Kígyók a fedélzeten - Besült az év leginkább várt filmje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk már annyi a kritikus mint a kosz,legalábbis anak hiszik magukat!
Mágneskép amibõl csak akarod! http://egyedihuto.atw.hu
Köszi a tolmácsolást! Mi vakok ezt nem láttuk eddig. De most hogy mondod... a napnál világosabb.
egy trash filmrõl van szó, nem többrõl. nem arachnofobia-szerû hororosdi, hanem ahogy fent említve vagyok egy tremors-szerû trash.
Hogy van ez? A 'feliratos' vagy az 'amerikai' megfelelõje a paródia?
feliratos amerikai akcióthriller, 107 perc, 2006"
Csak én nem látom benne a paródia/vígjáték kulcsszavakat? :)
Én tudtam ám a képrõl! Errõl a 8 képrõl készíteni kell ilyen alámondásos diavetítést "a bátor Winnettou" mintájára -így megspóroljuk a mozibajárást a lustáknak. Pl.
" A koponyamintába gyûrõdött zekéjû báááátor fbi ügynök feladja a csomagot mitsemsejtve"<#confused>#confused>
Ha kivágtad az utolsó fát, és megmérgezted az utolsó folyót, rá fogsz jönni, hogy a pénzt nem lehet megenni.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
Jah csak kár, hogy ez nemis horrornak készült szal nem tom mit kell ezzel lázítani. Esetleg hamar felejtõs thriller vagy ha megnézed akkor azt mondod, hogy vígjáték.
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
asszem a Planes on a Snake nyert :)))))
Endure, in enduring grows strong...
IBM T61 ND218HL *** Core2 Quad Q6600, Gigabyte 8800 GTX, 4 GB Kingmaxx, 1.6 TB SATA, TT Big Typhoon, SB X-Fi Fatal1ty Platinum Champion, CM Stacker, Dell 2007 WFP, Vista Ultimate BOX, Office 2007 BOX
http://www.bcsinfo.hu/forum
Sooner or later all our games turn into Calvinball...
mér van az, hogy az SG oldalain csak negativ kritika van?
A Blade-trilógiát is beengedték.
Ez a mozi legalább nem akar többnek látszani, mint ami: agyatlan B category horror-trash. Kell ilyen is. Van, aki szereti.
A világ Szentháromsága: a Pénz, a Jog, a Marketing
(Jesszus, ilyen filmeket moziba engednek??)
Starcraft + Diablo III - esemve
úgy megnézném.
ja, a péniszbe harapó kígyó is érdekelne!
Én már csak ilyen vagyok
:-)))
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Mert látom az oldalán hogy ott már a dvd megjelenést írja...
A filmet tényleg poénként kell felfogni, úgy viszont jobb egy közepes akcióvígjátéknál :)
\"There is no respawn or load game in real life!\"
Aki tanul, az hülye. Aki nem tanul, az is marad.
(megjegyzem mi az, hogy hogy szólhat egy film kígyókról egy repülõn? a moziban nem csak papírzsebkendõt morzsolgatós sírás engedélyezett, hanem nevetni is lehet. ha készül egy poén film, aminek már a címe is poén, akkor a sznobabb réteg elfogadja, hogy nem neki szól. szerintem a feast-et se nézd meg:)