47
-
Puskapor #7 hát ez szivás... be kéne szerezni valami ütőset amig lehetm nemhogy az elejétől szutyok 754-et takaritanák el AM2-höz meg egy normál lapot nem láttam :S mindegyik ratyi. -
galocza #6 én sem vagyok elégedett... gondoltam egy ideig azért húzza...
feketepont az amdnek. -
Akuma #5 Gyorsan hozzáteszem, hogy szerintem az AM2 se lesz hosszú életű, ugyanis nemsokára jönnek a DDR3-at támogató új alaplapok és akkor valószínüleg új foglalat is lesz... -
Akuma #4 Nem kell bele venned semmit, akkor is működik az egész ;)
Egyébként meg tőlem akár az egész 754 és 939 széria már most eltűnhet a boltokból is. A teljesítményük kezd elavulni a többmegymagos procikkal szemben.
Nameg nem kell aggódnod, mert úgysem fog mindenhonnan eltűnni, csak legfeljebb 2* annyiba fog kerülni, mint pl AM2-re ugyanaz a teljesítmény... -
Sajnos nem egyedül jártál így.
Sebaj én pl már nem játékra használom a gépem, és beszereztem egy eléggé erős laptopot 2ghz-es centrino-t 1 giga rammal. Már gondolkozom rajta, hogy fölösleges az asztali gép, játékra úgysincs időm, minden másra meg elég a laptop. :( -
vg #2 Miért ne tudnál venni 939-es 4800 X2 procit? Nem értelek! Hosszú évekig lehet majd még kapni, mivel nem 2db-ot, és nem is limitálva lettek/vannak gyártva! Amúgy én is ilyen procit szeretnék venni jövöre... -
n3whous3 #1 BUN-KÓ-SÁG!!!!! Fel vagyok háborodva! Azért vettem (Eléggé sok felárt fizetve) nem 754-es, hanem 939-es procit, hogy később esetleg, amikor olcsóbb lesz, akkor vegyek egy pl. 4800+ dual-core-ost, erre ezek, már bocsánat, de beb***tak! Mire idáig jutok addigra az összes legyártott hasonló kaliberű procit elhappolják én meg megint vehetek új lapot, procit, meg memóriát, hogy egyáltalán működjön az egész!!!!!!!!! FCK AMD