214
Sid Meier\'s Railroads
  • uHs Gerzson
    +fav

TTD után asszem ez lesz a második vonatos játékom :)
  • joebacsi
    jaja, ezért megis kukkantom, de azért ennek nemkéne azt kizárnia, hogy arányosabb legyen a játék, meg hogy ne egy kis terepasztalon játszódjon...mind1, kár morfondírozni így előtte rajta, pár nap múlva úgyis minden kiderül :)
  • Aspyrin
    Ha figyelmesen elolvasod az info részt megtalálod, hogy itt minden a vonatokról szól. Egyedivé varázsolhatod a mozdonyokat színezésekkel, logokkal stb.
  • Aspyrin
    Mászt hev kategória :)
  • joebacsi
    hát a távolságok is szörnyen kicsik, így max jópofa modellvasút fílingje van, de ha ilyet akarok, akkormeg lemászok a pincébe, és tolom élőben, azt úgyse übereli :D
    railroad tycoon 3ba legalább a távolságok megvannak valamennyire...tényleg lassan előszedem énis a tunningolt ttd-t, mert még úgynézki mindig azmarad az etalon :)
  • ColdFire
    smallvillage :D
  • Borg
    Jah, úgynézem ez is inkább a látványra épít. Mondjuk abban nem rossz, de komoly vonatos játéknak, vagy tycoonnak aligha lesz nevezhető.

Valszeg marad az OpenTTD :) Csak arra meg ráhúzhatnának már egy ilyesmi grafikát...
  • dr Kotász
    Október 16.
  • Serpa
    ez van.
  • joebacsi
    jah, meg az arányok sincsenek épp a toppon :/

ttd-ben ez legalább megvolt, meg állomásnál figyelni kellett, hogy beférjen a szerelvény teljes hosszában, itt ezsincs :(
  • ColdFire
    ez egy vonatos játék :|
  • Borg
    De durva :) Csak az nem tetszik rajta, hogy kicsit rajzfilmes feelingje van.
    Remélem hoz majd egy olyan feelinget, mint a TTD volt. Máskülönben úgyis csak csicsa.
  • joebacsi
    énis csak épp mostanában hallottam róla, csak azt nem tudom, hogy pl egy railroad tycoon 3-hoz képest miben lesz ez más?
    (látom a lámpákat, mint pozitív dolgokat, mert railrood tycoonban nemszámított, ha átmentek egymáson a vonatok, csak húztunk egy sínpárt A-ból B-be és megvolt oldva, ami nekem spec egy kicsit illúzióromboló...remélem itt legalább transport tycoonos szinten működik majd a dolog :))

mikor gyün?
  • dr Kotász
    Létezik az, hogy ennek a megjelenés előtt álló játéknak még nincs topicja? A fórumkeresőben megnéztem a railroad meg a Sid Meier szavakat is és semmi. Remélem jól láttam :)

Egyszóval őskedvenc. Ki játszott az 1990-es klasszikussal?

A játék hivatalos oldala

A fejlesztő oldala