5
-
nedudu #5 Kiváncsi vagyok a 2300 felhasználó operációs rendszerére és az azon futó biztonsági megoldásokra. Lehet egyetlen folt sem volt telepítve, se tűzfal, se biztonsági megoldás?
-
#4 Igen kemény statisztikák ezek, szerencsére nem volt ilyenben részem.
Viszont az elég visszás helyzet, hogy a károsultaknak emailt küldenek. Mostanság a hasonló tartalmú szpemek miatt érthető hogy nem veszik komolyan. Ha tényleg súlyos a dolog, és személyes adatok kerültek elő, akkor akár a banknak szólhatnának az érintettekről... -
#3 En mar jelentettem a banknak tavasszal, mikor eszrevettem, hogy fejik a bankszamlamat. Azert nem ertem ezeket a "lepodjunk meg ember! 2300 felhasznalo!" hype cikkeket, mert Nagy-Britanniaban a neten vasarlok 25%-kat mar legalabb egyszer kifosztottak valamilyen modon.
Ez viszont joval nagyobb szam mint 2300 es akkor mi lehet vilagviszonylatban. Egyebkent meg nem kell akkora feneket keriteni neki, aki eszreveszi, hogy tunt el mar penz a bankkartyajarol, azt a bank visszafizeti. Sokkal nagyobb baj Angliaban, hogy a lakossag 60%-a alkoholista, 40%-a drogfuggo, 14 even aluliak 40%-nak mar volt szexualis aktusa, 14-16 ev kozottiek 5%-nak mar van gyereke, ezeknek 33%-a legalabb ket gyerekkel rendelkezik. (60 millio lakos) -
Cat #2 ja, végülis lehet hogy pedofil cuccok voltak a gépen :D -
wanek #1 Én biztosan nem jelentkeznék a helyükben. Lehet, hogy csapda, és egészen más áll a dolog mögött.