9
-
attas #9
A segítség kellene! A call of Juarez-t játszom multiban. Arra lennék kiváncsi, hogy hogy lehet kirugni (kick-kelni) valakit aki csal a játékban. Mondjuk, ha én csinálom a servert. Talán valakinek van már tapasztala. Az is érdekelne, hogy milyen cheatek vannak multiban, és hogy lehet azokat aktiválni. Köszi a válaszokat! -
repesz88 #8 Sziasztok! Aki szeretne egy jót multizni az írjon ide: [email protected]!!! ( Ha nem eredeti az nem hátrány ) -
#7 Nem játszottam még vele. Milyen újszerű ötletek vannak benne? Ránézésre erősen hasonlít a Gun-ra, csak jobban néz ki. -
gyuri12 #6 ott én is leragadtam egy picit,de aztán sikerült egy teli pisztollyal... -
Bullshitt #5 Az egyik kedvenc játékom!
Nem értem miért nem írtak itt róla egy tesztelést.
Végre egy eredeti ötlettel és fantasztikus grafikával megáldott játék amihez nem kell erőmű!!:)
Kicsit más, de én pl elakadtam a végén, amikor a papnak kéne megakadályozni, h. a rosszfiú megkéselje Billy-t, egyszerűen üres pisztoly és 1 század másodperc.
Nincs v.kinek v.mi tippje?:) -
endiboy #4 outlaws, huuude imádtam azt a gammát :P -
#3 1 hetes hír kb -
Wittao #2 volt egy Outlaws nevű játék, mi azon hülyére játszottuk magunkat multiban...erre is az a sors vár :)
Nagyon jó game, nagyszerű hangulat.
W -
#1 Ez egyjátékos módban nagyon jó volt... szvsz kár a multit erőltetni, ez nem az a stílus.