Call of Juarez multi-csomag érkezik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A segítség kellene! A call of Juarez-t játszom multiban. Arra lennék kiváncsi, hogy hogy lehet kirugni (kick-kelni) valakit aki csal a játékban. Mondjuk, ha én csinálom a servert. Talán valakinek van már tapasztala. Az is érdekelne, hogy milyen cheatek vannak multiban, és hogy lehet azokat aktiválni. Köszi a válaszokat!
Sziasztok! Aki szeretne egy jót multizni az írjon ide: [email protected]!!! ( Ha nem eredeti az nem hátrány )
Nem játszottam még vele. Milyen újszerû ötletek vannak benne? Ránézésre erõsen hasonlít a Gun-ra, csak jobban néz ki.
ott én is leragadtam egy picit,de aztán sikerült egy teli pisztollyal...
Az egyik kedvenc játékom!
Nem értem miért nem írtak itt róla egy tesztelést.
Végre egy eredeti ötlettel és fantasztikus grafikával megáldott játék amihez nem kell erõmû!!😊
Kicsit más, de én pl elakadtam a végén, amikor a papnak kéne megakadályozni, h. a rosszfiú megkéselje Billy-t, egyszerûen üres pisztoly és 1 század másodperc.
Nincs v.kinek v.mi tippje?😊
Nem értem miért nem írtak itt róla egy tesztelést.
Végre egy eredeti ötlettel és fantasztikus grafikával megáldott játék amihez nem kell erõmû!!😊
Kicsit más, de én pl elakadtam a végén, amikor a papnak kéne megakadályozni, h. a rosszfiú megkéselje Billy-t, egyszerûen üres pisztoly és 1 század másodperc.
Nincs v.kinek v.mi tippje?😊
outlaws, huuude imádtam azt a gammát 😛
1 hetes hír kb
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
volt egy Outlaws nevû játék, mi azon hülyére játszottuk magunkat multiban...erre is az a sors vár 😊
Nagyon jó game, nagyszerû hangulat.
W
Nagyon jó game, nagyszerû hangulat.
W