Rajzfilm II. János Pál főszereplésével
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Még ebbõl is pénzt akarnak csinálni!! Hihetetlen.
(Bár én megértem õket, mert a buta, önbizalomhiányban szenvedõ ember nem lett kevesebb, de õk már smsre költik a pénzüket a gyõzzük-e showra és a VV82-re. És most már nem szólhatnak a királynak, hogy te, hadd indítsunk egy jó kis hittérítõ inkvizíciót vagy keresztesháborút, mert a papjainknak nem telik kurvákra, kénytelenek gyerekeket molesztálni és egymással játszadozni...)
(Bár én megértem õket, mert a buta, önbizalomhiányban szenvedõ ember nem lett kevesebb
\"Én szeretem Istent, csak a fanklubjával vannak gondjaim...\" \"God is black! Yes, she is!\"
bocs. szent István.
Persze. szent János meg az elsõ elnök volt.
"A katolikus egyház egyik legfõbb szentjeként tiszteli Szent Pétert. A hagyomány szerint az elsõ pápa, de ezt a történészek vitatják, mivel a pápaság intézménye akkor még nem is alakult ki. Tiszteletére viseli minden pápa a Halász Gyûrûjét, amelyen Péter látható, amint bárkájából hálót vet ki."
Szóval igazából félig igaza van.
Szóval igazából félig igaza van.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Honnan vetted te ezt az egetverõ baromságot??? Mióta volt Péter apostol pápa??? A pápaság a katolikus vallás államvallássá tétele után jelent meg, az pedig már bõven Péter halála után volt. Mellesleg a legelsõ pápa I. Szilveszter volt, aki történetesen itáliai származású.
"János Pál ugyanis a pápaság történelmének elsõ nem olasz vezetõje."
Ez merõ hülyeség. Ezek szerint már Péter apostol is olasz volt? Mert ugye õ volt az elsõ pápa. Már sok nem olasz pápa volt az utóbbi 2000 évben. Volt már afrikai pápa is, igaz nem mostanában...
Ez merõ hülyeség. Ezek szerint már Péter apostol is olasz volt? Mert ugye õ volt az elsõ pápa. Már sok nem olasz pápa volt az utóbbi 2000 évben. Volt már afrikai pápa is, igaz nem mostanában...
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
LOL
Nem ez az elsõ rajzfilm, amiben szerepel, már a Southparkban is volt. <#vigyor5>#vigyor5>
"nem volt könnyû dolga a mese elkészítésekor. A Vatikán ugyanis rendszeresen visszaküldte" Azért a Vatikán erõsen cenzúráz. Ez kicsit durva. Kiváncsi vok mik voltak amik nem tetszettek nekik.
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
én inkább azt nem értem, hogy miért zavar ennyire valakit más. engem hidegen hagy, pl. sokakat nem.
Nekem se. Nem értem miért kell futtatni egy politikust?
Nekem nem volt a barátom!