Roulett
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De amúgy itt olvasom hogy volt megnyitó! akkor ez micsoda? 2nd megnyitó? Végülis jó mert ilyeneken legalább sokan vannak.
A megnyitón most sajna nem nagyon találkoztam celebbel. A Kordát láttam egy pillanatra, de mire feleszméltem, már eltûnt. Pedig meg akartam kérni, hogy korrepetáljon <#crazya>#crazya>
Na de az egyik kidobó haverom azt mondta, hogy állítólag lesz egy "ünnepi" megnyitó is, és arra több ismert arc is el fog jönni. De még õ sem tudta, hogy mikor lesz ez.
Van törzshelyed? Vagy mindig máshova jársz?
Egyébként még én sem hallottam ilyen programról csak netesrõl. De neten is tudtok egymás ellen játszani. Vannak olyan asztalok, ahol nem igazi pénzzel játszotok. Oda bárki beülhet. Ha kerestek egy üres asztalt, akkor csak egymás ellen játszotok, és nem lesznek idegenek.
Olyan kellene, amely ingyenes, nem idöhatáros, nem on-line, nem kell bejelentkezni, nem kell regisztrálni hozzá.
Olyat keresek, amelynél szériákra is lehet fogadni.
Elöre is kösz...
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
No, de azért, mert néhány agysebész játékõrült azt hiszi, hogy 50-et rak és 100-at nyer, attól az még nem úgy van.
És ez nem kötekedés, csak ahogy kiderült nem mindenki vágja a szabályokat, így félrevezetõ lehet a 100...
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
Direkt írtam száznak, elõfordult már hogy azt mondtam ilyen esetben pl. hogy $50-et, és szoltak, hogy dehát annyit raktam fel..
Ahogy írtam korábban: összességében semennyit sem nyert. Nullára hozta magát. A ruletten pedig 50 dodót nyert. (a tétet ne számoljuk már nyereségnek azért...)
Egyébként a topik neve jobb lett volna, ha magyarul RULETT lett volna, vagy ha már "kûfõdiül", akkor meg ROULETTE.
Amikor az eget nézem, csak téged látlak. Amikor a napot nézem, csak téged látlak. Amikor a hegyeket nézem, csak téged látlak. Állj már arrébb mert nem látok tőled semmit!
...de a valóság az, hogy - ahogy Szeszmester is írta - a rulettben van egyszer a "HÁZ" és vannak a "JÁTÉKOSOK".
Gyengébbek kedvéért a piros az 1:1 tét (csakúgy mint a fekete, a kicsi-nagy vagy a páros-páratlan), amire ugye az esélyünk azért kisebb, mint 50%, mert ott van még az örök mumus a zöld 0 (vagy amerikai rulettnél még a 00 is) ...és akkor még nem beszéltünk a rulettgép machinációiról és egyéb legális csalási formákról... 😊
StephenKing esetében pedig végül nullára hozta magát. Tehát nem nyert semmit sem. (Max. tapasztalatot...😄) Hisz azt írta, hogy elõzõleg vesztett 50 dodót, s aztán tette meg a másik ötvenest a pirosra, ami bejött...így a végén sok nagy játékos titkolt vagy épp hazudott vágyálma realizálódott: nullán lenni... 😊
...és 22:34-kor már nem "Gutentág"-ozunk, hanem leginkább "Gute Nacht"-ozni szokás... 😛
Meg tudsz tenni egy-egy számot, vagy különbözõ kombinációkat. A piros is egy ilyen kombináció. Ha nyer, duplázza a feltett tétet.
Gutentág.
Mi csehóban néha szoktunk pénzben pókerezni, mindenki berakja egy sör árát. Ha veszted, nem nagy dolog, eggyel kevesebbet iszol az este. Viszont ha nyersz, nem jársz rosszul 😊 Persze senki sem pro, szóval forogni szokott a dolog.
Viszont aztán kiderült hogy van hozzá csalás,meg program,meg virus megminden hülyeség...pf...
Online csak ingyen próbáltam. Géppel már más a helyzet. Szvsz a csalás nélküli játéknál is 50% alatti az esély a nyerésre. ...de ez még nem volt elég a kaszinóknak. Amerikában ugye van még dupla nulla is, így növelve a ház esélyét, a gépi rulett meg ugye nem mentes a machinációktól... 😊
Lehet egyébként szórakozásból ûzni, sõt még kis pénzeket akár keresni is , de ezt a masszív játékosok nem tudják megcsinálni...azok addig raknak, amíg még van pénz...
Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!
Egy pörgetésnél az esélyed pedig kisebb, mint 50%, ha feltételezzük, h a kaszinó pénze konvergál a végtelenhez, bizonyítható, h hosszú távon mindent visz.
Persze a játékosnak van esélye kaszálni egy nagyot, ez hajtja az embereket.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"