Limbo
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Arab money
- Turian Brandy, triple filtered, then introduced into the suit through an emergency induction port. - That's a straw, Tali. - Emergency... induction... port...
asszem megveszem.
valamiért picit ABE-es feeling fogott el, bár nem sok hasonloság van, de eszembe jutott PlayStation-os ABE-es korszak....😊
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Van vmi infó errõl a játékról? 1 videón és pár concept arton kívül semmi sincs még 2006 óta???
Egy Crysist nem fejlesztenek 3 évig, ezt meg igen??? hihetetlen, h még nincs kész. Keressen vki vmi infót róla, v hogy készül-e még, mert nem találok semmit. Kösz.
Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
azt amit én gondoltam: LIMBO of the LOST ez a játék.
A LIMBO alapján jutottam ide😊)
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
van második része is😄 ird át az egyest kettõre a linkben vagy ott van lent a nyitásnál
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
Jahm, ez is elég érdekes, bár kissé rövid.
Szerintem a Limbo nem egészen ilyen lesz.
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May