214
Sid Meier\'s Railroads
-
#14 +fav
TTD után asszem ez lesz a második vonatos játékom :) -
#13 jaja, ezért megis kukkantom, de azért ennek nemkéne azt kizárnia, hogy arányosabb legyen a játék, meg hogy ne egy kis terepasztalon játszódjon...mind1, kár morfondírozni így előtte rajta, pár nap múlva úgyis minden kiderül :) -
Aspyrin #12 Ha figyelmesen elolvasod az info részt megtalálod, hogy itt minden a vonatokról szól. Egyedivé varázsolhatod a mozdonyokat színezésekkel, logokkal stb. -
Aspyrin #11 Mászt hev kategória :) -
#10 hát a távolságok is szörnyen kicsik, így max jópofa modellvasút fílingje van, de ha ilyet akarok, akkormeg lemászok a pincébe, és tolom élőben, azt úgyse übereli :D
railroad tycoon 3ba legalább a távolságok megvannak valamennyire...tényleg lassan előszedem énis a tunningolt ttd-t, mert még úgynézki mindig azmarad az etalon :) -
#9 smallvillage :D -
Borg #8 Jah, úgynézem ez is inkább a látványra épít. Mondjuk abban nem rossz, de komoly vonatos játéknak, vagy tycoonnak aligha lesz nevezhető.
Valszeg marad az OpenTTD :) Csak arra meg ráhúzhatnának már egy ilyesmi grafikát... -
#7 Október 16. -
#6 ez van. -
#5 jah, meg az arányok sincsenek épp a toppon :/
ttd-ben ez legalább megvolt, meg állomásnál figyelni kellett, hogy beférjen a szerelvény teljes hosszában, itt ezsincs :( -
#4 ez egy vonatos játék :| -
Borg #3 De durva :) Csak az nem tetszik rajta, hogy kicsit rajzfilmes feelingje van.
Remélem hoz majd egy olyan feelinget, mint a TTD volt. Máskülönben úgyis csak csicsa. -
#2 énis csak épp mostanában hallottam róla, csak azt nem tudom, hogy pl egy railroad tycoon 3-hoz képest miben lesz ez más?
(látom a lámpákat, mint pozitív dolgokat, mert railrood tycoonban nemszámított, ha átmentek egymáson a vonatok, csak húztunk egy sínpárt A-ból B-be és megvolt oldva, ami nekem spec egy kicsit illúzióromboló...remélem itt legalább transport tycoonos szinten működik majd a dolog :))
mikor gyün? -
#1 Létezik az, hogy ennek a megjelenés előtt álló játéknak még nincs topicja? A fórumkeresőben megnéztem a railroad meg a Sid Meier szavakat is és semmi. Remélem jól láttam :)
Egyszóval őskedvenc. Ki játszott az 1990-es klasszikussal?
A játék hivatalos oldala
A fejlesztő oldala