111
minden atom háborús témájú film,sorozat
-
#31 BitMeTV.org-on fenn van 2 évad (angolul)
magyar felirat amúgy nincs hozzá, csak a pilot-hoz -
#30 ezek mind filmek?
kis ismertetőt tudnátok írni a filmektről?? -
KnightRider #29
12 majom és Stand tényleg alapmű.
Amúgy tud valaki valamit a Jeremiah című poszapok sorozatról? -
#28 Jaja, az is jó :). A vírusos forgatókönyvnek megvan az az érdekessége, hogy megmaradnak a városok, a technológia, csak éppen eltűnnek az emberek. Szerintem eléggé elgondolkodtató a látvány, ahogy a természet néhány évtized elteltével elkezdi visszafoglalni a városokat, mint ahogy a mai Csernobilról vagy egyéb szellemvárosokról készült képeken is látszik. Egy ilyen környezet számomra sokkal félelmetesebb és egyben izgalmasabb tud lenni, mint egy radioaktív pusztaság. -
Slash89 #27 Nekem még az olyanok is tetszenek, amikben vírus pusztítja ki az emberiséget, például a 12 majom nekem nagyon tetszett. -
#26 A 28 nappal később szerintem nagyon jól megragadja a posztapokaliptikus hangulatot, bár ott nem atom okozza az apokalipszist :) Egyébként nem is értem, miért kell atomháború hozzá, 20-30 éve még valóban az tűnt a legvalószínűbb módszernek önmagunk kiirtására, de manapság egy világméretű járvány jóval esélyesebb. De szerintem tökmind1, lehetnek ufók, zombik, stb..., lényeg az emberi civilizáció (közel) teljes pusztulásának, illetve az azt követő állapotoknak a bemutatása.
Kötelező olvasmány: Stephen King: Végítélet -
#25 Szexmisszio ... ja az nem fiatal és nem pár, a többi stimmel :)) -
Petko #24 na én is posztapokaliptikus rajongó vagyok
annyit mondanák kezdetként hogy a Jerichoban nagyot csalódtam, számomra atombéna volt a megvalósítás, nincs benne az igazi feszültség ami teljesen alapvető lenne egy ilyen filnél. Végig country zene megy, és nagy családi affliációkat taglal mint egy szappanopera. (legalábbis a pilotban)
Ilyen kategóriában a minimum a "The Day After", na az profin mutatja mi lenne, és a végén még ki is írják hogy ez még csak egy enyhe dramatizáció.
Van egy film amit az istenért se találtam múlkor pedig minden lehetséges módon próbáltam beazonosítani. Gyerekkoromban láttam, és arról szólt hogy a nukleáris háború után az emberek egy föld alatti komplexumban élnek, családok teljesen izoláltan egymástól. És egy fiatal pár megszökik a saját részlegéből és a felszínre mennek. Kb. ennyire emlékszem belőle. -
#23 Jaja, kb minden 10. részben elpusztul/kipusztul, vagy már eleve posztapo állapotban van a föld :))) -
#22 Screamers - (Sikoltók vagy mi volt a magyar címe.) Na annak volt apokaliptikus feelingje. -
Borg #21 Outer Limits-nek is van pár ilyen része :) -
#20 Robert Merle Malevil c. könyve alapmű!! Készült belőle egy francia film is, de neten is alig lehet megtalálni, nem tom milyen lehet a film. -
reanimator #19 Nemesis
Cyborg
+Pyunnak vannak még hasonló filmei pl Omega Doom
Crash and Burn
-
KnightRider #18
Szinkron + eredeti angol dub. Én a Satrunban (Fukar) vettem, a leértékelt DVDk között szokott lenni. MediaMarkt, Tesco, Fukar, ilyen helyeken nézd... -
#17 és szinkronos?hol lehet megvenni?? -
KnightRider #16
Waterworld nagyon ott volt a szeren, de a Jövő hírnöke szerintem nagyon tré volt, mármint az eredeti David Brin regényhez képest. A könyvet ajánlom mindenkinek, kötelező posztapok alapmű! -
#15 jaja, nagyon nagyon jó sorozat, érdemes megnézni!
ajánlom mindenki figyelmébe :) -
KnightRider #14
Kint van DVD-n, ráadásul egész olcsón (2000 ft körül). 2 oldalú lemez, mint a régi jó bakelitek. Megéri megvenni.
Amúgy nekem is az egyik kedvenc filmem, posztapokban meg #1! -
#13 fallout :-c -
#12 huh köszi megnézem! -
#11 Kevin Costneres filmek...úgymint a Waterworld vagy a Jövő Hírnőke:) -
#10 aki nagy rajongója a témának az ne hagyja ki az USA-ban nemrég indult Jericho nevű sorozatot!! Kritika
Jericho.S01E01.PROPER.HDTV.XviD-XOR
Jericho.S01E02.HDTV.XviD-XOR
Jericho.S01E03.HDTV.XviD-XOR
ez a 3 realese jött ki eddig, bármelyik külföldi (free) torrent trackerről leszedhető... LINK1 LINK2 LINK3
feliratok is folyamatosan készülnek LINK
tegyetek vele egy próbát nekem eléggé bejön (eddig), 2 részt néztem belőle...
ha jól tom "kinnt" is nagy sikere van -
#9 köszi!
megszerzem!
arról a filmról amit az első kommentbe írtam a bárosról nem vágod melyik? -
#8 bunkeres: Blast from the Past - Brendan Fraser, Christopher Walken, Alicia Silverstone
nagyon nagy. -
#7 :_O)))))))))))))))))999 -
#6 sajna nekem sincs meg:(
dvd sajna nem láttam -
#5 A Veszedelmes Partvidékre hol tudnék szert tenni?Érdekelne..
[dc-n néztem:P] -
#4 jaja!
+még van egy film mikor egy csávó bunkert épít és rájuk esik egy gép és azt hiszik vége a világnak!bár az már humoros is egy kicsit
+van még egy pár film ami a kubai rakéta válság idején játszódik
-
#3 Terminator 3 vége elég posztapokaliptikus.Terminator 2 is jó. -
#2 Mad Max-et akartam pedig volna mondani
mily' meglepő ez tőlem! :)) -
#1 nagyon szeretem ezeket a típusú filmeket!
gondolok itt a mad max trilógiára,vagy a másik nagy kedvencemre a Veszedelmes partvidékre!!
van azonban egy film amit régen láttam egyszer:arról szólt egy bárban ültek emberek és az egyiket felhívta tévesen egy tábornok és mondta neki hogy elkezdőkik a háború és meneküljenek el!látta vki?
+van egy rakat ilyen film szal mindenki ossza meg melyik a kedvence