Hitelátvállalás - Eladás
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
sztem ilyen hirdetésre kell ráakadni. az autó 3 éves szal nem lesz kor gond vele. de végsõ esetben ott van amit lentebb írtam, az hozza a barlistát magával, de legvégsõ megoldásnak bele lehet gondolni.
Cat - általába azért az autó mellé már más fedezetet nem húznak be, mivel az autó értéke az amit õk megfizetnek. ha nem így van nem adja ki adott autóra a hitelt. van nekik erre külön szakértõjük aki esetenként be is árazza az autót.
Különös ember a házmester: este sört iszik, reggel havat hány.
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
Gondolod õ találta ki? Ez van a piacon, ezt kell szeretni. Vagy te inkább tuti Forint alapú hitelt vennél fel másfélszer annyiért?
Jelenleg a fix törlesztõs deviza hitelek a legjobbak, de ilyen egy éve még nem volt.
Egyébként jelzálogos házat lakást is úgy vesznek ahogy lentebb fifi írta: Megigényeli az új vevõ elõbb a hitelt tesznek egy rakás szándéknyilatkozatot minden oldalról (te bankod õ bankja régi tulaj új tulaj) hogy ezt megteszik nem baj ha már van elõszerzõdés és akkor õk kötnek új szerzõdést és ahogy õ megkapja a pénzt odaadja neked te kifizeted a hitelt és már az autó gurulhat is átírásra. De ez valóban hosszú procedúra (lakás esetén nálunk 4 hónap volt)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
csak páran már jártak így az ismerõseim között
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
EZ NEM TANÁCSADÁS !!! de sok ilyen van.
gratula a 7 éves részlethez :D
na ilyen nincs, az új tulajnak full új kondit kell indítani...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
a kocsit eladhatod ugy hogy van rajta hitel másnak hogy õ folytassa a törlesztést.
Magyarországon mára minden 5-ik emberrel felbontják a bankok a szerzõdésüket, ergo a csomagok miatt nem tudják fizetni a kamatokat és a bank egyszerûen elveszi tõlük a hitelezett ingatlant, ingóságot. Jó nem?
Egyébként eladni nem fogod tudni, fõleg hogy nemrég közel 30 ezren adták vissza a kocsijukat, mondván, kocsi nélkül lehet élni, de ház nélkül nem - azt még pont ki tudjuk fizetni de kettõt már nem. Szóval a piac tele van remek alig használt hitelezett autókkal vevõre várva.
http://www.lohere.net - a MagyarChan
csupán rossz idõben, rossz helyen ültettek bele egy szopó kondiba...
ha bármi gáz van közben, jelezd nyugodtan...
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
hitelesen beadod, hogy a kereskedõ adja el/megbízási szerzõdéssel/
valaki megveszi/ha hitelre akkor abból/ ha KP-re akkor abból lesz törlesztve a TE hiteled. Minden a TE nevedben megy gyakorlatilag...
bizományban beveheti a kereskedés, kérdés mikor fog rá madarat...
de semmi akadálya ezt én biztosan mondom neked.
ha a mókus beviszi a kereskedésbe, hogy hitellel terhelt autót akar lecserélni/feltehetõleg másik hitelesbe/ akkor elvileg a kereskedõ/ha beveszi/ lecsengeti a hitelt, a kocsi tehermentes lesz, a törzskönyv kijön a banki letétbõl és továbbadható, eladható...Ha az érték és a tartozás között van differencia az beszámolódik az újba.
Ha magánszemély magánszemély között menne a téma akkor az embernek el lehet indítani a hitelét de arra számítson, hogy hosszabb procedúra, mivel hitelest hiteleznek, és már az említett törzskönyv megérkezése miatt kicsit rögös dolog, de ha van ideje összejön...
Lényeg, hogy autókereskedõ közbeiktatásával mehet a dolog.
Még annyi, hogy az egyenlegközlõn szereplõ összeg több mint valószínû hogy fals, mert lezáráskor hozzá fog még jönni egy szerzõdésmódosítási díj ami a fentmaradt tartozás asszem 5%-a/Merkantilnál/ de minimum 30K.
Volt már olyan, hogy a csávó által mondott és a valós összeg között 170Kdiffi volt...SUXX...
<#violent>#violent><#mf1>#mf1><#boxer>#boxer>