Windows Live már magyarul is
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerintem meg jó, hogy elsõségre törekednek, így legalább több eszköz lesz a kezedben, ha minnél több információt akarsz megtudni valamirõl. Mindenesetre ennek a Live searchnek még van hova fejlõdnie (magyar találatok esetén mindenképp).
/*WTF?!*/
😊
De nagyon sokat kell még keresõtéren gyúrnia ennek a live-nak.
Remélem lesz konkurencia úgy 10 év múlva. Googli mondjuk anélkül is fejlõdik.
De nagyon sokat kell még keresõtéren gyúrnia ennek a live-nak.
Remélem lesz konkurencia úgy 10 év múlva. Googli mondjuk anélkül is fejlõdik.
kb nekem is ennyi a véleményem: kalap sz@rt sem ér. Nem is értem h mit képzel ez a microFos hogy mindenhol piacvezetõ akar lenni... szánalmas.
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
Köszi, errõl én nem is tudtam😊 És sokkal jobban tetszik, mint a netvibes. Errõl a live.comról nem is beszélve😊
Gracie Barra
Már megbocsáss, de a Google-nek is van ilyen funkciója, google.com, ott, ha magyar nyelven vagy, válts át Angolra (jobbalsó sarok google.com in english), ott pedig felül personalised homepage...
Mivel a gépkonfig ideírása nagyarcúságnak tűnhet, nem írom ide. :) Pedig nem olyan komoly ám, félreértés ne essék. Átlagos gép.
Nem így értettem. Amire utalni akartam, hogy eddig "nem tudtam" errõl a szolgáltatásról, vagyis nem kerestem utána. Effektíve nincsen rá szükségem.
Ettõl persze még lehet hasznos dolog.
Ettõl persze még lehet hasznos dolog.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
Ezt te tudod. Én nem az alapján használok egy szolgáltatást, hogy kitõl hallottam róla, hanem azért, mert tetszik/szükségem van rá.
Gracie Barra
Akkor most a kérdés az, hogy miért használjam ezt, amikor ezt az infót tõled tudtam meg? 😊
Mert ez nem csak keresõ, hanem egy online desktop. A netvibes kb a konkurenciája, nem a google.
Gracie Barra
A kérdés inkább az, hogy miért használjam ezt, amikor már ezer éve hozzá vagyok szokva a Guglihoz?
Részemrõl maradok a google-nél. Szerintem nem nagyon fogja megmozgatni az internetezõk fantáziáját. Nem akartam csúnyán fogalmazni de szerintem egy kalap sz.t nem ér...😄
😄