21
-
narghil #21 Sziasztok!
XPSP2-n, Radeon 9200-as videokártyával tolom a játékot, azaz csak tolnám, mert az a terület, ahová építeni lehetne, éjsötét színben pompázik, majdnem fekete - így pl., a domborzati viszonyokat sem lehet látni. A terület széle szép világoszöld, csak a "lényeg" nem.
Találkozott már valaki ezzel a problémával? Van rá megoldás? Patch-ek, .NET, DX9.0c fenn van. -
Zuzu Wong #20 Hi! Nem rég szereztem meg a C4-et, sajna az elődeivel nem játszottam...:((
De el is akadtam benne: amikor már minden rendben menne, a polgárok városfalat kérnek a tovább fejlődéshez. De könyörgöm körbe húztam az egész pályát, hiánytalanul, plusz csak a várost is...már nincs ötletem!
Valaki segítene nekem megoldást találni?? Előre is köszi! -
hét ez elég gány a 3 után... -
Ez a játék 1 rakás fos. Sajna, ezt a Sierra elba..ltázta.. -
bizkit0911 #17 Hat igen, sok bug van benne... nem tudom ti meddig mentekek a jatekkal, de nalam Karthago palyanal epp befejezes elott esni kezdtek a rating-jeim habar jol alltam mindennnel s aztan LEéGETT az egesz varos, hiaba volt teletoltve tuzoltokkal... asszem meglatogatott Nero.
Meg talalkozott vki vele? :) -
Denniske #16 VÁÁÁ -
Csatti #15 Pl. megvárod, hogy felnőjjenek? :) -
még... de kitartó munkával + oldható hogy mi legyünk többen.. -
figyáz mert lenyomnak ők vannak töbségben :D -
Jezusom ez a gyerek kesz ,ilyen nick nevet!!
Sok 15 alatti mar agyamra megy topicokban!! :SS -
Flashy #11 hát nemtom nekem most így a többi ókori Rómás játék után ez valahogy olyan gagyinak tűnik. pedig a C3-at szerettem. -
gyuri12 #10 LOL -
aDannyBoy #9 lehet olyan jól nyomtam, hogy a program nem hitte el, hogy ez lehetséges :D :D :D -
gyuri12 #8 lehet hogy az nem is bug:) -
:DD -
aDannyBoy #6 Vicces bug, hogy minden pálya végén kiírja h You Cheated! :) Pedig nem is. -
gyuri12 #5 hát baszdanyád,inkább basszad az anyád ilyen hülye névvel...
amúgy nekem nagyon bejött a játék,és csak a sok bug volt gond... -
15 éves pattanásos kamasz... Reméljük kinövi a generációja a degeneráltságukat (különben nekünk van kampó;)) - készen vagyok a fajtájától! -
lol -
megláttam a nickneved és nekem is hasonló gondolataim támadtak... -
baszdanyad #1 "a CivCity-t azért is aláztam meg nyugodtan, mert tudtam, a Ceasar IV majd megmutatja." -> no comment.