Újabb arcát mutatta meg a Mars

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A NASA MRO honlapján meg lehet nézni az Opportunityt ábrázoló felvételt. Még a kamerát tartó rúd is látszik a kamerával, mindez 300 km magasról. Ezt látva talán a fikázók is elcsitulnak.
Kis-Bob
Ráadásul lehet, hogy a weblap gyors mûköséde miatt ilyen a felbontás...

Kis-Bob
Surferrel meg mégjobbat lehet. Egyébként nem kell fikázni. Ez a mûhold több100 km magasban kering. Onnan nem is olyan rossz. Pláne, hogy nem csupán egyfajta mûszer van azon a mûholdon.

Indestructible
lehet hogy a föld nem is gömbölyû, vagy mondjuk plusz egy földrész van rajta? biztos infod csak akkor lesz, ha anettkánál sõt akár a magyar microsoft gurunál tovább mész!<#wow1>

Én ezt ám nem értem teljesen. Dollár milliárdokat költenek az ilyen programokra, és az emberek szemét, ma az informatika korában ilyen kisfelbontású képekkel /megnéztem a marsprogram oldalát/ és gyenge rövid videókkal szúrják ki?

Ennyi erõvel David Copperfield médium is lehetne /de nem az/.

Mindíg minden hír arról szól, hogy rengeteg adatot kaptak és több évig lesz mit elemeznikük, de a nyilvánosság miért nme kaphatja meg ezen adatok legalább töredékét? Mert konkrétan én is kíváncsi lennék mit elemezgetnek, és gondolom még több 100 ezren vagy millióan.

Igaz ez kivételesen nem az én zsebembõl valósult meg...de azért mégis...inputot kérek! 😄

Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!

Köszi 😊

Photoshoppal jobbat csinálok. 😞 Nekem a kép elég fake-nek tûnik sajna. 😞

← ElőzőOldal 2 / 2