111
minden atom háborús témájú film,sorozat
  • KnightRider

10-ből 10-es a maga kategóriájában. Főleg a vége. Nagyon elgondolkodtató és komolyan mondom, ma szinte az van, ami abban a filmben, persze csak allegórikus szinten...
  • bigfoot
    hányasra értékelnéd?
  • KnightRider

Escape from LA/ Menekülés Los Angelesből. Nem komázom az akciófilmeket, de ez a film... Ejha!!!
  • Petko
    sajnos nem ez volt amire gondoltam, az inkább olyan késő 80-as évekbelinek tűnt
    Azért persze köszi hogy próbáltál segíteni!
  • Kori
    régi de jo film

Michael York
  • fonak
    Logan futása (Logan's Run)
  • reanimator
    Defcon 4
    Hands of steel
  • Calver
    The Day Aftert találtam neten, ha kell lökj egy privátot. (mer' ugye nemwarezfórum )
  • bigfoot
    köszi!
    utánna járok!szólok ha találok vmit
  • Calver
    neked meg port.hu a barátod
    Testamentum
    Másnap
    legutsónak nincs magyar címe

amúgy sajnos egyet sem láttam, ha tudsz beszerzési helyet jöhetne priviben
  • bigfoot
    ezek közül ki melyiket látta?magyar címet tudnátok adni!

Testament
    The Day After
    Threads
  • bigfoot
    most a wargames c. filmet próbálom megszerezni!még nem láttam:(
    Jerichonak megnéztem a 4.részét!
    vki nézett vmi jó filmet mostanában?
  • bigfoot
    most a wargames c. filmet próbálom megszerezni!még nem láttam:(
    Jerichonak megnéztem a 4.részét!
    vki nézett vmi jó filmet mostanában?
  • Calver
    IMDb a te barátod
    az egész egy olyan világban játszódik, ahol 15 éve egy vírus kiírtotta az összes felnőttet, a tizenéves kölykök maradtak csak meg, akik persze mostanra felnőttekké váltak. a nevét a főszereplőről kapta, aki egy Valhalla völgy nevű helyet keres, amiről így első részben még nem sok minden derül ki... kellemesen van megcsinálva, nekem első rész tetszett.
  • bigfoot
    milyen sorozat ez?
  • Calver
    most néztem meg pilotot, nagyon eltalált sorozat. esetleg legalább angol felirat akad hozzá valahol?
  • Calver
    emberek, segítség, hátha valaki tudja mire gondolok... régebben láttam egy számomra baromira tetszetős filmet, tulképp a föld jövőjében játszódott, amikor a civilizáció már rég elhagyta az anyabolygót - btw a föld nagyjából egy elvadult dzsungel volt -, egy űrhajóval lezuhantak (asszem) és keresték hogy h léphetnének el innen, bár ebben nem lennék már biztos... a földön elvadult törzsek és társai éltek, és volt egy olyan jelenet amikor valamelyik törzs egyik tagja kihívta a legénységből egy csajszit párbajra, elkezdett mindenféle törzsi fasságot ordítozni, mire a csaj egyszerűen és nagyszerűen lerendezte, egy szép lendületes rugással keresztapát csinált az illetőből. ha valaki esetleg tudja mire gondolok segítsen már ki...
  • bigfoot
    hát igen!!!
    sztem ilyen időkben elég kellendő lenne egy olyan film,persze no happyend:)
  • Prof William
    De sajna azt gondolják a producerek, hogy egy depresszív atomháborús filmre nem mennének be az emberek.

Pedig nagyon jó filmet lehetne csinálni!
  • KnightRider

Sztalker c. szovjet szemi-posztapok filmet ismeri valaki?
  • bigfoot
    Háborús játékok
    (WarGames)
    ezt látta vki?jó film?
  • KnightRider

Most szemét vagyok, hogy azt mondom, hogy Phenjan óta nem divat atombombás filmet tolni?

Kim Dzsong Il, te kecie!!!
  • bigfoot
    szal a Jerichot mindenki nézze meg,végre egy ilyen témájú sorozat!
  • bigfoot
    nah épp most találtam egy jó kis gamet!
    Defcon a címe,atomháborús,mindenki próbálja ki!nagyon ott van!

egyebként azt vettem észre hogy hanyagolják ezeket az atomháborús filmeket (igaz itt van A Jericho) pedig a technológia is meglenne rá hogy látványos filmet csináljanak
  • KnightRider

The Stand - Végítélet

Stephen King egyik klasszikusa, amúgy valamennyire megalapozza a Dark Tower sorozatot (Randall Flagg, ha valakinek mond valamit a név...). Sztori: egy ismeretlen vírus kiirtja az emberiség 99 százalékát. A túlélőket két "erő" hívja, a jókat egy öreg fekete néni, a rosszakat Randall Flagg, egy igazán ördögi figura. Hogy mi történik és ki éli túl?

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Olvassátok el a könyvet, vagy nézzétek meg a filmet. Nagyon jóóóó!!!

• bigfoot
    jaja!!!
    köszi a linkeket!!!
    már várom a 4. részt:)
    már csak 3 nap:)
  • james69holden
    látom le is szedted akkor a jericho-t
    mondtam hogy nem rossz :)
  • Aramir
    Egy klasszikust még nem említett senki:
    Puszta Acél
  • TheBerzerker
    Na és a zseniális Bronx Warriors-t ki látta? Asszem azt is Sergio Martino mesternek köszönhetjük. Én beszartam a röhögéstől, főleg a főszereplőn.
  • bigfoot
    nézzd meg az első három részt!nagyon jó sztem!már várom a 4.részt!
  • reanimator
    Nemesis ilyen robotos de Pyun faszán megcsinálta.
    Crash 'n Burn asszem mint Terminator.
    Omega Doom-ot még én sem láttam de szedem.
  • bigfoot
    Crash and Burn
    Nemesis
    Omega Doom

és ezek milyen filmek?
  • reanimator
    persze mind film amit beírtam.De a legjobb a Hands of steel(Atomic Cyborg)
    Ez az olasz Terminator másolat, merthogy az olaszok a 80-as években minden nagy filmnek megcsinálták a saját verziójukat.És így készült el egyik személyes kedvencem a SHOCKING DARK(aka Bruno Mattei's Terminator 2) ,ami a Bolygó neve halál és a Terminator összekeverése egy fasza filmbe.Velencében játszódik föld alatti csatornarendszerben.Ha eltekintesz attól,hogy szolgai másolat (egyes jeleneteket szóról-szóra átvettek a Bolygó nevéből) akkor egy király Rip off filmet kapsz.
  • Aramir
    Jut eszembe, Majmok Bolygója :)
  • Aramir
    Hasonló Romerotól a Holtak sorozat is, némelyikből van remake is.
  • Zsoltika 007
    Ejnye ejnye! Viszed itt a népet a rosszba.
  • reanimator
    volt benne egy olyan rész is,hogy leolvadt a robotcsaj arca
  • reanimator
    Spacehunter
    fasza film
  • Shiwo
    volt valami film, nem rémlik a neve, de az is posztapokaliptikus jellegü volt..annyi rémlik, hogy volt 1 faszi, akinek az ürhajójában valami kocsi volt, amivel kint furikázott a pusztulatba, meg volt valami kiscsaj, akit útközbe talált..még annyi rémlik, hogy a kiscsajt elkapták, és valami akadálypályán kellett végigmennie a túlélésért...
  • bigfoot
    stand?ez milyen film?