1017
Star Wars: Force Unleashed
  • Kollár92
    a Geas of war-t meg fogom szerezni vagy venni
  • Kollár92
    ahha ránézek thx
  • dinomano
    Köszi...én ismerem, naponta nezem mi van..Még az IGN-t erdemes nezni... pc.ign.com, xbox360.ign.com stb. cimeken... :-P
  • Kollár92
    jah és ezen szétröhögitek az agyatokat http://videa.hu/main.php?page=play&v=1c107KqUaeT08nHQ
  • dinomano
    Mi örülünk kb., hogy meggyőzhettünk valakit... Az az igazsag, hogy itt az emberek nagy része volt fejlesztős PC-s is. Amugy en is anno valaszthattam volna PC-tuning+PS2 vétel között, és inkabb PS-t vettem... NAGYON nem bantam meg; ar/ertek aranyban nagyon jo...Amit nyujtani tud 40-50e ft-ért; az valami hihetetlen! :-D
    Jo X-ezest; kb.4-5év lesz a 360 élettartalma; sztem masfelszer annyi, mintha PC tuningba fektetnel pénzt... és ami ugyanennyit szamit; kb.2-3X annyi game jelenik meg az elettartalma alatt, mint PC-re... Igaz, fél-egy éve van PS2öm kb.; és nincs tul sok idöm game-ezni, de a PS2 jatekok kb. 5%val jatszottam eddig; még egy rakat game vissza van amit ki akarok nyomni...És lassan lealdozik a 2esnek; én meg évekig elleszek vele...
  • Kollár92
    http://www.gametrailers.com/player.php?id=17054&pl=game&type=mov

itt rátaláltok egy adag játék trailereire...
    naon jók!
    ajánlom a Star Wars force Unleashed-et és a HL2 portal-t
  • Kollár92
    ok thx
    ha tudnád mennyire a pc tuningolása mellet voltam amég ide nem léptem fel...
    kösz hogy meggyőztetek :D
  • dinomano
    Gari elmegy, de masolhatsz game-ket faxan, tölthetsz netröl..és annyiban jobb mint a pc-s warez, hogy nem kell faxkodnod a PC-s szoftveres crackekkel... Nincs starforce és miniimage-ezes stb... :-P FPS-ek...En anno PSen ugy gyakoroltam be (ajanlom neked is!), hogy nekialltunk még anno PS1en haverral medal of honor multizni...Mind a 2-en benak voltunk..kb.2het game utan extraprofin küldtük; folyamatosan piritottuk egymast...utana alltam neki a Medal single kampanyanak... Semmi problemam nem volt utana egy FPS-el sem... Szoval be lehet tanulni, elöször furcsa lesz...az X kontrollere meg faxa kenyelmes; meg fogod szokni hamar...
  • Kollár92
    ahha tehát akkor a gari elmegy..
    na mind1 lesz egy X-box-om és kész:D
  • Ioles
    flasheléssel elszáll a gari, a flash olyan mint a ps2-ben a chip, csak itt nem chipet ültetnek a gépbe, hanem a DVD olvasóval csinálnak vmit, hogy vigye az írott gémeket is
  • Kollár92
    de inkább ugy kérdem hogy a flash-eléssel szted elszáll a garancia meg a többi me nekem lehet kéne az és mi az a flash-elés eggyáltalán...
  • Kollár92
    csak ide írok de mi az hogy flash-elni kell?
  • Ioles
    Ja bocs, nem itt lett leírva hogy flashelni kell, de mintha neked írták volna más topicban, de lehet hogy csak tévedek :)
  • Ioles
    1. Joy-al, pár óra és megtanulod kezelni az FPS-eket
    2. Korábban írtam már, hogy a HL2 Ep2,3 jön majd 360-ra is
    3. Ez is le lett már írva, csak vissza kéne olvasni, hogy ha másolt játékokkal akarsz játszani akkor flashelni kell a 360-at.
  • Kollár92
    és kapcsolható vagy van inkább ilyen PC stílusu konzol az X-ekhet?
    me az fps-ekhez az kell sztem.

• Kollár92
    az FPS-eket akkor most ha x-em lesz akkor felejtsem el?Mert a HL2 meg annak epi-jei rohadtjók.
  • Kollár92
    És az FPS-ekek szted játszhatóak?
    tehát Joy-on is lehet rendesen irányítani?
    másrészt meg lehet másolt játékokat is futtatni vagy ahoz valami csip kél??
  • dinomano
    En igazabol SONY parti vagyok, de hidd el örülök (és szerintem mas is igy van itt vele); ha sikerül masnak is felnyitni a szemét - és ujabb ember csatlakozik a boldog konzoltulajok taboraba... Azert, mert ez jó és jobban megéri mint a PC... Azon kivül, nekem egy PC sem nött soha a szivemhez, de a PS2-öm+PS1em már maximalisan...
  • dinomano
    Igaz, a strategiai jatekokat kilöheted; de megismerhetsz uj game-kategoriakat: maszkalos, 2 player-verekedös, maszkalos-verekedös, jRPG game-ket... Azon kivül meg eleg jelentös gamegyüjtemenye van mar az X-nek; nezz körül pl. http://xbox360.ign.com/ -on...
  • dinomano
    Kolár...Ej-ej... Akkor mivel is kezdjem..vegyel X-et, utana meg nagy ivben xard le a PC-s tabort és a PC-s jatekokat... Figyu, nezd meg neten(keress review-t); nezd meg a BURNOUT revenge-t pl. Utana meg nem fog kelleni neked semmi NFS-fostalicska/pixcsasz*r hulladekszemet jatek...
    Amugy neme ertelek..soha nem NFS-eztel még? Nem mintha az ujakkal erdemes lenne... Nem ertem a kérdést, ugyanis gombaval/joykarral SOKKAL könnyebb+jobb iranyitani egy autos game-et mint pl. billentyüzettel...
  • grebber
    Eltolták a megjelenést 2008 Q2-re!

Info
  • Kollár92
    bár ott az Asansiss Creed is ami szintén jó lesz
  • Kollár92
    de egyébként pl a Crysis x-re is ki fog jönni?
    meg pl az NFS-eknek az irányítása nem elég körülményes?
  • Kollár92
    de thx a segitséget a döntéshez
  • Kollár92
    Tehát akkor vegyek X-et...
    sztetek vannak hozzá rendes billentyűzet konzolok is vagy csak ezek a ps félék??
    És csak a ps-ekbe kell az a chip ami lehetővé teszi hogy másolt játékkal is oszt vagy az az X-ekbe is kell??
    Me én jelelleg egy 6-7 játékot kiszemeltem és nem akarom mindet egyx-egy 20-asért megvenni.
  • dinomano
    IGN-en volt egy kis preview; vegulis az lett, mint amivel szamolni lehetett...PS2 böl megprobaljak kisajtolni a maxot, de az igazi uj X-en ill. PS3-on lesz a cuccos...
  • loga
    Egy video a youtube-rol amiben mondjak, hogy mi lesz 2007-08-09 ben
  • dinomano
    Mondom mindezt ugy, hogy inkabb SONY párti vagyok, de még az X is ezerszer jobb mint a PC... :-D
  • dinomano
    Az X360-nak is kb. 3-4 év az ideje; ugyhogy szerintem vegyel X-et... Legalabb idövel egyre szebb game-ket kapsz, mig az uj PC-d 1 darabig szepen visz mindent; majd veheted le szépen folyamatosan a grafikat - addig, amig szinte rondabbak lesznek a game-ek a low-beallitasok miatt; mint a pár évvel korabbiak...Szerintem X360at vegyel, a kontrollerkezelest (FPS-nel) meg 1 het alatt be lehet tanulni... Crysis meg jön rá...mellesleg megszerezheted a Far Cry Instinct-et, ami sima X-es game, és PC-re nem volt... Amugy meg lesz még HALO3 is X-re, amire PC-n 4 évet varhatsz... HL2 ugyszint lesz, mint Ioles irta...
  • Ioles
    HL2 EP2 és majd a 3 jön X360-ra is, és sztem a Crysis a PC-s megjelenés után pár hónappal megjelenik 360-ra is. Én X-et vennék + HDTV-t(ha nincs), mert egy hogy amit kapnál PC az qrva sokat fogyaszt, meg a másik hogy 3 év és fejlesztheted.
  • Kollár92
    baszki én most ballagásra ha egy x-box-ot kérek akkor nem kapok 8800GTX-et és 4gb ramot meg 5500+-os procit...
    most ki tud választani???
    Xbox vagy rohadtkirály PC
    ha Xbox akkor ott van a Star wars force unleashed
    de ha PC akkor ott a HL2 epi1,epi2,CRYSIS, amiket fobb sztem rendes billentyűzettel játszani.
  • dinomano
    Gondolom PS2re valamennyire butitott verzio jön..Grafra mindenképpen, de hogy a palyak mennyiben lesznek mások ill. maga a game-menet... Szeretem a PS2-öt, de:

"a Pixelux Entertainment nevéhez fűződő Digital Molecular Matter a játékban lévő felületeket modellezi le, hogy azok a valóságnak megfelelően reagáljanak az interakcióra; míg a NaturalMotion Ltd. euphoria-motorja az emberi viselkedést, gondolkodást és reakciókat igyekszik megvalósítani a játékban, mely által a karakterek képesek lesznek a saját tapasztalataikból tanulni."

...szóval ezekhez a PS2 már gyenge... Gondolom alapból a nagytestvér-verziókról (PS3-as+Xes verziókról beszélnek) alapban...X360 100e körül van, de bövebbeket az X360 forumban, nem követem a jelenlegi árfolyamot; csippelt PS2-t meg 35-40e-ért lehet kapni... :-|
  • Dexantreal
    Mennyi a két cucc? Külön értelemszerűen. PS2-re butított? Akkor a normális az meg hova? PS3? :S
  • dinomano
    Nem vagyok X360 párti, de vegyetek egy X-et; gyakorlatilag 2-3 PC-s "alkatrész" áráért megkapjatok, és sirni sem kell... Ha meg ez tul sok lenne, akkor vegyetek PS2-öt-ami olcsobb mint egy videokartya... :-D Igaz, hogy arra butitott verzio jön, de az is több mint a semmi...
  • Dexantreal
    "Roberto O'Brien Jr. = Don't Call me Junior!"

Ez tetszik és van még pár jó komment.
  • Dexantreal
    ... oda írtam nevem és mivel annyira ne mtudok angolul, nem fűztem kommentet, de amint láttam a kommenteket... hát simán oda véshettem volna én is, mint más egy we need it-t.
  • Dexantreal
    Ja, jó lenne, ha kijönne PC-re.
  • Szaszura
    Szia!Kis infó a sztoriról!!
  • Kollár92
    hát baszki
    de legalább próbálnak tenni valamit azért hogy PC-re is kimenjen
    nem csak ott egyhelyben állnak mint lófasz a hideg vízbe és várják hogy megjelenjen 20 év mulva egy játék PC-re is.
  • Sland
    Persze, biztos pont emiatt a szar miatt fog pc-re kijönni.
    Azt, hogy kijön-e PC-re, nem egy peticó és kocka gamerek fogják eldönteni...