845
Lágszoro motorra
-
cagivamito #445 hát megprobáltam összeszedni a méh telepen de nem nagyon találtam alkatrészt
mert én benzinszivatyút akarnék feltenni az meg az ujabbb kocsikban van (nyugati autok kb17 évestöl és olyat nagyon ritkén talál az ember)
még a szorófejet nem tom hogy miből lehetne kiszedni talán festékszoróbol vagy nem tudom ha valaki tud egy internetes boltot vagy Debrecenben egy boltot(Pl praktiker akkor kérem irjon) -
#444 ték -
#443 Amúgy mystro. bele kezdtél már a hadműveletbe? -
#442 csak titkolja. Ugye milyen ügyes? Ebbe is mester ám! -
#441 nekeeeeeeeeeeeeeeeeem -
cagivamito #440 Nem kell hazudni én nem mondtam ilyen és nem is ismerlek
de ha valakinek kell megadom az msn cimem (talán) -
#439 naaaa mster légyszíveeeees -
#438 idézek a mestertől: "Semmilyen áron és semmilyen módon nem teheted közzé a képeinket"
^
Ez van :(((
:D -
Nuki #437 nemszámít. van ímélcímem. :D -
#436 Sajna nem engedi hogy közössé tegyem a közös képeket. :(((( -
#435 Mászter, hogy állsz a Művel? mikor várhatjuk a béta-screenshotokat?? -
RiM #434 ahhhhhhaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!! :) -
#433 kűgyek közös képet? -
#432 aztarohatt nemááá. csodálhatunk messziről? :D:D -
Nuki #431 hogy honnan? :D -
#430 én a mestert is ismerem -
#429 figyelj már,te msn-en is laox vagy? :)
neked nincs honlapod? :)
mert lehet,h ismerlek -
#428 Ennek egy másik végletét láttam, majdnem meg is verettem magam, amikor kicsit az alkohol hatása alatt elkezdtem mellette röhögni és veregettem a vállát. Egy cigány srác babettájának kipufogója egy levágott tetejű sörösdoboz volt, ami hajgumival volt felerősítve... -
Nuki #427 persze megbukott, sőt ki is rugatta magát, ez így van :P
de alapból ismernie kellett néhány matematikai-fizikai tételt hogy ezeket amik ránk maradtak kidolgozza...
(azt nem vitatom amit te mondtál) -
#426 figy, ha író lennék, és megkérdeznék, hogy buktam-é irodalomból, én is tagadnám... -
#425 én is úgy tudtam,de vmelyik topikban meg azt mondták,h nem bukott meg,mert "riportot" készítettek vele egyszer,és ott megkérdezték,h megbukott-e valaha vmiből is -
#424 Einstein helyett a felesége végezte a számítások nagyrészét, Albert csak az elméletet találta ki; számolni meg az asszony számolt
Ja, és Einstein középsuliban megbukott matekból egyszer...... -
Nuki #423 majd ha megvan szólok. -
#422 aha én is -
Nuki #421 pedig úgy megérteném a párhuzamos ligandumok diszproporciójának negatív kvantum-dimenzióját... -
#420 sokmindent nem értessz még -
#419 -
Nuki #418 jó hát énsem, de senki sem tökéletes írásból.... -
#417 Én nem ismerek Alber Einstein -t -
Nuki #416 elég ide, azt úgyis törölni fogják, mondván hogy van ilyen, irogassanak ide. -
cagivamito #415 A napokban megnyitok egy uj topikot és abban leirom az összes ötletemet :DD
(HA nekem lenne megfelelő anyagi hátterem akkor már megcsináltam volna a 4. ipari forradalmat :)))DDDD mert ötletem az van dögivel ) -
Nuki #414 :D simsonos időgép...fluxus kondenzátor, minden. -
#413 1 év és feltalálja a lágszórós biciklit ^^ -
RiM #412 de einstein is elekzdte vhol...
a lángszórós motor még csk a kezdet...1 év és jön az időgép :D vagy vmi hasonló -
Nuki #411 de einsteinnek sokra nagyra törőbb tervei voltak mint egy lágszórós motor... :) -
Seten #410
Aki stuntrider az mind őrült. Ez így természetes.
Akik viszont ezért cseszegetnek, azokkal ne foglalkozz.
Valószínű, hogy annyit is értenek hozzá! Lásd lejjebb. :)
-
cagivamito #409 Most ti örültnek tartotok?
Mert szerintem én nem vagyok örült
"A józan ész az ifjú korunkig kialakitott előitéletek összessége"
Alber Einstein -
#408 magyarul elég béna. Akinél nincs lágszóró az fos.! -
#407 jol nyomja ^^ de nincs rajta lángszoro :/ -
Nuki #406 wow :o sirály!!! :D