12
-
Falatka2003 #12 Még ebből is pénzt akarnak csinálni!! Hihetetlen.
(Bár én megértem őket, mert a buta, önbizalomhiányban szenvedő ember nem lett kevesebb [SŐT!], de ők már smsre költik a pénzüket a győzzük-e showra és a VV82-re. És most már nem szólhatnak a királynak, hogy te, hadd indítsunk egy jó kis hittérítő inkvizíciót vagy keresztesháborút, mert a papjainknak nem telik kurvákra, kénytelenek gyerekeket molesztálni és egymással játszadozni...) -
Nielx #11 bocs. szent István. -
Nielx #10 Persze. szent János meg az első elnök volt. -
Morden23 #9 "A katolikus egyház egyik legfőbb szentjeként tiszteli Szent Pétert. A hagyomány szerint az első pápa, de ezt a történészek vitatják, mivel a pápaság intézménye akkor még nem is alakult ki. Tiszteletére viseli minden pápa a Halász Gyűrűjét, amelyen Péter látható, amint bárkájából hálót vet ki."
Szóval igazából félig igaza van. -
Mentoloshurkaka #8 Honnan vetted te ezt az egetverő baromságot??? Mióta volt Péter apostol pápa??? A pápaság a katolikus vallás államvallássá tétele után jelent meg, az pedig már bőven Péter halála után volt. Mellesleg a legelső pápa I. Szilveszter volt, aki történetesen itáliai származású. -
bvalek2 #7 "János Pál ugyanis a pápaság történelmének első nem olasz vezetője."
Ez merő hülyeség. Ezek szerint már Péter apostol is olasz volt? Mert ugye ő volt az első pápa. Már sok nem olasz pápa volt az utóbbi 2000 évben. Volt már afrikai pápa is, igaz nem mostanában... -
W B #6 LOL
-
kandeláber #5 Nem ez az első rajzfilm, amiben szerepel, már a Southparkban is volt. -
gplay #4 "nem volt könnyű dolga a mese elkészítésekor. A Vatikán ugyanis rendszeresen visszaküldte" Azért a Vatikán erősen cenzúráz. Ez kicsit durva. Kiváncsi vok mik voltak amik nem tetszettek nekik. -
winnie #3 én inkább azt nem értem, hogy miért zavar ennyire valakit más. engem hidegen hagy, pl. sokakat nem. -
Nebojsa #2 Nekem se. Nem értem miért kell futtatni egy politikust? -
vg #1 Nekem nem volt a barátom!