Posztapokaliptikus filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot
ezek közül ki melyiket látta?magyar címet tudnátok adni!

Testament
The Day After
Threads

bigfoot
most a wargames c. filmet próbálom megszerezni!még nem láttam😞
Jerichonak megnéztem a 4.részét!
vki nézett vmi jó filmet mostanában?

bigfoot
most a wargames c. filmet próbálom megszerezni!még nem láttam😞
Jerichonak megnéztem a 4.részét!
vki nézett vmi jó filmet mostanában?

Calver
IMDb a te barátod
az egész egy olyan világban játszódik, ahol 15 éve egy vírus kiírtotta az összes felnõttet, a tizenéves kölykök maradtak csak meg, akik persze mostanra felnõttekké váltak. a nevét a fõszereplõrõl kapta, aki egy Valhalla völgy nevû helyet keres, amirõl így elsõ részben még nem sok minden derül ki... kellemesen van megcsinálva, nekem elsõ rész tetszett.

"The trees move. Do you not see it?"

bigfoot
milyen sorozat ez?

Calver
most néztem meg pilotot, nagyon eltalált sorozat. esetleg legalább angol felirat akad hozzá valahol?

Calver
emberek, segítség, hátha valaki tudja mire gondolok... régebben láttam egy számomra baromira tetszetõs filmet, tulképp a föld jövõjében játszódott, amikor a civilizáció már rég elhagyta az anyabolygót - btw a föld nagyjából egy elvadult dzsungel volt -, egy ûrhajóval lezuhantak (asszem) és keresték hogy h léphetnének el innen, bár ebben nem lennék már biztos... a földön elvadult törzsek és társai éltek, és volt egy olyan jelenet amikor valamelyik törzs egyik tagja kihívta a legénységbõl egy csajszit párbajra, elkezdett mindenféle törzsi fasságot ordítozni, mire a csaj egyszerûen és nagyszerûen lerendezte, egy szép lendületes rugással keresztapát csinált az illetõbõl. ha valaki esetleg tudja mire gondolok segítsen már ki...

bigfoot
hát igen!!!
sztem ilyen idõkben elég kellendõ lenne egy olyan film,persze no happyend😊

De sajna azt gondolják a producerek, hogy egy depresszív atomháborús filmre nem mennének be az emberek.

Pedig nagyon jó filmet lehetne csinálni!

Sztalker c. szovjet szemi-posztapok filmet ismeri valaki?

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

bigfoot
Háborús játékok
(WarGames)
ezt látta vki?jó film?

Most szemét vagyok, hogy azt mondom, hogy Phenjan óta nem divat atombombás filmet tolni?

Kim Dzsong Il, te kecie!!!

bigfoot
szal a Jerichot mindenki nézze meg,végre egy ilyen témájú sorozat!

bigfoot
nah épp most találtam egy jó kis gamet!
Defcon a címe,atomháborús,mindenki próbálja ki!nagyon ott van!

egyebként azt vettem észre hogy hanyagolják ezeket az atomháborús filmeket (igaz itt van A Jericho) pedig a technológia is meglenne rá hogy látványos filmet csináljanak

The Stand - Végítélet

Stephen King egyik klasszikusa, amúgy valamennyire megalapozza a Dark Tower sorozatot (Randall Flagg, ha valakinek mond valamit a név...). Sztori: egy ismeretlen vírus kiirtja az emberiség 99 százalékát. A túlélõket két "erõ" hívja, a jókat egy öreg fekete néni, a rosszakat Randall Flagg, egy igazán ördögi figura. Hogy mi történik és ki éli túl?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Olvassátok el a könyvet, vagy nézzétek meg a filmet. Nagyon jóóóó!!!

bigfoot
jaja!!!
köszi a linkeket!!!
már várom a 4. részt😊
már csak 3 nap😊

james69holden
látom le is szedted akkor a jericho-t <#eljen>
mondtam hogy nem rossz 😊

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

Aramir
Egy klasszikust még nem említett senki:
Puszta Acél

TheBerzerker
Na és a zseniális Bronx Warriors-t ki látta? Asszem azt is Sergio Martino mesternek köszönhetjük. Én beszartam a röhögéstõl, fõleg a fõszereplõn.

bigfoot
nézzd meg az elsõ három részt!nagyon jó sztem!már várom a 4.részt!

Nemesis ilyen robotos de Pyun faszán megcsinálta.
Crash 'n Burn asszem mint Terminator.
Omega Doom-ot még én sem láttam de szedem.

Stephen(Sing Chi) Chow forever

bigfoot
Crash and Burn
Nemesis
Omega Doom

és ezek milyen filmek?

persze mind film amit beírtam.De a legjobb a Hands of steel(Atomic Cyborg)
Ez az olasz Terminator másolat, merthogy az olaszok a 80-as években minden nagy filmnek megcsinálták a saját verziójukat.És így készült el egyik személyes kedvencem a SHOCKING DARK(aka Bruno Mattei's Terminator 2) ,ami a Bolygó neve halál és a Terminator összekeverése egy fasza filmbe.Velencében játszódik föld alatti csatornarendszerben.Ha eltekintesz attól,hogy szolgai másolat (egyes jeleneteket szóról-szóra átvettek a Bolygó nevébõl) akkor egy király Rip off filmet kapsz.

Aramir
Jut eszembe, Majmok Bolygója 😊

Aramir
Hasonló Romerotól a Holtak sorozat is, némelyikbõl van remake is.

Zsoltika 007
Ejnye ejnye! Viszed itt a népet a rosszba. <#vigyor>

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

volt benne egy olyan rész is,hogy leolvadt a robotcsaj arca

Spacehunter
fasza film

Shiwo
volt valami film, nem rémlik a neve, de az is posztapokaliptikus jellegü volt..annyi rémlik, hogy volt 1 faszi, akinek az ürhajójában valami kocsi volt, amivel kint furikázott a pusztulatba, meg volt valami kiscsaj, akit útközbe talált..még annyi rémlik, hogy a kiscsajt elkapták, és valami akadálypályán kellett végigmennie a túlélésért...

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

bigfoot
stand?ez milyen film?

james69holden
BitMeTV.org-on fenn van 2 évad (angolul)

magyar felirat amúgy nincs hozzá, csak a pilot-hoz

Live! gamertag: Holden HUN | Forza Juve!

bigfoot
ezek mind filmek?
kis ismertetõt tudnátok írni a filmektrõl??

12 majom és Stand tényleg alapmû.

Amúgy tud valaki valamit a Jeremiah címû poszapok sorozatról?

guardian hero
Jaja, az is jó 😊. A vírusos forgatókönyvnek megvan az az érdekessége, hogy megmaradnak a városok, a technológia, csak éppen eltûnnek az emberek. Szerintem eléggé elgondolkodtató a látvány, ahogy a természet néhány évtized elteltével elkezdi visszafoglalni a városokat, mint ahogy a mai Csernobilról vagy egyéb szellemvárosokról készült képeken is látszik. Egy ilyen környezet számomra sokkal félelmetesebb és egyben izgalmasabb tud lenni, mint egy radioaktív pusztaság.

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

Nekem még az olyanok is tetszenek, amikben vírus pusztítja ki az emberiséget, például a 12 majom nekem nagyon tetszett.

guardian hero
A 28 nappal késõbb szerintem nagyon jól megragadja a posztapokaliptikus hangulatot, bár ott nem atom okozza az apokalipszist 😊 Egyébként nem is értem, miért kell atomháború hozzá, 20-30 éve még valóban az tûnt a legvalószínûbb módszernek önmagunk kiirtására, de manapság egy világméretû járvány jóval esélyesebb. De szerintem tökmind1, lehetnek ufók, zombik, stb..., lényeg az emberi civilizáció (közel) teljes pusztulásának, illetve az azt követõ állapotoknak a bemutatása.
Kötelezõ olvasmány: Stephen King: Végítélet

Xbox Live Gamertag: HUN Guardian PSN ID: HUN_Immortal jatekaim.hu: Guardian Hero

mrzed001
Szexmisszio <#hehe> ... ja az nem fiatal és nem pár, a többi stimmel 😊)

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

na én is posztapokaliptikus rajongó vagyok
annyit mondanák kezdetként hogy a Jerichoban nagyot csalódtam, számomra atombéna volt a megvalósítás, nincs benne az igazi feszültség ami teljesen alapvetõ lenne egy ilyen filnél. Végig country zene megy, és nagy családi affliációkat taglal mint egy szappanopera. (legalábbis a pilotban)
Ilyen kategóriában a minimum a "The Day After", na az profin mutatja mi lenne, és a végén még ki is írják hogy ez még csak egy enyhe dramatizáció.
Van egy film amit az istenért se találtam múlkor pedig minden lehetséges módon próbáltam beazonosítani. Gyerekkoromban láttam, és arról szólt hogy a nukleáris háború után az emberek egy föld alatti komplexumban élnek, családok teljesen izoláltan egymástól. És egy fiatal pár megszökik a saját részlegébõl és a felszínre mennek. Kb. ennyire emlékszem belõle.
mrzed001
Jaja, kb minden 10. részben elpusztul/kipusztul, vagy már eleve posztapo állapotban van a föld 😊))

Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.

Zsoltika 007
Screamers - (Sikoltók vagy mi volt a magyar címe.) Na annak volt apokaliptikus feelingje.

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

Outer Limits-nek is van pár ilyen része 😊
Atomreaktor
Robert Merle Malevil c. könyve alapmû!! Készült belõle egy francia film is, de neten is alig lehet megtalálni, nem tom milyen lehet a film.

Nemesis
Cyborg
+Pyunnak vannak még hasonló filmei pl Omega Doom

Crash and Burn

Szinkron + eredeti angol dub. Én a Satrunban (Fukar) vettem, a leértékelt DVDk között szokott lenni. MediaMarkt, Tesco, Fukar, ilyen helyeken nézd...

bigfoot
és szinkronos?hol lehet megvenni??

Waterworld nagyon ott volt a szeren, de a Jövõ hírnöke szerintem nagyon tré volt, mármint az eredeti David Brin regényhez képest. A könyvet ajánlom mindenkinek, kötelezõ posztapok alapmû!

mucsácsó
jaja, nagyon nagyon jó sorozat, érdemes megnézni!
ajánlom mindenki figyelmébe 😊

Kint van DVD-n, ráadásul egész olcsón (2000 ft körül). 2 oldalú lemez, mint a régi jó bakelitek. Megéri megvenni.

Amúgy nekem is az egyik kedvenc filmem, posztapokban meg #1!

eörgs
fallout :-c

erö

bigfoot
huh köszi megnézem!