598
Hétköznapi emberek, hétöznapi gondolatai, bölcsességei és élettel kapcsolatos felfogásai.
-
ez nem vicces -.- lehet hogy nem rémálom volt,de akkoris szr volt ... a suli az agyamra megy mindig :@ ^^
-
grat, elmondhattad volna mindezt privátban, off nélkül -
Nuki #116 :D ezt olyan magabiztosan mondod hogy hiszek neked -
á a 7/2-en -
Nuki #114 másodikgyökalatt á a hetediken az mennyi? xD áplusszbénégyzet? -
Hát ez elég durva! Ilyen kemény rémképek
engem még nem gyötörtek
(szerencsére)!
-
OFF:
Én úgy válaszoltam rá, hogy ne sértsem drága lelkivilágod! De ez a topic nem a kinek milyen a logoja tehát ennek megfelelően nem illik azt fikázni mégcsak privátban sem (illik tiszteletben tartani)!! Egyébként attól hogy ott a vörös csillag ami szúrja pici szemed, csak hogy tisztázzuk én a sörmárkához való tartozása végett tartottam meg a képen nem egyéb okokból! És egyébként is ha meg egyéb okokból tartottam volna meg akkor se lenne hozzá semmi közöd. Jókivánságaid köszönöm, dupla szolgáltatásodra nem tartok igényt (márcsak azért se mert a női nemhez vonzódom)! Illetve köszönöm, hogy tartalmas mondanivalóddal növelted a topic színvonalát!
És szeretnélek megkérni az #1 hszben leírt magatartási formák megtartására.
Köszönöm! -
Lál egyik este ilyen este 2töl kb 4ig egyszerüen mikor lehunytam a szemem,akkor egy csomo matekpélda jött elém,mindenhol matekpélda,és ez tartott 2 órán át kb...nagyon szr volt nem tudtam aludni,csak egy fekete semmi és körüölötte fehér szinü matek példák...érdekes volt... -
Nem képesek korlátozni és kitöltik valami/valaki máson. -
Ez velem is jópárszor előfordult már de amit megfigyeltem az az, hogy nekem ilyenkor ébredés után sokkal jobb napom lesz! -
valszeg a privát üzenet azért privát, hogy más ne lássa, tehát nem túl illendő nyilvánosan válaszolni rá
de ha már így alakult: a Heineken csak azért van, hogy ki tudd tenni a vörös csillagot
-
Adrenalin rulzz xD
Valamikor olyan dolgot álmodok,hogy ugy felmegy az adranalin,de érzem nagyon,még a szivemet is :D -
Igen ez is egy érdekes dolog, hogy az a sok mű anyag ami ezekben a termékekben van (de majdnem mindenben) bizonyos mennyiség bevitele felett nagyban kihatnak az ember jellemére, márcsak azért is mert sok ilyen elfogyasztásától "rosszul" érzi magát az ember (gondolok itt a közérzetére...) és sztem ez nagyban befolyásolja az agresszió korlátozásának képességét (vagy hogy úgy mondjam elnyomja)! -
Én azzal egészíteném ki, hogy: akik nem képesek korlátozni agressziójukat bizonyos helyzetekben! Mert ugye mindenkiben ott van csak az a baj, hogy vannak akik szabadjára engedik! -
Csak nem konkrét sajna, mert korlátozni magad sok mindenben lehet. Nem voltam egyértelmű, gondolkodom még rajta.. -
Nekem van egy agressziv barátom,vagyis volt mert másik suliban van most de ez most lényegtelen.
Szoval rengeteg kolát iszik,folyadéknak szinte csak kolát iszik,és attol lett biztos nagyon agressziv,mikor még nem ivott kolát akkor nem volt agresziv,de már igy 7-8 osztályban nagyon durva volt,nagyon hammar felkapta avizet,már mindenki félt töle,már piros volt a feje is,de mikor agresszivvá válik akkor iszonyu erö csappan el belöle,söt alapbo laz agresziv emberböl nagy erö is elszabadulhat.Egyszer egy széket majdnem hozzá vágott egy gyerekhez,mert beszolt neki... -
Ez nagyon jó! "...akik nem képesek korlátozni magukat bizonyos helyzetekben." -
De ezt adott helyzetre értve vagy általánosságban okkal ok nélkül teszi? Sztem aki folyamatosan ok nélkül is ilyen jellegű viselkedést tanusít az agresszív! Aki az én-védelmében lép fel néha az nem feltétlenül az, az én véleményem szerint! -
Persze, mindenki agresszív, ez természetes.
De mint "agresszív": szerintem azok az emberek, akik nem képesek korlátozni magukat bizonyos helyzetekben. -
Most az a véleményem, hogy gyengék, akik öngyilkosok, de ha én lennék olyan helyzetben, akkor valszeg nem így látnám... :/ -
Aki csak úgy bánt valakit,vagy mert felidegesit ugy hogy erre a piros fokra ér az agya,igy ütögeti veri össze vissza,tárgyal,vagy lábal kézzel. -
Mégis kire lehet mondani, hogy agresszív? Kabuto0-ék hszeit olvasva ez egy érdekes kérdés! Az tény, hogy az agresszió mindenkiben ott lappang, de mi az a pont amin túl valakire kijelenthető, hogy agresszív! Az, hogy az engem érő támadásokat "megtorlom" sztem még nem hozható ki arra, hogy agresszív természetű vagyok hiszen csak a bizonyos helyzetben volt agresszív megnyilvánulásom! És tulajdonképpen ez egy automatikus mechanizmus sztem, hogy az én-ünk védi magát, hol szavakkal, hol tettekel! Nos akkor tulajdonképpen szerintetek ki az akit ténylegesen agresszívnak lehet nevezni? -
Nos ha már öngyilkosság megint szóba jött végülis az is az agresszió egy "gyönyörű" levezetése! És a legdúrvább az egészben, hogy elkövetői nagyobb fájdalmat tudnak vele okozni, mint bármi mással mégha pont az is lenne a céljuk, hogy senkinek ne ártsanak (szeretteik)! -
Mike! Köszi az üzit nagyon igazad van! Már fel is vettem a kapcsolatot a gyártóval, hogy legyen szíves önkényuralmi jelképektől mentessé tenni a cuccot mert még a végén meglincselnek
! Hát sajnos sok minden mást nem tok tenni ezt dobta a gép
!
-
Ha öngyilkos leszel rá, akkor az is jól jön ki? Végülis igen, neked biztos. Másoknak kevésbé (szeretteid). -
nem há,de azért ütjün egymást xD
mért mit csináljunk...talán légkalapáccsal üssün egymást ? :D
vagy barbie babával jáccunk ?: XCFFXC -
jah de ha már ennyi pénze van akkor azért adományozzon is,figy otvan pl 90 milliárd a nyakában,abbol még egy 1 milliot sem tudna adományzni ? vagy legalább egy db 10.000-st ? szerintem igen,és igyis böven sok pénze marad. -
roppant egyszerű: a véleményem a tiédtől eltérő
az ember nem uralkodik a Földön, max magáról öntelten ezt hiszi -
Mirk #90 akkord oszd meg velünk a véleményed hamár így lolozol -
jah ezt elég könnyű kimondani:D (azért is irtam hogy biztos nem elsőnek jut szmbe) //de azért tuttam vki beleköt az eredetébe:P -
na jó, de ez nem is igazi verekedés :) -
gondolj arra, hogy az aranyművesnek is meg kell élnie valamiből -
félreértettél... nem verekszem az utcán,csak a suliban...ottis nem bunyo létre,pl ütem verem aztán osztáylfönökit meg igazgatoit kapok,hanem csak igy megütögetem,pl egy kicsit beleütök a vállába,mert megütött,ez igy megy néha,de ez nem rossz indulatból,hanem csak hülyéskedés... -
szóval azért verexel, de nem vagy agressziv
nemtom, szerintem meg normális ember nem verexik az utcán
még ha tesztoszteronnal telipumpált fiatal hím is -
"ma az ember uralkodik a földön" nem akarok gunolódni, de ez mekkora LOL
önteltségből 5-ös, méghogy uralkodni... -
khmm....ezt hallottam kb 1 éve ... mégsem te találtad ki ... -
Mirk #82 "Agresszív gyereknek addig jár a korsó a kútra, amíg több nap mint kolbász!" -
az agressziv ember mottoja: Porból lettem , porrá leszel! :) (most találtam ki de biztos kimondták már:D ) -
Igen ! Még a legcsöndesebb emberböl is lehet egy agresziv eset,csak meg kell találni a gyenge pontját ! Ezt már tapasztaltam az osztályban,kis mesélés ha nem hariztok;
Egy fiurol szol aki magas,nagy termetü mégis csöndes és visszahuzodo...ha valaki beszolt valamit neki,nem mondot semit,kerülte a bunyokat stb...viszont 6 év telt el,és máris mekorát javult.mostmár ha valaki beszol neki máris visszasol,ha valaki ütögeti máris visszaüt...
Igen,sporton is lelehet vezetni,valaki pl számitogépes játékokon vezeti le (pl doom vagy egyéb ilyen gyilkolos:D )
Persze valaki valamit az adrenalin miatt is csinálja. -
én nem vagyok agressziv emberke,csak ha felbsszák az agyam akkor,de akkor vagy kap egy nagy ütést,ha meg interneten van ez akkot jo nagy beolvasást a pofikájába,de több modom is van rá. külömben nyugodt ember vagyok.