598
Hétköznapi emberek, hétöznapi gondolatai, bölcsességei és élettel kapcsolatos felfogásai.
-
ja msnen keresztül kell majdxD -
ja nem, csak azt hittem angolul kell azt is elmondani hogy mit jelent. De te a kiejtést mondtad, azt meg egyszerűen el lehet mutatni csak a szájmozdulattal amíg meg nem érti, mert ha nem érti a hangot, akkor gyakoroltatni sem tudod egy szóval -
hm?mármint én mondtam hogy :Angol nyelven kell NEKI ezt elmondania? -
elmondod neki (mert te mondtad hogy angolul kell neki elmondani) -
hogyan tanítanád meg egy koreai embernek angolul, hogyan kell azt mondani hogy CSÁ XD asszem a cs meg lesz a chops-ból...de az á??..cup...deügyes vagyok... -
-
igen, csak az már nem pénz. Mert az elfogyott, hiába alakult át. (hiszen ezért fogyott el)
Amire gondolsz az az érték fogalma, és akkor már lényegtelen lenne csak a pénzet említeni, mert így nézve már nem csak annak van értéke (és itt még lehetne vitatkozni a pénzbeli-eszmei érték fogalmáról (kinek mi az értékes)) -
h a például egy kulcstartót veszel ami mindig ott van nálad, akkor a 200- 150 és az 50 ft nálad marad és a 150 is..csak... máshogy... -
mivel maga a topik is egy kissé filozófikus kérdésnek van szentelve teljes egészében, ezért miért ne lett volna szó az idő - mint jelentős meghatározó és fogalom - kapcsán felmerült kérdésekről? -
"A pénz átalakulhat akár Szendviccsé...hangszerréé... és akkor "besszél" is, de átalakul....csak mi döntjük át mivé alakul át, és hogy az mivé fog"
Az "átalakulásod" pl tárgyakká gondolom úgy keletkezik hogy elszánod magad és ráköltöd a pénzt ami miatt kevesebb marad nálad ergo fogyatkozik -
pedig ez nem is odavág... -
fenébe
..egyébént nem mondtam hogy elfogy, csak hogy veszít az értkéből...
-
azért mert nem ismerkedett meg vele, ill. nem érez késztetést, ill. nincs ideje vagy nem hiszi hogy képes annyira megtanulni -
ez az élet értelme topikban ki lett tárgyalva viszonyítás kérdése -
de Te mondtad hogy elfogy miközben "átalakul", paradoxont mondtál az előző mondatodhoz képest, és itt most csak a te mondataidról van és volt szó
-
Jajj! Tudod vanak a zenészek.. hallhatsz dolgokat arrol hogy "az a jó hamár nem azért zenél, hogy éljen, hanem fordítva. Azt is biztos "tudod" hogy jó ha sszépen tudsz játszani. Azt is hogy van az elmélet hogy "alkotni a legjobb". Azt is biztos hogy "jó dolog adni".
Arról is biztos hallottál, hogy a zenészeknek vannak nagyon nagy mesterei, akik már úúgyy de úúgy zenélnek....(tanáromtol idézve "az már fenntről jön"(menny)) Szal akik a zenélést már EGY MÁS szinten nyomják....
...Biztos hallottál....
De FEL IS FOGTAD????
Akkor miért nem zenész minden ember, ha mindenki "hallott" rola, vagy csak "magátol értetődő bazz.. hogy a munka közül ez az egyik legjobb mer élvezed és el se fáradsz!!hmm?hmm?) -
Ok, a következő...
Mi a múltban élünk. És ez a mult pontosan annyival van...őő..messze a jelentől, amiennyi idő alatt a dolgok eljutnak az agyunkig....
Na?
-
Én csak veled keceredek ellentmondásba 
Pénz-->sand which-->energia--> tanulol-->tudod a választ-->ötös-->diploma-->munka-->Mégtöbb pénz
-
hát akkor mivel "átalakul", a te meghatározásod szerint törvényszerűen el is fogy vagyis ellentmondásba keveredtél
-
de...
A pénz átalakulhat akár Szendviccsé...hangszerréé... és akkor "besszél" is, de átalakul....csak mi döntjük át mivé alakul át, és hogy az mivé fog...(-e veeszíteni az rékéből pl) -
nem alakul át, hanem beszél
azt mondja: viszlát :) -
Saját:
"A pénz nem fogy el, csak átalakulxD"XD -
benéztem:) -
Sissy0 #535 Sziasztok!
Szeretettel várok mindenkit Megveretni című topikomban!

http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1222425652
-
Ilyesmi nincs. Egyébként sem történik velem túl sok dolog xD Bár voltak érdekes nyári terepgyakorlatok a hőségben [környezettechnikai (mol finomító, gumigyár, hulladékfeldolgozó, gyógyszergyár), egy ökológiai, és természetvédelmi (Bakonybélben, minden nap túrázás)]
Jah és mostanába gondoltam kezdeni kéne valamit magammal mert kicsit sovány vagyok, úgyhogy most elkezdtem edzőterembe járni -
BlackCat #533 Munka kozben...
Most nem tallakoztunk egy ehteig, mert megbetegedtem.
Irtam neki sms-t, h mikor erkezek es kereztem, h kijon e elem az allomasra es akkor irta, h nem tud kijonni elem, mert nincs itt Bp-n es csutortokig nem is lesz :(
Na mind1, aranyos srac, de, ha nem talalkozunk tobbet, akkor nem :)
Az a szerenycsem, h nagyopn konnyen ismerkedek, igy hamar tullepek mindenen...gyorsan alkalmazkodok, gyorsan felejtek, hal'istennek, h igy neveltek anyuek :)
Neked van vmi sztorid? -
az jó! na és hogy ismerted meg? :p :) -
BlackCat #531 :)
Kepzeljetek most van egy srac, akivel talalkozgatok.
Nem tudnek jarni egyelore meg senkivel, de orulok, h kimozdulok, massal beszelgetek es jol erzem magam.
Helyes srac, de van egy ket dolog, ami nem tetszik, azon mondjuk lehet valtoztatni.
Szoval most ez igy jo, elvagyok es majd meglatjuk hogyan alakulnak majd a dolgaink :)
Kicsit fellelegzek :) -
Igen ezt így is fel lehet fogni, hogy a te hibád hogy nem hagytad el már az első olyan dolognál ami nem tetszett benne, de úgy is fel lehet fogni, hogy annyira szeretted hogy próbáltad tolerálni, próbáltad Őt úgy szeretni ahogy van a hibáival (esetleg bűneivel) csak sajnos nem vetted észre hogy túl sok mindent bocsátasz meg illetve hagysz figyelmen kívül hisz egy kapcsolatba az is benne van hogy nem hagyjuk el az első rossz nézésnél a partnert de azért a sokadiknál át kell gondolni hogy hogy is van ez. A belső énre meg mindig hallgatni kell főleg nő révén ott a "női megérzés is". Lesz ez még így se ne aggódj és ne okold magad. Az sohase jó. Sohase. -
BlackCat #529 Nagyon rosszul erzem magam, amikor faradt vagyok...sokat gondolok ra ilyenkor :( -
akkor legalább elmondhatod, hogy tanultál belőle valamit. Próbáld kiheverni, talpra állni. Egyébként sajnálom -
BlackCat #527 Sajnos a szerelmi topic mar megszunt, igy ide irok...bocs, ha nem tartozik ide, de muszaj kiirnom magambol.
Kb 2 hete vege lett a kapcsolatomnak, amit ugy latom nehezen tudok kezelni.
Itt vagyok a balcsinal, lejottem a mai napra, holnap bp, meg aznap haza, aztan masnap vissza bp...hiaba lekotom az agyam, nagyon rosszul viselem es a legszornyebb, h mindenben sajat magamat okolom, igy megnehezebb tullepni a dolgon. Nem direkte vagyok en a felelos (nem csaltam meg, nem csinaltam semmi rosszat)...de sajnos elkovettem a legrosszabbat: kotottem az ebet a karohoz, ahhoz, amelyik mar nem is letezett.
Ragaszkodtam egy alomhoz, egy illuziohoz, ami nem is letezett, csak buta no reven, bmi aron akartam a tarsasagot, az ahitozott szerelmet, annak ellenere, h minden jelet eszre vettem, sot hagytam magam kihasznalni, olyan forman, h a masik akaratat hagytam ervenyesulni, ami teljes onnallotlansaghoz es a hitelessegem elvesztesehez vezetett. Hazudott, tulleptem rajta...de meg nem is ez volt a legszornyubb, hisz az sztem mar a legvege vminek, ha vki hazudik, hanem hagytam kialakulni egy olyan folyamatot, ahol az oszinteseg legkisebb szikraja sem csillant fel.
Az en hibam, h nem alltam a sarkamra, h nem valtoztattam...
Igaz senki nem eroltette ra a masikra, h legyen szemet, onzo kis g*ci, aki csak a sajat kenyelmet helyezi eloterbe, na d ez meg mar nem az en reszem. Csak sajnos mar az elso resznel, amikor hallottam a sajat anyjanak hazudni, akor nem hagytam el...mert hat "Majd megvaltozik...talan nekem nem hazudik..."...
Sajat magam reszere az a tanulsag, h akarkivel is fogok osszejonni, mindig hallgatok majd a legbelsobb enemre, aki osztonosen erzi a masik valos enjet es nem leszek olyan "hiperintelligens", aki meg tudja magyarazni, h a dolgok hattereben mindig vannak dolgok es biztos ezert, meg azert viselkedik igy megy ugy...nem..ilyen nem letezik..
Akarki, akarkivel is jarjon...ha egyszer erzel egy kis gazt, h nem illetek ossze...ne eroltesd...csak egy ev...vagy esetleg tobb ido huza-vona, nyuglodes lesz a dologbol...es a vegen meg teged dobnak... -
Nem is mindenhol nő szőr, ez érdekes
"Nem minden férfi büszkélkedhet szakállával, hiszen élnek olyan népcsoportok, különösen Dél-Amerikában, amelyeknek arcán egyszerűen nem terem szőr. Más vidékeken, ahol dúsan burjánzó szálak jelezték, hogy az ifjak felnőttkorba léptek, a férfiasság, a bölcsesség, a tekintély és a hatalom jelének tartották e díszt."
-
jóvan akkor majd beszélgetünk erről, de nem most, mert most nem érek rá, majd este -
azért írtam ide, mert érdekel.
mit tudsz róla? -
ha tényleg akarsz erről beszélgetni, akkor beszélgethetünk róla -
Igazából nem tudom mi (volt) az arcszőrzet evolúciós szerepe.
mitől lehet a férfinak rá szüksége, és a nőnek nem?
állatoknál nem tudok ilyenről, hogy a nőstény kevésbé lenne szőrös vmelyik fajból mint a hím. -
úgy általában szőrösebbek, és ebbe beletartozik az arcszőrzet is.. -
Nuki #520 ok se mindig... :D -
Mirk #519 mert ők nem borotválják le mint a fehérek-.-