30
  • upload6
    eccer majd beszolsz neki, es megol
  • Epikurosz
    Japánban még mindig vannak autók??
  • Epikurosz
    Ne légy ennyire lenéző.
    Mert például új márkájú autót vesz az ember, és szokatlan. Én így üttettem meg az enyém lökhárítóját kétszer is. Vettem festékszóró sprayt, oszt annyi.
  • Farontolepke
    az en otomba tenyleg nincs se szervo se abs még csak légzsák és bizti öv se nincsen... :) viszont van benne 30paci. :) és 47 év :D

• Ryuuzaki
    Komolyan mondom, aki szemből nem tud beparkolni egy szabad parkolóegységnyi helyre, annak komoly mentális hiányosságai vannak... Azt még megértem, ha nem tud a szöszi farral betolatni a járdával párhuzamosan két kocsi közé, de ezt...
  • sudyke
    En japanban elek, es nem egy autot lehet kapni automata parkolorendszerrel...
    Nem is csak nagy autokhoz, hanem vagoner szeru hondahoz is. (de ezekbe minek??)
    OK, szoke no nem tud parkolni az apuci s80-aval, de egy kisautoval nagyanyam is tud!!!
  • dav
    Itt egy totalcar teszt a Toyota fent említett "intelligens" parkoló rendszeréről:

http://totalcar.hu/magazin/technika/priusparkol/
  • plamex
    csak nehogy aztán minden automatikus legyen ... én szeretek vezetni
  • N1ggA
    ez kurva jó! én a fejlődés mellett vagyok
  • Sadist
    Gondolom a te autódban sincs se szervo, se abs, még csak légzsák és biztonsági öv se. Aki tud vezetni annak úgysincs szüksége rá, igaz?
  • juzosch
    Nem fogja. Ezt elég könnyű megoldani.
  • Praetor
    Rutinvizsgán a vizsgabiztos: "Nnna, melyik gombbal parkolunk be tolatva?", "Ez hiba, nem nézte a parkolóradart...", "Sajnos meg kell buktatnom, nem ellenőrizte a fedélzeti computert az indulás előtt..."
  • endiboy
    ez marhaság, igy is már mindenkinek jogsit adnak... milesz ezután??
  • szombi
    Ennél még a 4 kerék 90°-ban elfordítása is ésszerűbb..
  • szombi
    És ha az én radarom megzavarja a másik kettő parkolni akaró kocsiét? Vagy ők az enyémet?
  • Lazarus
    Ja, a fejlődés baromság... szekeret a népnek!!!
  • Emmegki
    Csak ne olyan MS módszerrel csinálják meg az intelligenciát, hogy mindent jobban akar tudni a felhasználónál (sofőrnél).
  • Rolesz
    jaja!!!
  • Frank99
    sajna a vezetők intellengenciája viszont pont az ellenkezőjére változik.
    szomorú, amit nap-mint nap az utakon látok....
    ezen nem fog segíteni a kompúter'
  • Attie
    Na mire kikerestem a linket beírtad :) Látom neked is ez volt az utolsó amiről olvastál és beugrott :)
  • Attie
    Látom nem a Földön élsz :)
    Egy ideje vannak már ilyen rendszerek a nagyobb autókban. Csak egy a sok közül: http://totalcar.hu/tesztek/volvos80v8d5/
  • St
    ez már a Volvo S80-ban is benne van, nem olyan extra.
  • palcsika
    tiszta hülyeség ennyi elektronikával telenyomni a kocsikat. A régi autók az igaziak amibe se abs ebd esp meg egyéb vackok vagy tudsz vezeteni vagy nem.
  • feri6666
    és mi van akkor ha nem figyelsz oda egy kicsit és a az elötted lévő kocsi lehajt a pályáról??akkor már mész is a balcsira
  • Luminas
    Jól értettem, h lehetséges beállítani az előttem álló kocsi követésére, akár egy Miskolc-Pest távolságon is, mondjuk az M3-ason végig?
  • Praetor
    Aki egy olyan parkolóhelyre nem tud önállóan beállni, az jobb ha visszaadja a jogsiját.

Ráadásul ilyen szabályos parkolóhelyeket is ritkán talál az ember. Manapság csak az akácfák legmagasabb ágára nem parkolnak.
  • juzosch
    Mindig a sofőr a felelős.
    Aztán perelheti az autogyárat, ha tudja, de elsősorban a sofőr.
  • Juszufka
    Bírom a vicces képaláírásokat. Írhatnál többet is
  • Yv@n
    1es kép:
    Az autó elejéből kicsapó lézernyaláb elpusztít minden veszélyforrást!
  • GyuriX2572
    Kérdés, hogy ha egy ilyen automatikus autó egyszer mégis balesetet okoz ki lesz érte a felelős...