Grindhouse
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De azt nem értem, hogy miért próbálták úgy csinálni, mintha régi filmek lennének? Elveszett tekercs, csíkok, valahol fekete-fehér lesz, stb.
Abszolút nem élethû, egyáltalán nincs olyan érzésem, mintha ezt tényleg 50 évvel ezelõtt csinálták volna.
Akkor mi értelme volt?
Amúgy jó film mind a kettõ.
de még csak nem is reklámozták, ahogy ezt sem
Yo, Bitch!
nov. 15. tv2 23:05 - Terrorbolygó
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Az érdekelt volna, hogy maga az ÁL elõzetes rajta lesz-e extraként a Terror bolygó DVD-n? Merthogy a Halálbiztoson biztos, hogy nem volt rajta...
Nos én csak annyit tudok, hogy a Machete ott lesz a Planet Terror elõtt (gondolom), mert a moziban is hozzácsapták.
A többire sztem nem sok esély van...😞
Mivel a Halálbiztos DVD-n nincs rajta, így remélem, hogy a Terrorbolygón rajta lesz. Vagy ha ott sem, akkor ha majd jelenik belõlük díszdobozos kiadás, akkor azon?
Vagy ha egyiken sem, akkor menjen a picsába a kiadó...
ugyi jól mondom? 😊
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Nem történik benne semmi? De hogynem,csak hát nem indeki értékeli Tarantino stílusát.
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Annyira nem szeretem a zombi mészárlós filmeket, de ez jó volt.
Egybõl eszembe jutott az Alkonyattól-Pirakadatig.
És nme értem miért mondják az emberk ,hogy nem jó, meg hogy meg hogy mekkora hülyeség... ez dirket ilyen! Grindhouse! Ez ilyen stílus! Ép azért zseniális Rodriguez-Taraintino ,mert remekül ,megvalísította ezt a sítulst, bár nekem mondom ,azért a Halálbiztos jobban bejött.
Egyébként a valóságban zombik nem léteznek! 😊
Na tegnap megvolt a Terrorbolygó is!
Hatalmas! Jobban tetszett még a "Dawn of the dead"-nél is.
Igazi "B"-s horror, az ezt kedvelõknek kötelezõ!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Megnéztem!
Ááállat! A végén tiszta Bullitt-GTA hangulatom volt! 😊
Jók az utalások a "From Dusk Till Dawn"-ra (pohárcsapdosás) és a "Convoy"-ra (gumikacsa figura).
Amúgy a második verda, az egy Charger? (vagy az elsõ is?)
Üdv!
Akkor ennek a Death Proof az elsõ része?
Csak nem szeretem, ha egy rendezõ magát idézi, mert az úgy tûnik, mintha nem lenne jobb poén a tarsolyában. Persze nem mondom, hogy ez Tarantinonál így van, csak azt az érzést kelti bennem.
ez miért negatívum? jasper szerintem állat volt. (meg ugyanúgy megvolt a kuytaszorító hommage és a ponyvaregényes is)
Nagyon-nagyon apró negatívum számomra, hogy voltak benne Kill Bill utalások. Meg talán ha teljesen B-film style lett volna, az sem lett volna rossz, mert gyakran átmegy tarantinosba (megtörve picit a teljességet), de persze ez ellen sincs kifogásom, hisz Tarantino eleve B-katban szeret utazni.
Ja és még valami! Ez tényleg csak nagy filmzabálóknak és ínyenceknek fog bejönni! Vagy az igénytelen kõagyúaknak. 😊
?? izé, szerintem az nem is rossz, ha fél órával több tarantinót kapunk, nem?
a kópiáért meg kell küzdeni. a budapest film kis forgalmazó, el fog jutni majd hozzátok is a film.
Nem vagyok hajlandó elhinni. Már mióta várom ezt a filmet, közben a rosszhíreket is elkellett viselni (szétvágva, elõzetesek nélkül), erre mire eljön a premier, baszhatom. Így kell megelõzni a kalózkodást?!
ANYÁTOKAT<#boxer>#boxer><#violent>#violent>
Szóval annyiban lesz más végülis, hogy nem lesznek benne belógó emberek xD
Egyébként a Death Proof sem rossz. Ma néztem meg felirattal. Kurt Russel kegyetlen xD
A csajok jók a filmben, a szövegek igazi Tarantino-sak mi kell még? xD
\"You fuck with me, you fucking with the best!\" - Tony Montana
90.2%-nál megállt pedig rengeteg seed van.
Olyan mintha a fennmaradó 9.8% valamiért nem lenne elérhetõ.
Csak egy dologtol félek...
rar fájlban van, és már többször megszívtam ezekkel, mert általában password-öt kérnek...