20
Dragonraja MMORPG
-
Kiado #20 24. szint, ha partyban nyomulsz, egymás után level up szinte. Lassan kezdek keresni guildot, mert kíváncsi vagyok milyen ez a hatalmas várvédés/támadás csata. -
#19 ismered a runescapet? :| -
Unreal1942 #18 Csodálom, hogy életképes lehet egy ilyen játék mostanában :) -
#17 hmm..lehet kiprobálom -
Goth #16 szar. -
Goth #15 :_DASDASDDdd. d -
Kiado #14 Nah játszogattam vele kicsit, meg kell mondjam az inditás után nagyon kevés választott el az uninstalltól, de végül jól tettem, hogy fennthagytam. A grafika elég gyér, de hozzá lehet szokni. Mage-t kezdtem, a spelltanulás mondhatni még tetszik is. Kapsz 10 pontot szintlépésenként, a kezdő városban egyszerü a dolog, kimész, öldökölsz aztán ha meguntad mész a rendes town-ba, ahol már azért zajlik az élet. Le is pk-ztak elöttem valakit, és a cuccokat, amik kiestek belőle gyorsab el is vittem :D
Nem igazán tudom én sem, hogy a boltok hol vannak, de néhány player elkísért.
A professionokról annyit, hogy rohadt sok féle van. Nem csak az alapból felajánlott 3 van, hanem még külön lehet tanulni az npc-knél is, de kicsit sokba kerülnek.
Hívtak valami csatába is, vagy nemtudom hova, a /participate paranccsal tudtam bemenni a meghívás után, de sajna akkor még nem voltam lvl 10, tehát nem tudtam csatlakozni.
Hirtelen ennyi. -
#13 Kit érdekel? o_O -
#12 tökéletesen egyetértek GW 4EVER -
#11 gw 4ever! -
#10 :DD
vad -
#9 lesznek vmikor kevésbé kocka masszív onlájn cuccok(?) vagy a két dolog kizárja egymást:| -
Kiado #8 Kuss, a game csak 2 szer volt benne -
#7 ezt meg úgy kell mondani, hogy már dónlódelem a gamét. -
#6 én már töltöm:) -
#5 YAY! -
#4 tök jó lehet ez a GAME, van benne sok GÉMER meg PLÉJER, tök fílinges lehet, ahogy fájtoltok egymást ellen!!! NEM??? -
Kiado #3 Na igen, de szerintem elég hangulatos lehet, ha ennyi player küzd egymás ellen :)
Amúgy a gamet töltöm, az install fájl 520 mega. -
#2 A képek kicsit tömeg sport hatásúak :D
-
Kiado #1 Nemrég találtam a game-t, úgy néz ki ingyenes is, nézegettem screenshotokat és eléggé megfogott a game. Bár grafikailag nem túl jó, de ez a várostrom amit képben látni lehet, hát nekem bejön. Képek itt.
Valaki esetleg hallott róla ill. játszott/játszik vele?