Posztapokaliptikus filmek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Errõl szól de szerintem sokkal jobban átadja(nem azért mert könyv) ezt a hangulatot.Film is volt belõle de vérgagyi.
bár nekem ez se volt valami nagy wasistdas.
De a könyvet tényleg ajánlom!
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
A Hell is jó volt, abban is tök jó a világ, meg hangulatos. Nem vérfürdõ 😊 Megéri mindkettõt megnézni, fõleg ha posztapok rajongó valaki 😉
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Hell-rõl mi a véleményed? vagy az is posztapok vérfürdõ lett leginkább? <#idiota>#idiota>
"The trees move. Do you not see it?"
brutál komoly, persze nem egy the road, de jó
fenn van yutubon 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ami nem tetszett, az, hogy túl sok tiszta lövést adtak le. A roham is tök hülyén zajlott a másik fél részérõl. Valamint Shawn Ashmore karaktere sem jött be olyan szempontból, hogy egyszer érdeklõdik a csaj után, aztán péppé veri meg vagdossa, majd utána visszamegy érte életét kockáztatva. Ha nem õ lett volna a verõlegény meg vagdosó, hanem mondjuk a csaj, hihetõbb lett volna. Na de ez legyen a legkisebb bajom 😊 Ja, a CGI lóláb meg néha kilógott a vérnél.
Hasonló még a Hell, és a The Road, nekem ezek jutottak eszembe errõl a filmrõl.
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
btw ennek a topicnak egy hónapja még nem simán posztapok filmek volt a neve? <#fejvakaras>#fejvakaras>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
mondjuk így most végiggondolva hülye kérdés, esélytelen h bárki látta volna már <#fejvakaras>#fejvakaras>
valakinek ez megvolt már, érdemes ránézni?
imdb-n és fórumain már virtuálisan tisztára nyalták az alfelét, de az ottani netsznobok meggyõzõdése, hogy embernek nem tetszett a Sucker Punch akkor unintelligens szubhumán aki nem értette, szóval... nem az az embercsoport, akinek nagyon adok a véleményére.
Egy Paco Queruak névre hallgató kiborg ellenszegül a parancsnak, amikor egy tiszteletest kell megfojatani puszta acélkezeivel.
http://www.handsofsteel.tk
http://www.handsofsteel.uw.hu/
Nekem az lenne a kérdésem, hogy http://www.imdb.com/title/tt1471346/ errõl a filmrõl tud-e valaki valamit, nálunk ment-e már, illete fog egyáltalán menni? Semmit nem találtam róla, de a youtubos videók nagyon tetszettek.
A segítséget elõre is köszönöm!
Nem értem, miért csak erõs 3-as az IMDB-n...
Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.
idõközben megvettem dvdn a Veszedelmes Partvidék et,huh nagyon durva film,és tök jó h végre megvan😄
most megrendeltem a Veszedelmes partvidék/Veszélyes jövõ t mindne igaz jövõhéten megjön
arról szól hogy egy rakétasilóban dolgozó fiú felakarja hívni apját de félre tárcsáz,így a csávót hívja a bárba,mondja hogy kilõtték a rakétákat,és itt a háború
Szóval a film címe a "Miracle Miles"? De mi van a telefonnal?
csak sajna no felirat!!!
Wargamest megnéztem!!tök jó!!!
erre a két filmre nagyon kíváncsi vagyok!!csak felirat nélkül nem nagyon vágnám mivan
neked van hozzá feliratod??
még jön lefele a wargames és a the day after is
Óhh, yeah! Majd bedigizem az új gépemmel!!! 3,4 GHz meg 2 giga RAM mellett fog csak igazán zúzni Snake Plissken!!!
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
én most a wargames treads és a day aftert szedem,2-3 nap és lejön
Lesz az Escape from LA? Digizés lesz, már látom!!!
10-bõl 10-es a maga kategóriájában. Fõleg a vége. Nagyon elgondolkodtató és komolyan mondom, ma szinte az van, ami abban a filmben, persze csak allegórikus szinten...
Escape from LA/ Menekülés Los Angelesbõl. Nem komázom az akciófilmeket, de ez a film... Ejha!!!
Azért persze köszi hogy próbáltál segíteni!
Hands of steel
Stephen(Sing Chi) Chow forever
Testamentum
Másnap
legutsónak nincs magyar címe
amúgy sajnos egyet sem láttam, ha tudsz beszerzési helyet jöhetne priviben