Caesar IV
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sziasztok!
XPSP2-n, Radeon 9200-as videokártyával tolom a játékot, azaz csak tolnám, mert az a terület, ahová építeni lehetne, éjsötét színben pompázik, majdnem fekete - így pl., a domborzati viszonyokat sem lehet látni. A terület széle szép világoszöld, csak a "lényeg" nem.
Találkozott már valaki ezzel a problémával? Van rá megoldás? Patch-ek, .NET, DX9.0c fenn van.
XPSP2-n, Radeon 9200-as videokártyával tolom a játékot, azaz csak tolnám, mert az a terület, ahová építeni lehetne, éjsötét színben pompázik, majdnem fekete - így pl., a domborzati viszonyokat sem lehet látni. A terület széle szép világoszöld, csak a "lényeg" nem.
Találkozott már valaki ezzel a problémával? Van rá megoldás? Patch-ek, .NET, DX9.0c fenn van.
Hi! Nem rég szereztem meg a C4-et, sajna az elõdeivel nem játszottam...😞(
De el is akadtam benne: amikor már minden rendben menne, a polgárok városfalat kérnek a tovább fejlõdéshez. De könyörgöm körbe húztam az egész pályát, hiánytalanul, plusz csak a várost is...már nincs ötletem!
Valaki segítene nekem megoldást találni?? Elõre is köszi!
De el is akadtam benne: amikor már minden rendben menne, a polgárok városfalat kérnek a tovább fejlõdéshez. De könyörgöm körbe húztam az egész pályát, hiánytalanul, plusz csak a várost is...már nincs ötletem!
Valaki segítene nekem megoldást találni?? Elõre is köszi!
Ez a játék 1 rakás fos. Sajna, ezt a Sierra elba..ltázta..
https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8
Hat igen, sok bug van benne... nem tudom ti meddig mentekek a jatekkal, de nalam Karthago palyanal epp befejezes elott esni kezdtek a rating-jeim habar jol alltam mindennnel s aztan LEéGETT az egesz varos, hiaba volt teletoltve tuzoltokkal... asszem meglatogatott Nero.
Meg talalkozott vki vele? 😊
Meg talalkozott vki vele? 😊
VÁÁÁ
Tell me if you wanna relive this orgasmic experience!
Pl. megvárod, hogy felnõjjenek? 😊
még... de kitartó munkával + oldható hogy mi legyünk többen..
WazheadBoci__ Royal Hunting Club - \"Big Game for the Best\" Az élijen azért élijen mert a födön nem él iyen XD http://atomcsapas-inc.atw.hu/
hát nemtom nekem most így a többi ókori Rómás játék után ez valahogy olyan gagyinak tûnik. pedig a C3-at szerettem.
LOL
lehet olyan jól nyomtam, hogy a program nem hitte el, hogy ez lehetséges 😄 😄 😄
lehet hogy az nem is bug😊
Vicces bug, hogy minden pálya végén kiírja h You Cheated! 😊 Pedig nem is.
hát baszdanyád,inkább basszad az anyád ilyen hülye névvel...
amúgy nekem nagyon bejött a játék,és csak a sok bug volt gond...
amúgy nekem nagyon bejött a játék,és csak a sok bug volt gond...
15 éves pattanásos kamasz... Reméljük kinövi a generációja a degeneráltságukat (különben nekünk van kampó😉) - készen vagyok a fajtájától!
MJ rulz Pink Team The Only One
megláttam a nickneved és nekem is hasonló gondolataim támadtak...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"a CivCity-t azért is aláztam meg nyugodtan, mert tudtam, a Ceasar IV majd megmutatja." -> no comment.