Magyar atombomba - csak elméletben
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Borneó és Celebesz, Magyar volt és Magyar lesz!<#violent>#violent>
<#eplus2>#eplus2>
<#eplus2>#eplus2>
Lelkem odvában megdöglött a bagoly!
nem, mert félnének 😊 (az én régi mániám is tankkal végigmenni románián, de egy atombomba, "resetelné" a romániai utakat. asszem.)
mellesleg nem is tudnának minket lezúzni, mert a NATO nem engedné. (meg lenne egy atombombánk is, és akinek van azt nem "illik" csak úgy betámadni.)
😄 - csak hülyéskedek ám, mielõtt bárki komolyan venné!
mellesleg nem is tudnának minket lezúzni, mert a NATO nem engedné. (meg lenne egy atombombánk is, és akinek van azt nem "illik" csak úgy betámadni.)
😄 - csak hülyéskedek ám, mielõtt bárki komolyan venné!
\"a nemzet szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha\"
szted mit szolnának hozzá az eddigi történelmi tapasztalatok alapjány nyugogtan kijelenhetõ hõn szeretõ szomszédaink az atombombánkhoz?Nem zúznának le mandinerbõl ááá
"Régi mániám, tankkal végigrobogni Románián"
"Régi mániám, tankkal végigrobogni Románián"
szerintem csinálhatnánk mi is egyet. csak, hogy bebizonyítsuk, hogy mi is tudunk. ráadásul elég nagy része van az atombomba megalkotásában egy bizonyos magyarnak. lehetne készíteni egy jó nagyot az Õ tiszteletére. 😄
\"a nemzet szolgálatában meghalni lehet, de elfáradni soha\"
Mi az agyalágyult ebben a cikkben? Nem te, hogy képtelen vagy elolvasni és értelmezni?
Miskolcon tuti nincs.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Legalább adnák el, de nem, ott rohad a mecsekben 😊
Ez a cikk elég abszurd - de hát beszélni lehet róla.
Tágithatják a Kossuth teret, ha valamelyik marhának ez eszébe jutna.
Tágithatják a Kossuth teret, ha valamelyik marhának ez eszébe jutna.
- mondta a medve, és fejbe lőtte magát...
én ugytudom hogy vidéki egyetemen is van, miskolcon vagy debrecenben.
hoppika...
Ez a cikk annyira agyalágyult, hogy nem is feigyeltem mit írok...
csak most nézem h milyen hibákat vétettem. <#guluszem1>#guluszem1>
Remélem azért még olvasható! 😄
Ez a cikk annyira agyalágyult, hogy nem is feigyeltem mit írok...
csak most nézem h milyen hibákat vétettem. <#guluszem1>#guluszem1>
Remélem azért még olvasható! 😄
<#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes><#mf1>#mf1><#hehe>#hehe>
Gazdasûági válság van az országban, és egyesek azt képzelik hogy atomfegyvert állíthatunk elõ! Jóhogynem száll meg rögtön Bush...(mondjuk ennél a helyzetnél csak jobb lenne... <#mf1>#mf1>)
Nekem mára megvan a napi gagyi cik. <#hehe>#hehe>
Gazdasûági válság van az országban, és egyesek azt képzelik hogy atomfegyvert állíthatunk elõ! Jóhogynem száll meg rögtön Bush...(mondjuk ennél a helyzetnél csak jobb lenne... <#mf1>#mf1>)
Nekem mára megvan a napi gagyi cik. <#hehe>#hehe>
Nincs atomunk, ez tény, de mivel fent vagyunk a listán, lehetséges h. pár atomrakétának épp ezért kicsiny országunk a célpontja...
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
Csak egy kutatóreaktor?
Én négyrõl tudok. Pl. van a BME-n, az MTA-nak, meg még két cégnek egy-egy atomreaktora Budapesten...
A fõváros 4 tanreaktoron csücsül, és az emberek el is fogadják, mert nem jelentenek veszélyt.
Bár így lenne a világban máshol is...
Én négyrõl tudok. Pl. van a BME-n, az MTA-nak, meg még két cégnek egy-egy atomreaktora Budapesten...
A fõváros 4 tanreaktoron csücsül, és az emberek el is fogadják, mert nem jelentenek veszélyt.
Bár így lenne a világban máshol is...