57
-
#17 Kijátszható lesz? Komolyan? Ez biztos? Hihetetlen! Ki gondolta volna! Igazi csapásként ért ez a hír.. -
Yfel #16 Eleg sok malware programot lattam mar ami driver-kent telepult fel a gepre. En tamogatom, hogy a drivereket hitelesiteni kelljen. Sajnos igy egy kicsit minden kesni fog de legalabb ezzel is novelik a biztonsagot valamilyen szinten.
sathinel (#13): Minden bonyolult szoftverben van hiba. Senkitol nem lehet elvarni, hogy teljesen hibamentes termeket dobjon piacra. A Unix ugyanugy tele van hibaval mint a Windows ugyhogy ezen kar fennakadni.
Az a 4.8 pont eleg durva. Bele sem merek gondolni, hogy egy D805-os processzorral es egy GF6600GT-vel mennyit fogok kapni (0.2? :o) )
Y -
#15 Én is a 32 bites változatot használom, 64 biteshez kevesebb a driver, szoftver, stb. -
#14 hápersze. nemkérdéses. -
sathinel #13 ) Mint mindíg! Amikor az Ms kiad egy progit, nem az a gond hogy van benne hiba, csak előtte akkora arcuk volt hogy az övé mindennél jobb. Na ilyenkor van pofáraesés:D
csinálnak minden csicsát a foshoz de a rendszer magja még mindíg nem működik rendesen. Ez az MS!
Már a csapból is ez a fos vista folyik de még a kiadása után 2-3 évvel is tele lessz hibákkal ahogy az ms-t ismerem. Az xp is mostanra lett használható.
Nem baj! Nemsokárra ott tartunk hogy a hardware elbírja a linux alatti win emut, és akkor nem kell aggódni a fos miatt. -
#12 Ebből nem akarok "flame"-et elindítani, de azért mert nem tudsz róla, hogy vírusod lenne, az még nem jelenti azt, hogy nincs. Azt, hogy kémprogramok, trójaik és hasonlók futkosnak a gépeden, esetleg az már rég egy "zombi" gép, az szinte biztos, de ez a topic most nem pont erről szól.
Ja bocsi még egy dolog: kapd le a nod32 30 napos próbaváltozatát, és majd meglátjuk van-e vírusod.
Ui.: Ha jól sejtem akkor a Vista a pontozást folyamatosan frissíti, azaz egy mostani 4,8 pont, az egy idő elteltével ( és persze pár javítás után) már szerintem csak 3-4 pontot ér majd, ha jönnek az újabb "vasak". -
szgege #11 ááá szépen elírtam ... típikus helyett tipikus :) -
szgege #10 Ez komoly ,hogy kötelezővé teszi az Ms hitelesített drivereket??? Hmm,azért ez elég szép visszaélésre ad lehetőséget.Mondjuk ez is megint a típikus Ms megoldás erőltetni,ami nekik kell, bár nekünk nem biztos hogy jó. -
TH448 #9 Haverom most próbálta a 64 bites vistát (beta2), és azt mondta, siralmas a helyezet. A programok nagy része nem megy, drivereket nehezebb találni (ha lehet), és még a noti gyári cd-je (spec gombok meg ilyenek) se ment fel. Persze, 64 bites. De akkor kérdéses a létjogosultsága. Meg csak hitelesített drivekereket fogad el, akkor vagy azt is fel kell törni, vagy csak ms bácsi által átvizsgált driver megy fel...
Egyébként nem tudom, miből gondolják egyesek, hogy ez az oprendszer 100% hackerbiztos lesz... Nincs feltörhetetlen program, de ami jó, hogy biztonságosabb lesz, mint xp, meg van pár védelmi mechanizmus, amit végre elkezdtek használni, mondjuk én évek óta nem találkoztam a gépemen vírussal, pedig nincs fent vírusirtó, meg outlook-ot használok. Csak nem szabad minden szart megnyitni, meg nem kell kockáztatni a kérdéses dolgokat. -
roliika #8 Jav.: UNIX. -
roliika #7 "A redmondi szoftveróriásnak tehát jó lesz mielőbb valami megnyugtató megoldást találnia - erre a problémára is." <- Linuxos Wine-n fog futni akkor biztonságosnak tekinthető...vagy bármilyen UBIX kernel alatt... :DDD Hehe. -
GABOR16 #6 Tudod: az otthoni felhasználóknak nincs szükségük 64-bitre.
Persze jó, hogy a Vistából adnak ki 32-biteset, de a 32-bites procik többsége nemlesz elég erős számára a kényelmes használathoz.
Egyébbként az a gép miért kapott "csak" 4,8-at?
Nincs benne talán 2 videókárta? Vagy a 2GB ramot kevesli?
Bár lehet, hogy már a proci miatt (nem a leggyorsabb, vagy csak 2 magos és azért)... -
#5 KIJÁTSZHATÓ????? A fenébe.. -
pedrohsi #4 kisebb a telepítője:) -
#3 Vazze a kép se semmi, ilyen gépre 32bites rendszert tenni ... pff -
#2 Tök fasza lesz, mire kiadák a Viszlát addigra minden vírusiró teljesen felkészülve várja. Gondolom a bétákat először ők tőtötték le!
;) -
dcyrax #1 arra nem gondolnak hogy eleve virusirto lesz a gépen ?