Traumatológia ( Csonttörések )
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Édesanyámnak bokacsonttörése volt, és annyi kérdésem lenne, hogy a kontrollnál nem találták valami állítócsavart a röngtenen, amit állitólag beraktak (de mégsem) ez lehet gond? Annyit mondtak, hogy gyógytornász kell és akkor nem kell kiszedni belõle (mert nincs benne).. vicceltek is az ápolok a Dokival, hogy elfelejtette berakni..
A kérdésem az lenne, hogy mi az a Interfragementális csavar ami a zárójelentésen van?
Fragmentálisról annyit találtam, hogy valami töredékes, hiányos.
Az inter gondolom belsõt jelent, de konkrétan ennek mi a teendõje a lábban?
Köszi a válaszokat!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
Gracie Barra
Megmaradáshoz meg csak az kell, hogy ne fertõzõdjön el.
Gracie Barra
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Gracie Barra
„Ha meg lehetne menteni Magyarországot három aranyforinton, nem hiszem találnék-e három embert, aki ezt a három forintot ide adná”
Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
don't give a fuck
6 éves koromba ágakat vágtam a baltával,és a bal kezemen a mutatóújjomat kicsit lecsippentettem vele:DA sarkából kb fél centis darabot.egy pici põr darab tartotta,aztán épp jött haza faterom,aztán bekötötte,nem vitt el orvoshoz,mer az levágta volna az újjpercet:SAzóta is tökéletesen mûködik:)
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
... got nothin to share with you...
... got nothin to share with you...
kéz láb törés ( nem is 1x) - > motorbaleset
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
tavaly novemberben meg 3. fokú nyílt boka törésem volt. 1 hajszálon múlott hogy nem vágták le a lábam. 3 mûtéttel megoldották a problémát. galériámban van 1-2 aranyos fotó róla. 1 hónapja szedték ki a vasakat amik benne voltak. 4 csavart (3db olyan 2-3 centist, meg 1db 10 centist kb) meg egy 10 centis fémlemezt.
nekem egyszer a bal karom tört el úgy 10 éve
ReaL MaDRid x siempre
A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"
amúgy nekem még szerencsére csak a kulcscsontom tört el még régen, azóta semmi
War. War never changes.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz