Változó használati feltételek a Vistánál
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amugy bejiita. 😊
Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!
szal pontosan azt irtam, hogy igazabol Uegeta vagy, nem Vedzsita!! 😄
C2D E6600, Asus P5B Deluxe, GeForce 7950GT, 1GB 800MHz, 380GB Sok jo ember kis helyen rossz lesz!
Amugy neked is haj!
私はシュディケです。<#integet2>#integet2>
C2D E6600, Asus P5B Deluxe, GeForce 7950GT, 1GB 800MHz, 380GB Sok jo ember kis helyen rossz lesz!
Hopp. Nem geciségbõl mondtam.<#mf1>#mf1>
Asus P5B-E, Intel Core2Duo E6300, 2048MB DDRII800MHz, GeForce 7900GS (256MB),
Amugy hai. 😊
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
ehh. Tudod sokan munkára használják a gépet. És sem vasat, sem pedig oprendszert nem úgy választ, hogy megy-e rajta a HL2. tudom, sokakank ez a szempont, de sokaknak meg nem. Hidd el az agyát szét játszó pistikének nem is ajnálok linuxot. És örülnék ha magától sem fedezné fel. 😊)))
Akinek meg nem ez a szempont, az meg általában már szokta tudni milyen feladatra mely oprendszer/sw a leg megfelelõbb. (legalábbis a számára)
illetve sokaktól ezt el is várják. Pl a szakemberektõl. Szóval a DX-es játékokról ennyit.
Ja es vettem egy laptop-ot is ehez meg alapjába jár a Win.
Az asszonynak ma van a szülinapja, õ is gépezzen egy kicsit. Neki lett a laptop.
Hopp. Nem dicsekvésbõl mondtam félre ne értsen senki, csak azért irtam hogy tisztába legyél mint egy hathónapos gyerek a fürdetés után.
#2217 : Menet közben kell az önbizalmat megszerezni
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Vagy inkább csak te vagy annyira csóró hogy 2 win verzió közt nem tudsz gépet fejleszteni se. De van aki igen, és pont azokat szopatják. Aki warezban gondolkodik, annak tökmindegy, a crack.exe nyilván nem fog neked beszólni hányszor telepítheted.
Használj linuxot a directx-es gaméhoz, aztány gyere vissza ha sikerült! Viszlát!
LOL. Pont arról van szó hogy aktiválás nélkül nem is tudod használni (a próbaidõt leszámítva) a Pistát, azt meg csak úgy tudod megtenni ha elküldöd a géped adatait az MS-nek, az meg ennek függvényében visszadob hozzá egy egyedi kódot. Ezzel a kóddal csak arra az 1 gépre tudod feltelepíteni, a haveréra már nem.
---
A kérdés csak az hogy miért szopatják azt aki sokszor cseréli a gépét, pl. mert rendszeresen fejleszti? Nyilván nem fogok minden 40k-s alaplap meg 80k-s proci mellé 100k-s windowsokat venni. Akkor marad a feltört, problémamentes warez, ami még ingyenes is. Ilyen akciós ajánlattal hogy tud versenyezni az MS? Saját magukat szopatják meg ezzel, pedig ezt a tipikus esetet már a közmondások is megörökítették: sokat akar a szarka, de nem bírja a farka.
ベジータじゃないです。
Tököm kivan a Vistával - már elnézést -, az MS így is maga alatt vágja a fát, ha tényleg egy ilyen baromságot tervez (még a telefonos baromkodással együtt is). Eddig se akartam legálisan beszerezni a Pistát, hát ezután se fogom, sõt cégeknek sem fogok ilyesmit javasolni 😛
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
A baj az, hogy ebbõl amit olyszépen itt leírtál alig fog valami is teljesûlni. Fõleg ha már John Carmack is elismerõen nyilatkozott a DX10-rõl, igaz megigérte, hogy az OpenGL illetve a nem Windows operációs rendszereket is továbbra is támogatni fogják. Gondolom a szokásos 2 hónap - éves késéssel.
"A Apple már biztosan rágyúr arra hogy inteles pc-ken is fusson az õ oprendszere."
Eddig is futhatna minden féle hack nélkül, ha nem tettek volna bele a kernelbe minden féle proci, chipset, BIOS, EFI, stb ellenörzõt, amit fel kell törni ahoz, hogy fusson egy mezei PC-n.
bvalek2: Hat altalba Linux temat szokas feldobni win. topikokban az megfelel? Vagy inkabb toljunk valami fizika temat azt is szeretem, estelg nem x86 procikrol, FPGA-k rol? De mi van, ha komolyabb cikk jelenik meg a Pistarol? Es nem csak anyi,hogy telefonszamlat is hozza kell kalkulalni a hardware+pista arakhoz.
(cikkbol persze kifelejtve,hogy mehessen a flame ,mert a cikk irok azt szeretik, es valojaban mas OS-eket nepszerusitenek, mert kulonben nem merulnenek fel. Valoszinuleg a hozzaszolas szamra kapnak bonuszt 😊, (meg fogadnak, hogy milyenek lesznek a hozzaszolasok) ).
Linux nem Win: http://www.unixlab.hu/LNW/index.html gentoo : http://www.gentoo.org/main/hu/philosophy.xml
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Amúgy egy apróság mindenkinek, aki rá van izgulva a Vistás hírek szétfikázására:
PLÍÍÍÍZ(!!!) kövesse >>>BVALEK2<<< komát, aki nagyon jót mondott a témáról. Aki szarik a Windows-témába bele, az egyszerûen ignorálja a további híreket.
Ha ezt a remek példát követjük, akkor esetleg a jövõben elkerülhetõ, hogy az érdeklõdõk agyát egy rakat okoskodó (akinek nem inge...), illetve okleveles fikagép (akinek nem inge...) teletömje baromságokkal.
Egy szó, mint száz, a Windows-fikázók oldják meg a szellemi önkielégítésüket máshogyan, mert vannak emberek (pl. jómagam), akit azért érdekelnek ezek a hírek, mert pénzt fogok, illetve nem fogok áldozni az adott termékre. Elhiszem, hogy ez sokakat nem érdekel, de azokat biztosíthatom, hogy az érzés kölcsönös.
És még egyszer hadd gratuláljak, 1 - Zedas-nak, aki megoldotta a helyzetet, és 2 - bvalek2-nek, akinek a kezdeményezését érdemes lenne követnie azoknak, akik pont leszarják a Microsoft-frontot.
#18, egyetértek!
Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehűti a lábamat.
"As far as how adding and removing hardware components will affect activation, Vista will operate in a similar manner to Windows XP -- and in most cases, it won't be as picky. For enthusiasts out there who often upgrade hardware components, replacing memory, upgrading your video card, or changing out your processor won't set off any major alarms with Vista. Two component changes that will cause Vista to stand up take notice, however, are changes to the motherboard and hard drive. In that case, if automatic electronic reactivation does not occur, you will be prompted to call Microsoft support to reactivate your installation over the phone. This, again, is no different than what was required with Windows XP."
Ez nem "KIEGÉSZÍTÉS!!!" hanem az egész mizériának az esszenciája, hallod-e 😊))
Köszönjük Zedas, hogy megoldottad a problémát (már ha ez így is van, ahogy írod). Ezek után gyakorlatilag a topicban szereplõ másik 53 komment totál értelmetlen.
Eléggé irreális dolog,hiszen bármikor elõfordulhat egy nem kívánt alaplapcsere.
Tönkremegy az alaplap vagy nem jó széria és ezért cserélünk. S ha azt nézem most már elég sokszor van proci platform váltás,emiatt is eléggé hülyeség ez a védelem. Bár a másik oldal is megérthetõ.A rendes vevõkkel szúrnak ki ezzel a védelemmel.
Egy angol nyelvû fórumon az egyik MS illetékes azt mondta hogy XP-nél jó sokszor rakhattad át másik gépre, hagyta magát aktiválni, ez Vistán 2 lesz. Eddig stimmel minden amit lentebb írtatok.
A lényeg azonban az lenne, hogy EZUTÁN IS LEHET AKTIVÁLNI, de már nem elég hozzá a net: fel kell hívni a helyi MS kirendeltséget telefonon, akik aktiválják. A lényeg az, hogy az MS csak közvetlenebb kontrollt akar az aktiválásnál, nem fogja tökönszúrni a felhasználókat és magát.
Bár most már lehet, hogy "segíts magadon, isten is megsegít" elv alapján fogom magam, és elolvasom azt a tetves PDF-et a feltételekrõl.
Ezek az emberek azok akik azt hiszik hogy egy új zenei albumon a számok is mp3-ban vannak felírva.
Gondolkozzon már el az az ember aki a 2 telepítésrõl beszél, és utána kidobhatom a vistát, hogy ez mekkora szegénységi bizonyítványra vall.
Ez olyan mintha azt mondanám ha van egy autom, és ha kétszeri indításra nem indul akkor nem mehetek vele töbször és vennem kellene egy másikat.
Tehát az m$ diktál. ezt vagy megszokja, vagy átáll más OS-re.
Az mondom, hogy ilyen egyszerû. Ha viszont tényleg igen hatékony lesz ez a warez ellenes intézkedés csomag, akkor a usernek még választása sem lesz. (nem fog tudni warezolni. Egy darabig😊 Ergo: ezzel az m$ magának is keresztbe tesz.
Max. a torrentoldalak letöltési arányának fog jót tenni, ha ilyen hülyeséget csinálnak, nem a Linuxnak.
Ha valóban így lenne a dolog, ahogyan itt sokan leírják (azért én még mindig várok valami értelmes kommentet is), akkor a Microsoft csak azoknak a user-eknek tesz keresztbe, akik meg is veszik a Win-t, nem csak warezolgatják. Magyarán csak többen fogják letölteni, nem kevesebben használni.
De most komolyan. Tessék elfogadni végre! Az m$ profit orientált cég, és nem jótékonysági intézmény. De itt is igaz az alap közgazdasági tény, minden annyiért adható el, amennyiért megveszik. Ha a hülye user megveszi, és telepíti (ugye klikk az OK-ra, hogy elfogadtad!!!) akkor meg no sírás. Aki pedig warezol az meg jobb ha csendben marad. Lopott kocsira te sem anyázol, ha a hibás a gyújtás....
A wines világnak az m$ szabja a játékszabályait! Ez tény! Vagy megszokod, vagy használsz mást.Pont. Ennyi.