1017
Star Wars: Force Unleashed
  • ToCsEk
    Hali, egyik haverom kért meg ezt irjam ide:

"Srácok ha akartok tenni azért hogy legyen a game PC-re akkor szavazzatok ITT
    PLS+!"
  • loga
    A témát én indítottam ha tudsz olvasni csak úgy szólok...
    Azt meg beszúrtam csak úgy miközben keresgéltem további videókra.
  • dinomano
    Én meg a PC-re szarok, mivel PS2re kell... :-P Mondjuk butitott lesz, az bizti...Eh, a fizikat mutogatjak mar össze-vissza,de a game-röl-sztorirol még semmit sem tudni..mondjuk a fizikai videok eleg durvak... :-D /és gondolom PS2-n rendesen limitalva lesz, ezert erdekel jobban a sztori.../
  • Ioles
    Hát a PC-seknek egy kicsit költséges lesz, feltéve ha kijön PC-re, mert egy ilyen fizikához amit ez az Euphoria Engine tud, nem árt a gépbe egy AGEIA PhysX fizikai gyorsító kártya, vagy egy GeForce 8800(mert ugye abban benne van a Quantum Effects, ami ugye hasonlít az AGEIA PhysX-re) meg egy 2 magos proci ami szintén nem 2 forint. Lehet ezt játszani gyengébb gépen is(nekem sincs vmi nagyon erős, de még jó), csak ugye ott eléggé lefogja terhelni az egymagos procikat ez a fizika.
  • VRSDM
    sza*ok a konzolba nekem pc-re pakolják:)
  • dinomano
    Lesz PS2-re is, mondjuk kivancsi vagyok; hogy mennyire lesz butitott verzio... :-|
  • Dexantreal
    Ennek semmi köze a témához,csak úgy szólok...
  • loga
    Megegy link...
  • FoToS
    PC verziórol nincsenek infók csak konzolról.

Ebben több pénz van mint a Pc játék piacban.

Pl igaz,hogy megy a warez,de még is eladtak 2millió GOW-ot :)
  • loga
    A 10 legrosszab halálforma a játékokban
  • loga
    Egy másik demonstráció az új játékmotorról!
  • Oehler1985
    lesz ps2-re is ???
  • ZSOOLT2
    Gamestar infó
  • Jak16
    De lesz X360-ra :d
    Basszus miylen jó hogy vettem egyet !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Police88
    http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=20299
    nem semmi lesz a fizikája
  • dinomano
    ps2re szerintem nem lesz ez a game...
  • loga
    Marmint az Assasin Creed van bejelentve PC-re is. Nem ez ezt nem tudni még.
  • loga
    Nem tudni de valoszinu, hogy a filmbol is lathatoan nagyon kidolgozott nem mernek ra megeskudni, hogy lesz ps2 vagy Xbox-ra. Meg mire ki fog jönni lehet, hogy egy év is eltelik...ismeritek a LucasArts-ot mindig kesik.
  • loga
    Igen ez a legjobb dolog amit hallottam mostansag :) benne van a PC a felsorolt plattformok kozott!
  • vki
    Tudom, ez egy konzolos fórum, de ha legalább PS2-re nem jön ki, akkor kész. Részemről a téma lezárva.
  • vki
    Feltéve, ha kijön PC-re.
  • grebber
    Na ha ez tényleg ilyen lesz mint a trailerben magasan ütni fog mindent
  • Alice Sabbat
    de ha téleg így erővel csoportokat tehetünk halotakáá akkor gondolom lesz oylan hogy hadosztálynyi elenfélel kel egydül szembenéznünk ...
  • fsgh
    nagyon jó a feelingje a vidonak:)
  • quack
    assasins creed komolyan pc-re be van jelentve? :0
  • Police88
    hát ez célrender de ha télleg ilyen lesz akkor büntetni fog
  • loga
    Lesz X360 ps3 és PC-re
  • loga
    Hozzad meg ki szólt?
  • loga
    Mar bocs de nem ps exclusiv játék az AC....
  • Csero90
    csak szeretné ha művelődnél 1 kicsit!
  • quack
    hat en lattam egy assasins creed videot vmelyik oldalon amit x06on mutattak be es az egy ps exkluziv jatek lesz ha jol tudom
    jo egyebkent az ok-t nem lattam, feluletesen olvasok :\
    videot mar lattam par honapja, akkor meg gondoltam h fake, de hat mosmar akkor nagyon varjuk (H)
  • loga
    Az x06-ra pedig azt irtam, hogy ok ha tudnál olvaani.
    Bizonyára a x06 games kifejezést olvastam.
    http://www.xboxyde.com/news_3624_en.html
    Amugy meg mondd már, meg nekem mirekapod fel a vizet mikor az x06 amógy is kizárólag X360al kapcsolatos akkormeg, nem is lehet más plattformra érteni.
  • loga

Mondtam Én hogy ott olvastam??? TE "okos" már mondtam, hogy láttam boxra meg ps-re valahol máshol.
    De már nem emléxem.
  • loga
    Mondtam Én hogy ott olvastam TE "okos" már mondtam hogy láttam boxra meg ps-re.
  • quack
    linket plz
    miért írnák úgy te okos? a ps3-t meg E3-nak hivtak abban a forumban mi?

ja es egy szoval nem emlitik abban a mondatban az xboxot, ennyi erovel nintendo64-re is biztos sztem...
  • Ronny
    nem kell komolyan venni csak kóstolgatlak:)
  • loga
    Abban hogy a ps3 a kiválasztott céljuk, de hivatalosan a Lucas arts nem adott meg hivatalos megjelolest a valos plsatformterveket illetoen. A hivatalos valasztott platformokat illetoen nezzetek vissza.

Nemhiszem hogy rohadt nagyon mast irtam volna elotte csak hozzatettem a magam gondolatait. Szal fogd vissza magad.
  • loga
    ok de lattam már, hogy volt ahol így írtak fórumban az X360at
  • loga
    Mondtam, okoskodj mashol.
  • Ronny
    végülis, ha nálad a saját szájízed azt jelenti, hogy teljesen mást fordítasz mint ami le van írva akkor jó.