Nyugodj békében Paul Hunter
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Voltam zárás elõtt. _______________
\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
:((((
rip!
\"haj de odaver az öreg neki, csitt csatt bimm bamm, ahogy kell. Szeretem ahogy pakolgatja ezeket az alattomos, menetelõs, láposmocsaras, plazmikus fossal beoltott darabkákat.\"
El se hittem, mikor ma mondta nekem a barátom. Mondtam neki, neee, ne viccelj, ez nem lehet, hisz még csak 27 éves. Még mindig alig hiszem el, tavasszal láttam még snookerozni és most meg...mekkora fájdalmai lehettek már akkor is és mégis játszott. Tudtam, hogy rákos volt, de mikor azt megtudtam, akkor se akartam elhinni, aztán láttam, hogy kopaszon lökdösi a golyókat, akkor döbbentem rá, hogy mégis igaz. Mindigis nagy snooker rajongó voltam, vagyok, bár Hunter nem tartozott igazán a kedvenceim közé, (Ronnie O'Sullivan fan vagyok) de nagyon letörtem, mikor megtudtam.
--------Nyugodjon békében!!! :((--------
ezer bocsánat,legközelebb nem fordul elõ... mindenbe bele kell kötnöd vazz..
You\'ll never walk alone!
nyugodjon békében.
:(
¡Hala Madrid!
\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae
Billiard (Wikipedia)
\"A legrosszabb helyzetben is nyújtsd a legjobb formádat!\"
Is this the real life? Is this just fantasy? -------o------- Tejet kérek! Csokisat!
R.I.P.
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
R.I.P.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Emberek, nem sajnálkozni kell, sajnálkozni azon kell ha lekésed a buszt.
Együttérzés. Ez a lényeg.
Õ most valószínûleg -minden vallástól teljesen függetlenül- egy ennél sokkal jobb helyre került.
study, work, live, and understand the true quality of your mind \"I\'m not a soldier. A soldier follows orders, but a warrior, follows his heart!\"
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
<#worship>#worship><#worship>#worship><#szomoru1>#szomoru1><#worship>#worship><#worship>#worship> (ezek most a bennem kavargó érzések)
\"És miért zuhanunk a mélybe...?...Hogy megtanuljunk kijönni onnan.\" Thomas Wayne (Batman Begins) \"Nem tetteink elhamarkodottak, csak rohanó tettek közt élünk.\" Shadowkiller
RIP
de még ott van a kis lánya is, õt is naon sajnálom..:(
Rush!
Tényleg nyugodjon békében...
ups and downs
Forca Barca ! Go Go Spurs ! Hajrá Fradi, na meg Kimi Räikkönen (Y) ;]] Los Angeles Lakers 4eva ;] Kobe a legjobb ;]
A rák vitte el?