1017
Star Wars: Force Unleashed
-
#57 Hali, egyik haverom kért meg ezt irjam ide:
"Srácok ha akartok tenni azért hogy legyen a game PC-re akkor szavazzatok ITT
PLS+!" -
loga #56 A témát én indítottam ha tudsz olvasni csak úgy szólok...
Azt meg beszúrtam csak úgy miközben keresgéltem további videókra. -
#55 Én meg a PC-re szarok, mivel PS2re kell... :-P Mondjuk butitott lesz, az bizti...Eh, a fizikat mutogatjak mar össze-vissza,de a game-röl-sztorirol még semmit sem tudni..mondjuk a fizikai videok eleg durvak... :-D /és gondolom PS2-n rendesen limitalva lesz, ezert erdekel jobban a sztori.../ -
#54 Hát a PC-seknek egy kicsit költséges lesz, feltéve ha kijön PC-re, mert egy ilyen fizikához amit ez az Euphoria Engine tud, nem árt a gépbe egy AGEIA PhysX fizikai gyorsító kártya, vagy egy GeForce 8800(mert ugye abban benne van a Quantum Effects, ami ugye hasonlít az AGEIA PhysX-re) meg egy 2 magos proci ami szintén nem 2 forint. Lehet ezt játszani gyengébb gépen is(nekem sincs vmi nagyon erős, de még jó), csak ugye ott eléggé lefogja terhelni az egymagos procikat ez a fizika. -
#53 sza*ok a konzolba nekem pc-re pakolják:) -
#52 Lesz PS2-re is, mondjuk kivancsi vagyok; hogy mennyire lesz butitott verzio... :-| -
Dexantreal #51 Ennek semmi köze a témához,csak úgy szólok... -
loga #50 Megegy link... -
FoToS #49 PC verziórol nincsenek infók csak konzolról.
Ebben több pénz van mint a Pc játék piacban.
Pl igaz,hogy megy a warez,de még is eladtak 2millió GOW-ot :) -
loga #48 A 10 legrosszab halálforma a játékokban -
loga #47 Egy másik demonstráció az új játékmotorról! -
Oehler1985 #46 lesz ps2-re is ??? -
ZSOOLT2 #45 Gamestar infó -
Jak16 #44 De lesz X360-ra :d
Basszus miylen jó hogy vettem egyet !!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#43 http://hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=20299
nem semmi lesz a fizikája -
#42 ps2re szerintem nem lesz ez a game... -
loga #41 Marmint az Assasin Creed van bejelentve PC-re is. Nem ez ezt nem tudni még. -
loga #40 Nem tudni de valoszinu, hogy a filmbol is lathatoan nagyon kidolgozott nem mernek ra megeskudni, hogy lesz ps2 vagy Xbox-ra. Meg mire ki fog jönni lehet, hogy egy év is eltelik...ismeritek a LucasArts-ot mindig kesik. -
loga #39 Igen ez a legjobb dolog amit hallottam mostansag :) benne van a PC a felsorolt plattformok kozott! -
#38 Tudom, ez egy konzolos fórum, de ha legalább PS2-re nem jön ki, akkor kész. Részemről a téma lezárva. -
#37 Feltéve, ha kijön PC-re. -
#36 Na ha ez tényleg ilyen lesz mint a trailerben magasan ütni fog mindent -
Alice Sabbat #35 de ha téleg így erővel csoportokat tehetünk halotakáá akkor gondolom lesz oylan hogy hadosztálynyi elenfélel kel egydül szembenéznünk ... -
#34 nagyon jó a feelingje a vidonak:) -
#33 assasins creed komolyan pc-re be van jelentve? :0 -
#32 hát ez célrender de ha télleg ilyen lesz akkor büntetni fog -
loga #31 Lesz X360 ps3 és PC-re -
loga #30 Hozzad meg ki szólt? -
loga #29 Mar bocs de nem ps exclusiv játék az AC.... -
#28 csak szeretné ha művelődnél 1 kicsit!
-
#27 hat en lattam egy assasins creed videot vmelyik oldalon amit x06on mutattak be es az egy ps exkluziv jatek lesz ha jol tudom
jo egyebkent az ok-t nem lattam, feluletesen olvasok :\
videot mar lattam par honapja, akkor meg gondoltam h fake, de hat mosmar akkor nagyon varjuk (H) -
loga #26 Az x06-ra pedig azt irtam, hogy ok ha tudnál olvaani.
Bizonyára a x06 games kifejezést olvastam.
http://www.xboxyde.com/news_3624_en.html
Amugy meg mondd már, meg nekem mirekapod fel a vizet mikor az x06 amógy is kizárólag X360al kapcsolatos akkormeg, nem is lehet más plattformra érteni.
-
loga #25
Mondtam Én hogy ott olvastam??? TE "okos" már mondtam, hogy láttam boxra meg ps-re valahol máshol.
De már nem emléxem. -
loga #24 Mondtam Én hogy ott olvastam TE "okos" már mondtam hogy láttam boxra meg ps-re.
-
#23 linket plz
miért írnák úgy te okos? a ps3-t meg E3-nak hivtak abban a forumban mi?
ja es egy szoval nem emlitik abban a mondatban az xboxot, ennyi erovel nintendo64-re is biztos sztem... -
Ronny #22 nem kell komolyan venni csak kóstolgatlak:) -
loga #21 Abban hogy a ps3 a kiválasztott céljuk, de hivatalosan a Lucas arts nem adott meg hivatalos megjelolest a valos plsatformterveket illetoen. A hivatalos valasztott platformokat illetoen nezzetek vissza.
Nemhiszem hogy rohadt nagyon mast irtam volna elotte csak hozzatettem a magam gondolatait. Szal fogd vissza magad. -
loga #20 ok de lattam már, hogy volt ahol így írtak fórumban az X360at -
loga #19 Mondtam, okoskodj mashol. -
Ronny #18 végülis, ha nálad a saját szájízed azt jelenti, hogy teljesen mást fordítasz mint ami le van írva akkor jó.