111
minden atom háborús témájú film,sorozat
-
KnightRider #71
10-ből 10-es a maga kategóriájában. Főleg a vége. Nagyon elgondolkodtató és komolyan mondom, ma szinte az van, ami abban a filmben, persze csak allegórikus szinten... -
#70 hányasra értékelnéd? -
KnightRider #69
Escape from LA/ Menekülés Los Angelesből. Nem komázom az akciófilmeket, de ez a film... Ejha!!! -
Petko #68 sajnos nem ez volt amire gondoltam, az inkább olyan késő 80-as évekbelinek tűnt
Azért persze köszi hogy próbáltál segíteni! -
#67 régi de jo film
Michael York -
fonak #66 Logan futása (Logan's Run) -
reanimator #65 Defcon 4
Hands of steel -
#64 The Day Aftert találtam neten, ha kell lökj egy privátot. (mer' ugye nemwarezfórum ) -
#63 köszi!
utánna járok!szólok ha találok vmit -
#62 neked meg port.hu a barátod
Testamentum
Másnap
legutsónak nincs magyar címe
amúgy sajnos egyet sem láttam, ha tudsz beszerzési helyet jöhetne priviben -
#61 ezek közül ki melyiket látta?magyar címet tudnátok adni!
Testament
The Day After
Threads -
#60 most a wargames c. filmet próbálom megszerezni!még nem láttam:(
Jerichonak megnéztem a 4.részét!
vki nézett vmi jó filmet mostanában? -
#59 most a wargames c. filmet próbálom megszerezni!még nem láttam:(
Jerichonak megnéztem a 4.részét!
vki nézett vmi jó filmet mostanában? -
#58 IMDb a te barátod
az egész egy olyan világban játszódik, ahol 15 éve egy vírus kiírtotta az összes felnőttet, a tizenéves kölykök maradtak csak meg, akik persze mostanra felnőttekké váltak. a nevét a főszereplőről kapta, aki egy Valhalla völgy nevű helyet keres, amiről így első részben még nem sok minden derül ki... kellemesen van megcsinálva, nekem első rész tetszett. -
#57 milyen sorozat ez? -
#56 most néztem meg pilotot, nagyon eltalált sorozat. esetleg legalább angol felirat akad hozzá valahol? -
#55 emberek, segítség, hátha valaki tudja mire gondolok... régebben láttam egy számomra baromira tetszetős filmet, tulképp a föld jövőjében játszódott, amikor a civilizáció már rég elhagyta az anyabolygót - btw a föld nagyjából egy elvadult dzsungel volt -, egy űrhajóval lezuhantak (asszem) és keresték hogy h léphetnének el innen, bár ebben nem lennék már biztos... a földön elvadult törzsek és társai éltek, és volt egy olyan jelenet amikor valamelyik törzs egyik tagja kihívta a legénységből egy csajszit párbajra, elkezdett mindenféle törzsi fasságot ordítozni, mire a csaj egyszerűen és nagyszerűen lerendezte, egy szép lendületes rugással keresztapát csinált az illetőből. ha valaki esetleg tudja mire gondolok segítsen már ki... -
#54 hát igen!!!
sztem ilyen időkben elég kellendő lenne egy olyan film,persze no happyend:) -
Prof William #53 De sajna azt gondolják a producerek, hogy egy depresszív atomháborús filmre nem mennének be az emberek.
Pedig nagyon jó filmet lehetne csinálni! -
KnightRider #52
Sztalker c. szovjet szemi-posztapok filmet ismeri valaki? -
#51 Háborús játékok
(WarGames)
ezt látta vki?jó film? -
KnightRider #50
Most szemét vagyok, hogy azt mondom, hogy Phenjan óta nem divat atombombás filmet tolni?
Kim Dzsong Il, te kecie!!! -
#49 szal a Jerichot mindenki nézze meg,végre egy ilyen témájú sorozat! -
#48 nah épp most találtam egy jó kis gamet!
Defcon a címe,atomháborús,mindenki próbálja ki!nagyon ott van!
egyebként azt vettem észre hogy hanyagolják ezeket az atomháborús filmeket (igaz itt van A Jericho) pedig a technológia is meglenne rá hogy látványos filmet csináljanak -
KnightRider #47
The Stand - Végítélet
Stephen King egyik klasszikusa, amúgy valamennyire megalapozza a Dark Tower sorozatot (Randall Flagg, ha valakinek mond valamit a név...). Sztori: egy ismeretlen vírus kiirtja az emberiség 99 százalékát. A túlélőket két "erő" hívja, a jókat egy öreg fekete néni, a rosszakat Randall Flagg, egy igazán ördögi figura. Hogy mi történik és ki éli túl?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Olvassátok el a könyvet, vagy nézzétek meg a filmet. Nagyon jóóóó!!!
-
#46 jaja!!!
köszi a linkeket!!!
már várom a 4. részt:)
már csak 3 nap:) -
#45 látom le is szedted akkor a jericho-t
mondtam hogy nem rossz :) -
#44 Egy klasszikust még nem említett senki:
Puszta Acél -
#43 Na és a zseniális Bronx Warriors-t ki látta? Asszem azt is Sergio Martino mesternek köszönhetjük. Én beszartam a röhögéstől, főleg a főszereplőn. -
#42 nézzd meg az első három részt!nagyon jó sztem!már várom a 4.részt! -
reanimator #41 Nemesis ilyen robotos de Pyun faszán megcsinálta.
Crash 'n Burn asszem mint Terminator.
Omega Doom-ot még én sem láttam de szedem. -
#40 Crash and Burn
Nemesis
Omega Doom
és ezek milyen filmek? -
reanimator #39 persze mind film amit beírtam.De a legjobb a Hands of steel(Atomic Cyborg)
Ez az olasz Terminator másolat, merthogy az olaszok a 80-as években minden nagy filmnek megcsinálták a saját verziójukat.És így készült el egyik személyes kedvencem a SHOCKING DARK(aka Bruno Mattei's Terminator 2) ,ami a Bolygó neve halál és a Terminator összekeverése egy fasza filmbe.Velencében játszódik föld alatti csatornarendszerben.Ha eltekintesz attól,hogy szolgai másolat (egyes jeleneteket szóról-szóra átvettek a Bolygó nevéből) akkor egy király Rip off filmet kapsz. -
#38 Jut eszembe, Majmok Bolygója :) -
#37 Hasonló Romerotól a Holtak sorozat is, némelyikből van remake is. -
#36 Ejnye ejnye! Viszed itt a népet a rosszba. -
reanimator #35 volt benne egy olyan rész is,hogy leolvadt a robotcsaj arca -
reanimator #34 Spacehunter
fasza film -
#33 volt valami film, nem rémlik a neve, de az is posztapokaliptikus jellegü volt..annyi rémlik, hogy volt 1 faszi, akinek az ürhajójában valami kocsi volt, amivel kint furikázott a pusztulatba, meg volt valami kiscsaj, akit útközbe talált..még annyi rémlik, hogy a kiscsajt elkapták, és valami akadálypályán kellett végigmennie a túlélésért... -
#32 stand?ez milyen film?