845
Lágszoro motorra
-
#485 aszem egy hét bann -
#484 hoppá, pihire küldték a Mestert!!! a lefelé tartott kézfej mit jelent? időleges ban? -
#483 aaaaaaa :D -
#482 nemá :( -
#481 -
#480 aaaaaztaa :OOOOO -
#479 szemfüles fotósunk lencsevégre kapta a beta tesztet, interjút sajnos nem tudott készíteni a mesterrel mert nem engedték be a mentőautóba
-
Nuki #478 hja. -
#477 :)de azért látom pártatlan maradsz a megfelelő megoldás terén,mivel a motorrra csak magát a végeredményt rakted fel a LÁG-ot -
#476 A cím magáért beszél!
-
Nuki #475 és meggyújtja, olyan kölnit vesz ami éghető és így locsolkod. sirály! :D -
#474 kölnit nem?:D Azt azzal megy húsvétkor locsolkodni.
vááá :DD -
Nuki #473 vazelint. -
#472 ja meg 99%-ban benzin:D -
#471 alapanyaga? Cagiva + mito? -
#470 há lágszoró folyadékot.Épp mostkezdtem el gyártani -
#469 azt a vödörbe mit öntessz? Vizet? -
#468 jeee :D -
Nuki #467 ^^ -
#466 ezt nem-nek tekintem:D -
Nuki #465 de buták vagytok, felkúrsz egy vödröt a hátcsó ülésre, két százas szöggel odaerősíted, és ráteszel egy csapot, amit trükkösen nem a föld felé, hanem hátrafelé irányítasz egy könyök hozzáadásával. megnyitod. kész.
távkioldóval nyomatsz hátra egy szikrázót, amit kikapsz egy cirkóból,boljerből,gáztüzhelyből. tiszta fíling, kapsz tőle végtelen reputationt ha menőzöl 8) -
#464 vagy ez már nagyon elvont ötlet? -
#463 injekciós tű is jó lenne....egy jó nagy .pont mint a szivató ,csak fordítva,mikro benyomod akkor adja rá....hátránya a nehéz utántöltés menetközben:D -
Nuki #462 hát én folyékony H2-O2 hajtóműre gondoltam, de arra még nincs jogsi :| -
#461 kérlek mondj te is eggyet ;) -
Nuki #460 csak úgy csattognak az ötletek. -
#459 mert?
Sok mindent nem értessz még úgy se -
Nuki #458 én meg csak ámulok :o :D -
Seten #457
Nem mondod, hogy itt laksz Denyóban?! :)
Na, láttad már a tv-ben a Káendhá bankkártya reklámot? Ott a Potzner Feri lángszórós motorja! Nála érdeklődj:
http://www.potzner.hu/
-
#456 jajám...néha így megvilágosodom,és csak úgy jönnek belőlem ezek az ötletek -
#455 magadtól jött e remek ötlet? -
#454 ugye? -
#453 ne ez aztán a kivitelizálcijó. -
#452 ez a permetezőről jut eszembe...itt a megoldás a szivatyúdra:Dde akár a egy felhúzhatós vizistukker is jó lenne:)csak felhúzod jó keményen aztán meghúzod a ravaszt...ésss iránya naprendszer -
#451 #13 -
#450 De az nem úgy van,hogy mögötte ég?Nem pedig a műanyagnál,próbáld ki dezodorral ott sem olvad meg a műanyag persze ne fújd sokáig mert felrobban aztán ba****od a motorodat félkézzel vagy hónapokig amíg újra tudod használni a kezed.... -
cagivamito #449 az nem jó mert megolvag fém kellene -
#448 kézipermetezőnek a vége -
#447 csinálj azt is magadtól ;) -
#446 hát, taláán praktikerbe?