Posztapokaliptikus filmek

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cylonflatus
Köszi, anyámnak assz'em meg is van 😊

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

tutituti
akkor érdemes elolvasnod a Malevil-t
Errõl szól de szerintem sokkal jobban átadja(nem azért mert könyv) ezt a hangulatot.Film is volt belõle de vérgagyi.

bár nekem ez se volt valami nagy wasistdas.
De a könyvet tényleg ajánlom!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

cylonflatus
Ez a film rendesen felzaklatott, a hatása alatt voltam utána még egy darabig, meghatározta az aznapi hangulatomat az biztos.

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

tutituti
nem rossz,nekem tetszett.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

stargatelost
Ja, én azt hittem te már rég megnézted 😄 Akkor remélem nem olvastad el a spoileres részt 😄 Amúgy egyáltalán nem nevezném akcióhorrornak, van egy rész, ahol sokat lõnek, de a többi az hangulatos. Megéri mindenképp.
A Hell is jó volt, abban is tök jó a világ, meg hangulatos. Nem vérfürdõ 😊 Megéri mindkettõt megnézni, fõleg ha posztapok rajongó valaki 😉

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Calver
aha. majd várat még magára megnézése egy hideg téli estéig asszem, nézegettem trailer-t, az alapján annyira szerintem nem az én stílusom (nagyon komolyan vett akcióhorrornak nézett inkább ki posztapok környezetben). <#fejvakaras>

Hell-rõl mi a véleményed? vagy az is posztapok vérfürdõ lett leginkább? <#idiota>

"The trees move. Do you not see it?"

the divide

brutál komoly, persze nem egy the road, de jó
fenn van yutubon 😊

stargatelost
Megnéztem, fasza volt. Tetszett a szûrõ, tetszett a hangulat, tetszett, hogy
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
nem kímélték a gyerekeket sem. Utolsó jelenet igen durva volt ilyen szempontból 😄 Az is meglepett, hogy a fõszereplõ/húzónév Dominic Monaghan már az elején elhalálozik.
Ami nem tetszett, az, hogy túl sok tiszta lövést adtak le. A roham is tök hülyén zajlott a másik fél részérõl. Valamint Shawn Ashmore karaktere sem jött be olyan szempontból, hogy egyszer érdeklõdik a csaj után, aztán péppé veri meg vagdossa, majd utána visszamegy érte életét kockáztatva. Ha nem õ lett volna a verõlegény meg vagdosó, hanem mondjuk a csaj, hihetõbb lett volna. Na de ez legyen a legkisebb bajom 😊 Ja, a CGI lóláb meg néha kilógott a vérnél.

Hasonló még a Hell, és a The Road, nekem ezek jutottak eszembe errõl a filmrõl.

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Calver
na? The Day? valaki?
btw ennek a topicnak egy hónapja még nem simán posztapok filmek volt a neve? <#fejvakaras>

stargatelost
Jé tényleg, akkor majd meglesem valamikor 😄

Calver
pár órája jött pont ki, azért kérdezem.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
http://www.rlslog.net/the-day-2011-720p-bluray-dts-x264-phd/

mondjuk így most végiggondolva hülye kérdés, esélytelen h bárki látta volna már <#fejvakaras>

stargatelost
Erre már én is rátaláltam imdb-n pár hónapja, de ahogy látom csak decemberben adják ki dvd-n. De várós a poszter, leírás, szereplõk alapján.

Calver
NECROBUMP!

valakinek ez megvolt már, érdemes ránézni?

imdb-n és fórumain már virtuálisan tisztára nyalták az alfelét, de az ottani netsznobok meggyõzõdése, hogy embernek nem tetszett a Sucker Punch akkor unintelligens szubhumán aki nem értette, szóval... nem az az embercsoport, akinek nagyon adok a véleményére.

http://www.youtube.com/watch?v=lg5-XilSVbg

Egy Paco Queruak névre hallgató kiborg ellenszegül a parancsnak, amikor egy tiszteletest kell megfojatani puszta acélkezeivel.

http://www.handsofsteel.tk
http://www.handsofsteel.uw.hu/
Sziasztok!
Nekem az lenne a kérdésem, hogy http://www.imdb.com/title/tt1471346/ errõl a filmrõl tud-e valaki valamit, nálunk ment-e már, illete fog egyáltalán menni? Semmit nem találtam róla, de a youtubos videók nagyon tetszettek.
A segítséget elõre is köszönöm!
A Deathlands (Halálország) eszméletlen jó film.
Nem értem, miért csak erõs 3-as az IMDB-n...

Atomreaktor
ez nagyon jó oldal, köszi!😊

Kmarha
Erõsen ajánlom az alábbi linket: http://www.quietearth.us/postapoc.htm

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

bigfoot
nah sikerült megnézni?
idõközben megvettem dvdn a Veszedelmes Partvidék et,huh nagyon durva film,és tök jó h végre megvan😄

DJ Skyline
sajna lelassult a letöltés eléggé, így nem tudom mikor jön le, de majd leírom milyen volt! bár a másik baj, hogy német, tehát sok lövésem nem lesz róla! 😄 hátha van felirat valamerre

bigfoot
majd vmi leírést írj légyszi hogyha megnézted

DJ Skyline
én most ezt szedem nagy gõzerõvel! bár imdb-n gyenge értékelést kapott, kb 4 óra múlva kiderül milyen lesz

bigfoot
nah ezt a filmet is megsasoltam, nem rossz de annyira nem jött át a világvége közeli hangulat sztem

most megrendeltem a Veszedelmes partvidék/Veszélyes jövõ t mindne igaz jövõhéten megjön

bigfoot
nah meg is van a következõ film ami meg kell szereznem!
13nap
vki látta már?

bigfoot
wazze ez a film überbrutál,nekem nagyon bejött, a post apoc hangulat nagyon benne van!!
arról szól hogy egy rakétasilóban dolgozó fiú felakarja hívni apját de félre tárcsáz,így a csávót hívja a bárba,mondja hogy kilõtték a rakétákat,és itt a háború

Szóval a film címe a "Miracle Miles"? De mi van a telefonnal?

bigfoot
Miracle Miles,a film amikor jön a telefon!a filmcím topicban kérdeztem meg és segítettek,most szereztem meg a filmet és most kezdem nézni,kíváncsi vagyok!

bigfoot
nah mind1,akkor megnézem angolul

Calver
jah, egy "apróság" lemaradt... a felirat, ööö... angol. Magyar egyikhez sincs.

bigfoot
huh az mindenképp érdekelne köszi!!!!

Calver
The Day Afterhez van, csak szar az idõzítés, majd vmikor megcsinálom... (az már megvan h milyen értékekkel kell dolgozni csak még nem idõzítettem át)

bigfoot
nah megvan mind3 film!!
csak sajna no felirat!!!

Wargamest megnéztem!!tök jó!!!
erre a két filmre nagyon kíváncsi vagyok!!csak felirat nélkül nem nagyon vágnám mivan

bigfoot
nah nekem is lejött!!
neked van hozzá feliratod??
még jön lefele a wargames és a the day after is

Óhh, yeah! Majd bedigizem az új gépemmel!!! 3,4 GHz meg 2 giga RAM mellett fog csak igazán zúzni Snake Plissken!!!

\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)

bigfoot
akkor megyek olaszba úgyhogy nem tom megnézni😞(((
én most a wargames treads és a day aftert szedem,2-3 nap és lejön

DJ Skyline

Lesz az Escape from LA? Digizés lesz, már látom!!!

DJ Skyline
Okt. 28-án lesz a TV2-ön, 23:15-kor!

TheBerzerker
Az a film azért hatalmas klasszik.

Calver
Threads lekapva de még nem vitt rá a sors h megnézzem... amiket olvastam róla tényleg csöppet felkavaró film lehet

10-bõl 10-es a maga kategóriájában. Fõleg a vége. Nagyon elgondolkodtató és komolyan mondom, ma szinte az van, ami abban a filmben, persze csak allegórikus szinten...

bigfoot
hányasra értékelnéd?

Escape from LA/ Menekülés Los Angelesbõl. Nem komázom az akciófilmeket, de ez a film... Ejha!!!

sajnos nem ez volt amire gondoltam, az inkább olyan késõ 80-as évekbelinek tûnt
Azért persze köszi hogy próbáltál segíteni!
Kori
régi de jo film

Michael York

Az élet a legjobb méreg! Tuti ki fog nyírni!!!

Logan futása (Logan's Run)
Defcon 4
Hands of steel

Stephen(Sing Chi) Chow forever

Calver
The Day Aftert találtam neten, ha kell lökj egy privátot. (mer' ugye nemwarezfórum <#vigyor>)

bigfoot
köszi!
utánna járok!szólok ha találok vmit

Calver
neked meg port.hu a barátod
Testamentum
Másnap
legutsónak nincs magyar címe

amúgy sajnos egyet sem láttam, ha tudsz beszerzési helyet jöhetne priviben

Oldal 1 / 3Következő →