311
Szex problémák stb.
-
#311 lol -
#310 hát remélem nem:D
amúgy felvagyok fázva jóideje, kb. 2 hónapja... muter aztmondta lehet azért..mostmár melegebben fogok öltözni:D
de volt már olyan hogy behintőporoztam utána csúnyán bevolt pirosodva napokig és alig volt erekció...na azis elmúlt pár nap után:D -
#309 először keress rá a neten hátha nem kaptál el valamit
és megszűnik magától 1-2 napon belül -
#308 :D menj orvoshoz. -
#307 hi nemtudom volt-e már veletek ilyen de tegnap óta kicsit szúró fájdalmat érzek a makkon 1 részén.
és néha az alhasnál is jelentkezik ezzel együtt ez a fura érzés
olyan mint amikor tökönrúgnak labdával és fáj az egész berendezésed, meg szúr ha hozzá érsz.
namost nekem csak az utóbbi van most. nemtudom hogy a nadrád dörzsölte-e ki vagy valami (fitymaszűkületem volt kiskoromban szal) -
bcrics #306 csecs...kicsit beteg a csávó:DD -
#305 :DDDDDDDDD -
Kalozoner #304 hát ha eddig jutottál a csajjal, akkor sztem rossz topikba írtál -
Orionk #303 jó lenne valamilyen érdekes témáról itt beszélni, csak nincs most semmi ötletem, de valami olyasmi, hogy a szexig való eljutás, ilyesmi... -
#302 Hali. Mi a problémád? -
Skeletonworm #301 Hali
-
#300 :D:D -
Kalozoner #299 ott a pont... -
Szélrózsa #298 én a 21 évemmel sem vagyok elragadtatva tőlük,soha nem is voltam, nekem nem adja a hangulatot. nem kell ezért utálni mindenki válasszon magához hasonló párt akivel ütköznek az elvárások. Én olyat fogok aki nem gyújt nekem gyertyát -
#297 Egyetértek.
Én akkor is szoktam égetni, ha egyedül vagyok, szeretem a fényét és az illatát. :) -
PEE01 #296 ...én ffi vok, de nem azért gyújtok gyertyát hogy jelzőfényeket adjak, hogy készen "állok". Egyszerűen számomra növeli a hangulatot. Ahogy előttem is írták, akár egy vacsi közben. Karácsonykor, akár családi tali előtt is begyújtom akár.
A ffi között is vagyunk páran, akik nem elsietni akarják a dolgot, hanem élvezni az oda vezető utat is, és azoknak a hangulatát. -
PEE01 #295 Nem vok gyertya ellenes, sőt!
Viszont a szellőztetésre közbe érdemes figyelni, mert elvonja az oxigént és amellett h megfájdul a fej, még el is álmosodtok. :) -
Kalozoner #294 lehet én vagyok a fiatal a 19 évemmel, de ez a gyergyagyújtás valahogy nem az igazi, de embere válaogatja biztos... -
Moncsyka17 #293 Mit lehet utálni a gyertyában?
Allergiás vagy a faggyúra?:D:D:D
Szerintem meg akár mikor lehet gyújtani gyertyát....Pl:vacsora közben, vagy filmezés közben, vagy a legjobb az ágyon gyertyafénynél beszélgetni komoly dolgokról... -
Szélrózsa #292 Hogy én hogy utálom a gyertyákat, ha nekem meggyújtja valaki ott nem sex lesz hanem balhé.
Biztos nem én vagyok az egyedüli lány aki ehhez így viszonyul. Valamint z a gyertyagyújtás olyan szertartás amiből egyenesen következik h szexet akar a másik fél ami szerintem megintcsak gáz mert elvész a spontaneitás. Sztem kb mintha azt mondanád vetkőzz gyorsan bébi bevetésre kész vagyok...Bár van akinek ez is bejön.
Na szép kis okfejtésmvolt megint.
Szép éjszakát mindenkinek
Szerencsésebbek töfitöfire fel! -
#291 Pffff?! Ha nincs kedved/türelmed megismerni, akkor vegyél guminőt, ahhoz biztos van használati utasítás is. -
#290 Illatos gyertya a legjobb, a legtöbb csaj nem szereti ilyenkor a vakító világosságot (énse), a gyertyafény a legjobb. :) Parfüm nem feltétlen jó ötlet, ha valaki érzékeny rá, annak nem fog bejönni... Én az összestől émelygek, az meg gondolom nem hiányzik bevetés előtt. :Ð
A masszázs tényleg nem rossz. -
Torry #289 A fejedben kell rendet rakni. Ne arra gondolj, hogy már megint az lesz, stb.
A másik lehetőség pedig az, hogy már ott akarod hagyni azt a kapcsolatot és így reagál a tested a dologra. És én inkább az utóbbira gondolok, mivel írtad, hogy régen nem volt gáz... -
Torry #288 Jó ideje együtt vagyok barátnőmmel és a masszázs nagyon jó tud lenni mindkét félnek. Azzal mondjuk számolni kell, hogyha egyszer megmasszírozod akkor gyakran fogja kérni
Másik meg hogy érzékiség vs adjáneki. Teljesen hangulatfüggő és szerintem mindkettőre szükség van. -
Stupid Peach #287 -
Szélrózsa #286 Kedves Orionk! Vannak itt lányok is. Véleményem szerint a gyertya nem tetszik minden nőnek. Viszont ki tudna nemet mondani egy jó kis masszázsra?
Megoldódik vele néhány ruhadarab eltávolítása és persze kellemesen feloldódtok. Ha van valami halk zene az is jó de mire szexre kerül a sor szerintem mindenképpen érdemes kikapcsolni.
Nekem bejön egy pohárka ital is de embere válogatja.
A megimsmerésről szerintem: egy bölcs ismerősöm mondta, hogy ha szerelmes egy lányba nem lesz olyan jó a szex, mert ahhoz egy kicsit "állatnak" kell lenni.
Hirtelenjében ennyi jutott eszembe.
-
Kalozoner #285 meg kell ismerni, nem kell 1 hét után megdugni, meg fullra ismerni...legalábbis azokra a lányokra igaz akit meglátsz elsőre és tudod, hogy ez nem egy a sok közül... -
Orionk #284 egyetértek, pont ez a baj. És akkor találd ki, hogy épp azt a csajt mivel lehet lenyűgözni, pfff...
nehéz rájönni, hogy ki mit szeret -
Kalozoner #283 igen, csak sok nő átlát az iylen idétlen próbálkozásokon, de próbálkozni lehet -
bcrics #282 ..,de van 1 közös pont,,minden nő szereti ha hízlaják a máját,,szal lebeszélni neki a csilagos eget is.,hja és helyeselni:D..elvégre meg akarod babusgatni nem??...utána nemindegy kiderül-e milyen tökfej valójában az ember?:DD -
#281 Szvsz minden nő más, van olyan aki az érzékiséget szereti(sztem ez gyakoribb) és van olyan aki vadállat módjára azt szereti ha letepered és vadul szeretkeztek. Persze a megfelelő környezet, hangulat mindenkinek kell, de nincs általános szabály, ha lenne valami könyv vagy ilyesmi akkor már mindenki minden csajt megdöngetett volna a környezetében(A Kámaszutra nem az:D). -
Orionk #280 hát, akkor milyen? -
#279 na igen -
Kalozoner #278 emnber, menj el orvoshoz:), ez nem ilyen egyszerű ahogy te látod, -
Orionk #277 másnak valami értelmesebb ötlet? -
#276 Csak dugd meg mint a lopott biciklit. :D -
Orionk #275 Ha egy csajjal vagytok, mármint szex.
Szal, akkor szerintetek mit kell, érdemes csinálni, hogy a csajnak is jó legyen? ha nagy hatással leszek rá, az csak jó mindenkinek :D a ti taktikátok az mi?
Vagy csak egyszerűen kérdezzem meg tőle, hogy mit szeret? és akkor már majd jön neki az orgazmus?
Csajok, hol vagytok ilyenkor? :) A ti véleményetekre is kiváncsi vagyok. Mit szerettek az ágyban? :D,de most komolyan...
na buék mindenkinek. Indulok a házibulibaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa -
bcrics #274 Erre semmi szükség!!:)..de azért nagy kő esett le a szívemről :D
-
Orionk #273 Jól van na, én bocsánatot kérek, neked volt igazad :D
ok? -
bcrics #272 Köszönjük emese,,,na sok sikert,pá,