Dragonraja MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
A zseni nem lehet tekintettel az egyszerü emberekre!
Morath Thanar:370HSSV 0773H Can u crack the code? No? OK. Turn your head upside down and read it again. haha xD League of Legends EU: XumuX
Nem igazán tudom én sem, hogy a boltok hol vannak, de néhány player elkísért.
A professionokról annyit, hogy rohadt sok féle van. Nem csak az alapból felajánlott 3 van, hanem még külön lehet tanulni az npc-knél is, de kicsit sokba kerülnek.
Hívtak valami csatába is, vagy nemtudom hova, a /participate paranccsal tudtam bemenni a meghívás után, de sajna akkor még nem voltam lvl 10, tehát nem tudtam csatlakozni.
Hirtelen ennyi.
i5-4690K / HyperX Savage 2x8GB / AsRock Fatal1ty Z97 Killer / Gigabyte GTX970 G1 / Samsung 860 EVO 1TB / 5TB HDD / FSP Hyper M 700 / Cooler Master H500M
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
Amúgy a gamet töltöm, az install fájl 520 mega.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler