp3 lejatszot, amivel az iden legyartott amerikai autok 50 szazaleka kompatibilis. Vagyis a beepitett autohifirol lehet vezerelni es a radio kijelzojen lehet latni a szamok cimet, hosszat, stb...
- Kaphato-e a tobbi lejatszohoz tobb ezer(!!!) fele kiegeszito a szobai hifitol a sokszaz fele tokig?
- Van-e az osszes lejatszo szoftverebe zenebolt/videobolt integralva (a vilag fejlettebb reszen az emberek zome megvasarolja a zenet es a filmeket).
- A design teljesen szubjektiv kerdes. Attol meg, hogy sok embernek nem tetszik lehet, hogy sok szazmillio embernek nagyon bejon. Ha valakinek a barbie-pink eklektikus giccsparade tetszik, akkor vegyen maganak olyan lejatszot. Amugy vajon miert van az, hogy a tobbi lejatszo egyre jobban hasonlit az iPod-ra? Zune, iriver, SanDisk, Creative, Toshiba, Samsung, stb...
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
De oltogass csak tovább, attól másnak még továbbra is tetszeni fog az iPod, de te legalább lejáratod magad... 😊
Egyébként van egy kis noteszem itt az asztalomon, szép fehér, téglatest alakú, pont mint az iPod. És szerinted most menõ vagyok... <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Az iPodomra és a fülesre nyári munkával kerestem meg a pénzt.(nem vagyok nagykorú)
Az EZ-AV lejátszómhoz is adtak egy sennheiser fülest... elméletben. A csomagban egy nagyon gagyi füles volt. Miután reklamáltam, a leirásból eltüntették a fülesre vonatkozó sort.
Másrészt hülyeség sennheiser fülest adni bármely lejátszóhoz. Aki komolyabban akar zenét hallgatni annak úgyis van saját jólbevált fülese, vagy keres egy felsõbbkategóriásat. Egy Sennheiser is lehet alsókategóriás.
Szerintem (is) jól néznek ki az iPodok...
Na meg gyûlölöm ezt az orrbaszájba reklámot mindennél, így ha tudom oltom a kérdéses ezközt céget, stb 😊
Amúgy van itt egy kis kuka a szobámban, szép fehér az egyik oldalán van egy lyuk (ide kell a szemetet dobni), nagyon szép letisztult formája van 😄DDD LOL pont mint az ipod. Most tökre menõ vagyok 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Egyébként meg nagyon uncsi vagy már ezzel az állandó fikázásoddal... Végülis mi a célod ezzel?
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
igen, te aztán sokat értesz a terméktervezéshez és a dizájnhoz. ezt most nagyon keményen megmondtad. tényleg, mostmár nem az ipodosok a királyak, hanem, TE vagy az isten, akinek nincsen ilyen ocsmánysága, mi?
a dizájn nem a bonyolultságon alapszik. itt is írták, h szép, letisztult forma, mely tényleg jó a szemnek. te meg csak primitíven fikázod. grat.
Sose magyarázkodj - a barátaidnak nincs rá szükségük, az ellenségeid meg úgysem hisznek neked.
Egyébként meg ha a hangszínekhez hozzá kell nyúlni akkor már régen rossz. A fehér gyári füles (legalábbis a régebbi) pótmegoldásnak megfelel. De melyik lejátszóhoz adnak felsõkategóriás fülest?
nekem is van 1 ipodom ésén is megvagyok elégedve vele. persze, öszintén szolva tele van boasszanto hibákkal(irto karc érzékeny-és valami igényes tokot külföldrõl rendelni macerás; az aksija, nekem bekapcsolt fény melett 2-3orát birja(ipod videom van); akkor az emlitett hangszin beállitási lehetõség gyenge mértéke; na meg persze hogy nagyon drága)
de azontul nekem tökéletesen megfelel a füllhallgato, a dizájn, az egyszerûsége, a kisméret/nagy kapacitás(30 gigás modellem van), a kijelzõ film nézésére(számomra)nagyon jó.
nem tudom,aki nem ismeri, nem használta,nem érzékelte az un'ipod filinget', és nincsen télleg szakszerû indoka arrol hogy az ipod mér szarabb mint a többiek, azt kérném, hogy divatból ne fikázza...
Teljesen elontotte az europaiak fejet az onteltseg es az amerikaiak irant erzett irigyseguket az ilyen pletykak terjesztesevel probaljak maguk elott is elrejteni.
Valojaban termeszetesen az amerikaiak egy fikarcnyival sem ostobabbak, mint a magyarok, vagy barki mas Europaban. Es ezt az USA-ban elve elso kezbol erosithetem meg.
Nem tudjak a Hungary es a Hershey szot megkulonboztetni egymastol? Pizzan es hamburgeren elnek, stb...? Orulet, te ezt tenyleg elhiszed?
Az egyetlen, amit az amerikaiak szemere lehet vetni, hogy nem nagyon erdekli oket, hogy mi zajlik az orszagon kivul. Bar bevallom, az europaiakat ismerve ezt kicsit meg is ertem.
Hogy miert vesznek iPod-ot? Egyszeru: mert megtehetik. Egyreszt itt joval olcsobb, masreszt ebben az artartomanyban az amerikai fizetesek mellett szinte ingyen van. Es ha mar ennyire olcso, akkor azt valasztjak, ami menobb, divatosabb. Na es persze az sem elhanyagolhato, hogy ez amerikai termek, tehat a helyi ceget tamogatjak vele.
Az egy dolog hogy maga a keszulek rendkivul egyszeru es keves beallithatosag van rajta.DE.Az ipodot az itunes-rol kell allitgatni.
Erre persze fintorogsz hogy sok ido meg mit tudomen
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Letisztult külsõ, nulla beállítási lehetõség, nem konfigurálható, hatalmas marketing=néptermék. Hozzávagyok szokva az iRiver beállíthatóságához meg a sennheiser füles minõségéhez, amely kettõ eggyüt kevesebbe kerül mint a hasonló kaliberü iPod, és tudásban hatványozottan felülmúlja, és strapabíróságban is, az akkumlátorról nem si beszélve. Lehet hogy nem néz ki úgy mint egy iPod, de a zsebedbe õszintén szólva nem tök mindegy? Fél óránként elõkapod hogy elindíts egy másik albumot vagy számot válts kb fél perc alatt majd vissza fél órára, erre nem tök mind1 hogy néz ki? Tudás-ár kategóriában egyértelmûen nagyon gyenge, mégis veszik... Csak a marketing juttatta el ide, nem a tudása.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
Ez tetszik 😊 És lehet benne valami, valószínûleg az iPod-utálók nagy része még nem is látta közelrõl utálata tárgyát 😊
akiknek meg nincs, nemhasználják szidják minta bokrot.
Hát nemakarom mondani melyik tábort tartom elfogultnak: Aki tudja mit szeret vagy aki nemtudja mit utál, de reflexbõl utálja.
Én is "körülnéztem" és rendeltem egy lejátszót. Mindenki dícsérte, jónak is tûnt stb. Aztán sorozatosan kellett csalodnóm benne. Lehet, hogy más nem törödött volna az apróbb de annál idegesítõbb hibáival. Ha már kifizettem érte x összeget akkor mûködjön rendesen. Ezért lett iPodom. A név garantálta a minõséget.
Nem azt mondom, hogy egy másik lejátszó nem tudja nyújtani ugyan azt a színvonalat, de a töréntek után én nem "mertem" mást venni.
Tökéletesen megvagyok vele elégedve. Lehet hogy drága volt, de megérte. És tényleg van olyan, hogy iPod-feeling. Itt nem arról van szó, hogy menõnek érzed magad mert iPodod van, hanem arról amikor kezelésbeveszed a lejátszót, legyen szó bármelyik modellrõl. Élvezet használni.
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
Namost ilyen ...hogy is mondjam ... képességekkel a lehetõ leg egyszerûbben használható cuccok terjednek náluk a leginkább...igen pl az Ipod, de több mint 50%-uk szinte csak hamburgert sültkrumplit és pizzát eszik...mert az is készen van, készen kapja...stb. Ez most sztereotipiának tûnhet, pedig sajnos tényleg így van.
Vagy ugye a TV shopos edzõ gépek ami hihetetlenül kedvezményes, nagyon frankó, vagy a multifungciónális porszívó ami kenyeret is szel. 😄
És ez a "szokás" nálunk is terjedõben van.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Pedig csak 5 percet kell rászánni a körülnézésre...5 percet...😞
Én ma rendeltem meg a Miniplayeremet, ami kétszer ennyit tud, feleilyen drágán...
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált. mikloss... Hagyomány és minőség 1989 óta.
http://www.raphirek.hu
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL