25
  • Indigo
    Képzeld, tudok olvasni :)

Csak Mordent akartam kicsit forgatni, mert sejtettem, hogy fogalma sincs az SG tulajdoni viszonyairól, csak okoskodott, és ráadásul téves összefüggéseket látott :)
  • BCS CORPS
    talán azért mert sokkal kevesebet tojik mint amennyit adnak érte
    egy nagy halnak meg sokszor nem az az érdeke hogy sokat tojik e vagy sem de annyit tojik hogy az már eléri a konkurenciának nevezhető szintet azt inkább bekebelezik hogy továbbra is náluk legyenek a legtöbben
  • Gerygrey
    -Szóval akkor kinek a tulajdonában van az SG? :)

-Jó, mondjuk, hogy nem akarok leszaladni az oldal aljára, vagy nem látom az összefüggéseket, vagy teljesen hülye vagyok :)

Olvasni azért tudsz? :D
    © 1998-2006 SG.hu Kiadói Kft. - Minden jog fenntartva!
  • atlagember
    Nem értem, hogy egyesek miért adják el az aranytojást tojó tyúkjaikat?
  • lexor
    roliika akkor kaszálsz ha nem vesznek meg......
  • BártfaiB
    Viszont ettől még nem lett könnyebb az ebayen való vásárlás. A gondot legtöbbször az okozza, hogy a szállítást csak az USA-n belül vállalnak, és viszonylag kevés a "worldwide".
    Bár ha összehoznák a vaterát az ebayel, hamar kiugranának az árkülönbségek.
  • Indigo
    http://www.sg.hu/cikkek/47142/nem_alakitja_at_a_paypal_a_hazai_piacot

"Szeptember 14-étől Magyarországon is teljessé válik a PayPal szolgáltatás, már nemcsak küldeni, fogadni is lehet pénzt az online rendszer segítségével."
  • BártfaiB
    A cikk szerint "2006. szeptemberétől 14-étől PayPal-ország lett Magyarország is."
    Ezt nem értem. Nekem már jóval korábban volt PayPal-es számlám, amit használtam is, és vásároltam is az ebayen. Mi változott meg most?
  • roliika
    Ejj de boldog lennék, ha a nagy halacsok megvennék az oldalam. :D Na de majd énis megnövök ám idővel, és kaszálok...mert megvesznek! X-D
  • Morden23
    Ezt értem én is, el tudom olvasni, hogy designed by illetve powered by.

Nem hoztál kellemetlen helyzetbe, csak nem vágtam le, hogy mire megy ki a játék :)
  • Cat #15
    ha logók alapján akarnál tájékozódni, ajánlom pl. a prohardvert - annyi logo van rajta, hogy belepusztulsz mire mindet végignézed.
  • Cat #14
    a cikk is irja hogy eladták, rá is linkelnek, szóval nem pontatlan.
  • Indigo
    Bocs, nem akartalak kellemetlen helyzetbe hozni :)

A másik két cég egy-egy online szolgáltató cég, legjobb tudomásom szerint semmi közük az SG tulajdoni viszonyaihoz. A Carnation tervezte az új SG dizájnt, a Mediacenter pedig a tárhelyet szolgáltatja. Ezért van kint a logójuk.
  • Morden23
    Nem tudom.

De nem látok T-Online vagy Sanoma logót.

A másik két céget nem ismerem, nem tudom, hogy ők tartoznak-e valaki alá. Nyilván ennek ismerete döntené el, nem?
  • Indigo
    Jó, mondjuk, hogy nem akarok leszaladni az oldal aljára, vagy nem látom az összefüggéseket, vagy teljesen hülye vagyok :)

Szóval akkor kinek a tulajdonában van az SG? :)
  • Morden23
    A támogatókat, illetve ahonlap szerkesztésében részt vevő, valamit a fenntartást végző szirszarok logóját általában feltüntetik a honlap legalján. Ez azért van, mert vagy

1. árengedményt adnak a reklámért az egyes szolgáltatók, karbantartók
    2. a támogató, esetleg tulajdonló cég kiköti, hogy legyen kint

Magyarán: ha érdekel, hogy az SG-ben kik az érdekeltek, akkor szaladj le az oldal aljára, és kukkold meg. Ha még jobban érdekel, akkor meg nézd meg, hogy ezek a logók kikhez kapcsolódnak, és ezek kikhez kapcsolódnak, és így tovább.

Érted? ;)
  • Indigo
    Azért magyarázd csak el :)
  • Morden23
    Hm? Nem hiszem, hogy ebben az esetben lenne olyan dolog, amit én tudok, és ti nem. Utánanézés kérdése. Én csak a referenciapontot adtam meg.

"Oldal legalja"

Ezen mi a homályos?
  • Indigo
    Na, akkor homályosíts fel minket, mert te olyat tudhatsz amit mi nem...
  • Venom1986
    szerintem nem fognak válaszolni
  • kow83
    Az előbb beírtam, hogy már eladták a habostortát egy német csoportnak és pontatlan a cikk. Ezt miért kellett kitörölni?
  • Morden23
    Bocsesz, kimaradt.

Azt már nem tudom, hogy ilyen tekintetben kinek a kije.
  • Morden23
    Kukkolj le az oldal legaljára. A leges legaljára.

Látsz ott olyan logo-t, amit esetleg a leírás is említ?

Gratulálunk. Ön nyert:)
  • BCS CORPS
    az sg is 1 nagyhal tulajdonában van ? :D
  • Mice
    lol, de gyorsan kikapták vkinek a hsz-ét, hogy felvásárolták a habtortát:)
    épp most akartam linkelni, hogy tök ugyanezt írták a cikkben is mint a belinkelt portfolio oldalon, hogy többségi, tehát a hszben nem volt új adat:)
    moderator rulez:)