Grindhouse

Oldal 1 / 2Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gibson9
TÉK

Nem pont mai gyerekek, de én csak most láttam õket

De azt nem értem, hogy miért próbálták úgy csinálni, mintha régi filmek lennének? Elveszett tekercs, csíkok, valahol fekete-fehér lesz, stb.
Abszolút nem élethû, egyáltalán nincs olyan érzésem, mintha ezt tényleg 50 évvel ezelõtt csinálták volna.

Akkor mi értelme volt?
Amúgy jó film mind a kettõ.

ForzaInter
ja igen, azt is adták tényleg, érdekes mindenesetre...

Yo, Bitch!

nemtom.. régebben a Silent Hill-t is leadták kb. 1 év késéssel
de még csak nem is reklámozták, ahogy ezt sem
ForzaInter
ez meg hogy? mi történ ezekkel, hogy olyan filmeket adnak ami még max 1 éve ment moziba? ha jól tom 1408-at is adták már az is még egy éve volt kb, eddig legalább 3 év eltelt mire egy mozifilmet leadtak...

Yo, Bitch!

ma tv2 23:05 - Halálbiztos
nov. 15. tv2 23:05 - Terrorbolygó
Laffite
zoe bell a legjobb!

A F-1 csak addig tartott amíg a XX. század... Nézz igazi autóversenyt: WTCC

5c0rp330n
odabasz!

bcsirke
MACHETE!!!!<#wilting>

schrank
ez a terrorbolygó esküszöm jobb mint a holtak hajnala <#worship>

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

wesker24
Igen rajta lesz !!
Mivel úgy kérdeztem, hogy ál elõzetes, nyilván tisztában vagyok vele, hogy nem lesz belõlük film...
Az érdekelt volna, hogy maga az ÁL elõzetes rajta lesz-e extraként a Terror bolygó DVD-n? Merthogy a Halálbiztoson biztos, hogy nem volt rajta...
wesker24
A trailer persze már most is ott van a Planet terror elött nekem az a verzió van meg DVDrip-ben ahol látható a Machete áltrailere !!
Challanger
Szerintem inkább arra gondolt Lipi, hogy a trailereket megkapjuk-e, mint extrákat a DVD-re.
Nos én csak annyit tudok, hogy a Machete ott lesz a Planet Terror elõtt (gondolom), mert a moziban is hozzácsapták.
A többire sztem nem sok esély van...😞
wesker24
Igen tudunk róla valamit !! Méghozzá pedig azt hogy ezek az álelözetesek sosem fognak megjelenni kijönni vagyis nem lesz belölük rendes film !! A Tv is foglalkozott már vele hogy ezek csak áltrailerek voltak film nem lesz belölük !!
Érdekelne, hogy valaki tud-e valamit az ál elõzetesekrõl (Werewolf Women of th SS, Don't, Machete, Thanksgiving)???
Mivel a Halálbiztos DVD-n nincs rajta, így remélem, hogy a Terrorbolygón rajta lesz. Vagy ha ott sem, akkor ha majd jelenik belõlük díszdobozos kiadás, akkor azon?
Vagy ha egyiken sem, akkor menjen a picsába a kiadó...
stargatelost
nah, ha jól értelmezem, akkor legelöször a Death Proof-ot, és utána a Planet Terrort kell megnézni.
ugyi jól mondom? 😊

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Törölt felhasználó
Bandew
Persze hogy van ahol fontos a történet, ha arra épül. De akármilyen jó is a történet, attól még el lehet b@szni a filmet. És vannak filmek amik nem a sztorira épülnek. Az pedig hogy mi az izgalmas és félelmetes, az egyénfüggõ.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hú, vazze, azzal hogy a Moziünnepen bemutatják az egész Grindhouse-t nálunk, komolyan mondom egy álmom vált valóra. Már alig várom hogy beüljek a jó, hûvös terembe egy nagy adag popcornnal és kólával a kezemben, és nyálcsorgatva bámuljam a vásznat.
Törölt felhasználó
Köszi szépen. Amúgy nem vok ilyen burzsuj h magamtól ne keressek rá csak külön írtam be a grind houset....mindegy kössz 😊
Shep
A frászt, vannak filmek ahol fontos a történet, a többinél elég ha izgalmas, félelmetes ... na ez meg engem nem tudott lekötni mert nem volt se izgalmas, se félelmetes se semmi, bár amikor a csaj átugrott a palánkon és körbepörgõ lõtte a népet az poén volt, bár ott már fogtam is a fejem. 😊 Bár láttam mér rosszabb filmet is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Bandew
Nem a sztorit kell nézni. A legtöbb ember csak azt nézi a filmekben, hogy "milyen a sztorija".

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Hát, tudod, ízlések és pofonok, de a Halálbiztos szeritnem nagyon jó.
Nem történik benne semmi? De hogynem,csak hát nem indeki értékeli Tarantino stílusát.

Shep
Én a Halálbiztost a Zombis hülyeség után már meg se mertem nézni, belenéztem de mikor láttam, hogy gyakorlatilag semmi nem történik csak a végén van ilyen a kocsi elviszi a csaj fejét és egyéb idiótaságok úgy döntöttem jobban is el tudom tölteni azt a másfél órát 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Itt a felirat.

Melyik verziót szedtétek le? Csak hogy nehogy rosszat szedjek le. Viszont felirat még nincs?:S
Nekem tetszett, jó film, de a Halálbiztos nekem jobban bejött.
Annyira nem szeretem a zombi mészárlós filmeket, de ez jó volt.
Egybõl eszembe jutott az Alkonyattól-Pirakadatig.
És nme értem miért mondják az emberk ,hogy nem jó, meg hogy meg hogy mekkora hülyeség... ez dirket ilyen! Grindhouse! Ez ilyen stílus! Ép azért zseniális Rodriguez-Taraintino ,mert remekül ,megvalísította ezt a sítulst, bár nekem mondom ,azért a Halálbiztos jobban bejött.

Egyébként a valóságban zombik nem léteznek! 😊

Na tegnap megvolt a Terrorbolygó is!

Hatalmas! Jobban tetszett még a "Dawn of the dead"-nél is.
Igazi "B"-s horror, az ezt kedvelõknek kötelezõ!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
És igen, megemlítik benne Jungle Julia halálát is.

Shep
Megnéztem a planet terrort, ekkora blõdséget már régen láttam.

Megnéztem!
Ááállat! A végén tiszta Bullitt-GTA hangulatom volt! 😊
Jók az utalások a "From Dusk Till Dawn"-ra (pohárcsapdosás) és a "Convoy"-ra (gumikacsa figura).

Amúgy a második verda, az egy Charger? (vagy az elsõ is?)

elvileg igen. vannak átjáró szereplõk és a planet terrorban szó van az egyik szereplõ DP-s haláláról.

Üdv!

Akkor ennek a Death Proof az elsõ része?

Bandew
APRÓ negatívum! 😊
Csak nem szeretem, ha egy rendezõ magát idézi, mert az úgy tûnik, mintha nem lenne jobb poén a tarsolyában. Persze nem mondom, hogy ez Tarantinonál így van, csak azt az érzést kelti bennem.

"Nagyon-nagyon apró negatívum számomra, hogy voltak benne Kill Bill utalások."

ez miért negatívum? jasper szerintem állat volt. (meg ugyanúgy megvolt a kuytaszorító hommage és a ponyvaregényes is)
Bandew
Nagyon király! Szórakoztatás a köbön! Órákig lehet errõl a filmrõl beszélni a haverokkal. Nem is nagyon tudok errõl mit írni, mert ezt mindenkinek meg kell tapasztalnia.

Nagyon-nagyon apró negatívum számomra, hogy voltak benne Kill Bill utalások. Meg talán ha teljesen B-film style lett volna, az sem lett volna rossz, mert gyakran átmegy tarantinosba (megtörve picit a teljességet), de persze ez ellen sincs kifogásom, hisz Tarantino eleve B-katban szeret utazni.

Ja és még valami! Ez tényleg csak nagy filmzabálóknak és ínyenceknek fog bejönni! Vagy az igénytelen kõagyúaknak. 😊

challanger: "(szétvágva,"

?? izé, szerintem az nem is rossz, ha fél órával több tarantinót kapunk, nem?

a kópiáért meg kell küzdeni. a budapest film kis forgalmazó, el fog jutni majd hozzátok is a film.

Törölt felhasználó
Challanger
Rohadjon meg a forgalmazó...vagy, aki felelõs érte. Nyíregyházán egyszerûen nem fogják adni, legalábbis holnaptol biztos nem. De még a legközelebbi városban, Debrecenben sem (a Cinema City honlapján néztem).
Nem vagyok hajlandó elhinni. Már mióta várom ezt a filmet, közben a rosszhíreket is elkellett viselni (szétvágva, elõzetesek nélkül), erre mire eljön a premier, baszhatom. Így kell megelõzni a kalózkodást?!

ANYÁTOKAT<#boxer><#violent>
Törölt felhasználó
hellnight
Nekem a Camera verzió van meg, sztem pont jó a minõség. Meg hát tudjuk, hogy a DVD verziónak sem lesz a képe hála a két elmebeteg állatnak 😄DD xD
Szóval annyiban lesz más végülis, hogy nem lesznek benne belógó emberek xD

Egyébként a Death Proof sem rossz. Ma néztem meg felirattal. Kurt Russel kegyetlen xD
A csajok jók a filmben, a szövegek igazi Tarantino-sak mi kell még? xD

\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana

Challanger
Ahh fuck!
90.2%-nál megállt pedig rengeteg seed van.
Olyan mintha a fennmaradó 9.8% valamiért nem lenne elérhetõ.
grebber
Ahonnan szedi õket az ember ott mindig megtalálható a rar kódja!

Next PC upgrade: 2022

wesker24
ok mester !!! <#vigyor>

Várjuk majd a fejleményeket !
Challanger
Én vállalom a kockázatot<#vigyor>
Csak egy dologtol félek...
rar fájlban van, és már többször megszívtam ezekkel, mert általában password-öt kérnek...
wesker24
Ez csak akkor derül ki ha valaki leszedi és megnézi hogy tényleg az-e ??
wesker24
Szerintem biztos a DVDScr Xvid Sapphire !

Habár még én se láttam csak tippelek !!!
grebber
Ez egyértelmû : Grindhouse 2007 DVDScr XviD-SAPHiRE
De érdekes hogy ilyen hamar van DVDScr verzió.
Itt http://www.vcdquality.com/ nem irják hogy lenne.Lehet hogy fake!

Next PC upgrade: 2022

Oldal 1 / 2Következő →