14
-
#14 Szerintem meg jó, hogy elsőségre törekednek, így legalább több eszköz lesz a kezedben, ha minnél több információt akarsz megtudni valamiről. Mindenesetre ennek a Live searchnek még van hova fejlődnie (magyar találatok esetén mindenképp). -
huuu #13 :)
De nagyon sokat kell még keresőtéren gyúrnia ennek a live-nak.
Remélem lesz konkurencia úgy 10 év múlva. Googli mondjuk anélkül is fejlődik. -
#12 kb nekem is ennyi a véleményem: kalap sz@rt sem ér. Nem is értem h mit képzel ez a microFos hogy mindenhol piacvezető akar lenni... szánalmas. -
juzosch #11 Köszi, erről én nem is tudtam:) És sokkal jobban tetszik, mint a netvibes. Erről a live.comról nem is beszélve:)
-
csorfab #10 Már megbocsáss, de a Google-nek is van ilyen funkciója, google.com, ott, ha magyar nyelven vagy, válts át Angolra (jobbalsó sarok google.com in english), ott pedig felül personalised homepage... -
Morden23 #9 Nem így értettem. Amire utalni akartam, hogy eddig "nem tudtam" erről a szolgáltatásról, vagyis nem kerestem utána. Effektíve nincsen rá szükségem.
Ettől persze még lehet hasznos dolog. -
juzosch #8 Ezt te tudod. Én nem az alapján használok egy szolgáltatást, hogy kitől hallottam róla, hanem azért, mert tetszik/szükségem van rá. -
Morden23 #7 Akkor most a kérdés az, hogy miért használjam ezt, amikor ezt az infót tőled tudtam meg? :) -
juzosch #6 Mert ez nem csak kereső, hanem egy online desktop. A netvibes kb a konkurenciája, nem a google. -
Morden23 #5 A kérdés inkább az, hogy miért használjam ezt, amikor már ezer éve hozzá vagyok szokva a Guglihoz? -
#4 A google se piacvezetőként kezdte.... -
lajtman #3 Részemről maradok a google-nél. Szerintem nem nagyon fogja megmozgatni az internetezők fantáziáját. Nem akartam csúnyán fogalmazni de szerintem egy kalap sz.t nem ér...:D -
janicroft #2 :D -
#1 live.hu - Nézzetek rá.. vajon hány évig fordíthatták?