Posztapokaliptikus filmek
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
aki nagy rajongója a témának az ne hagyja ki az USA-ban nemrég indult Jericho nevû sorozatot!! Kritika
Jericho.S01E01.PROPER.HDTV.XviD-XOR
Jericho.S01E02.HDTV.XviD-XOR
Jericho.S01E03.HDTV.XviD-XOR
ez a 3 realese jött ki eddig, bármelyik külföldi (free) torrent trackerrõl leszedhetõ... LINK1 LINK2 LINK3
feliratok is folyamatosan készülnek LINK
tegyetek vele egy próbát nekem eléggé bejön (eddig), 2 részt néztem belõle...
ha jól tom "kinnt" is nagy sikere van <#eljen>#eljen>
Jericho.S01E01.PROPER.HDTV.XviD-XOR
Jericho.S01E02.HDTV.XviD-XOR
Jericho.S01E03.HDTV.XviD-XOR
ez a 3 realese jött ki eddig, bármelyik külföldi (free) torrent trackerrõl leszedhetõ... LINK1 LINK2 LINK3
feliratok is folyamatosan készülnek LINK
tegyetek vele egy próbát nekem eléggé bejön (eddig), 2 részt néztem belõle...
ha jól tom "kinnt" is nagy sikere van <#eljen>#eljen>
Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!
bunkeres: Blast from the Past - Brendan Fraser, Christopher Walken, Alicia Silverstone
nagyon nagy.
nagyon nagy.
Syd Barrett 1946-2006 Rick Wright 1943-2008 R.I.P.
A Veszedelmes Partvidékre hol tudnék szert tenni?Érdekelne..
Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.
jaja!
+még van egy film mikor egy csávó bunkert épít és rájuk esik egy gép és azt hiszik vége a világnak!bár az már humoros is egy kicsit
+van még egy pár film ami a kubai rakéta válság idején játszódik
+még van egy film mikor egy csávó bunkert épít és rájuk esik egy gép és azt hiszik vége a világnak!bár az már humoros is egy kicsit
+van még egy pár film ami a kubai rakéta válság idején játszódik
nagyon szeretem ezeket a típusú filmeket!
gondolok itt a mad max trilógiára,vagy a másik nagy kedvencemre a Veszedelmes partvidékre!!
van azonban egy film amit régen láttam egyszer:arról szólt egy bárban ültek emberek és az egyiket felhívta tévesen egy tábornok és mondta neki hogy elkezdõkik a háború és meneküljenek el!látta vki?
+van egy rakat ilyen film szal mindenki ossza meg melyik a kedvence
gondolok itt a mad max trilógiára,vagy a másik nagy kedvencemre a Veszedelmes partvidékre!!
van azonban egy film amit régen láttam egyszer:arról szólt egy bárban ültek emberek és az egyiket felhívta tévesen egy tábornok és mondta neki hogy elkezdõkik a háború és meneküljenek el!látta vki?
+van egy rakat ilyen film szal mindenki ossza meg melyik a kedvence
← ElőzőOldal 3 / 3