1017
Star Wars: Force Unleashed
  • Kollár92
    a force unleashed-ben meg azért nem kifogásolom a szineket mert az a jövőben játszódik...
  • Kollár92
    egyébként a God Of War azéer nem tetszik nekem amiért a wow se mert tele van ilyen hupizöld lila meg ilyen szinekkel amik sztem nem isllenek egy rendes élethű játékba ...
    ezért vagyok inkább assansis's creed-es,Prince of persia-s vagy épp gears of war-os mert ott a szinek élethüek...
    tehát nekem semmiképp nem tetszenek az ilyen mesejátékok.
  • Kollár92
    LoL ezt nem értettem
    " Sam Fisher ugyis csak egy Metal Gear-koppintas; amerikai módra.."
  • dinomano
    Ok, nekem aztan tenyleg mindegy, hogy mit veszel majd az X-hez... :-P Sam Fisher ugyis csak egy Metal Gear-koppintas; amerikai módra... :-P
  • Kollár92
    a force unbleashed-ben meg erősnek érzi magát az ember és legyőzhetetlennek
    ezt meg ezért szeretem de ez a hitman-ra is igaz
  • Kollár92
    vagy ha jó szerepébe akkor meg valami brutálisat(gears of war)
  • Kollár92
    valahogy jobban szeretem a rosszat játszani(hitman sztem elég érzéketlen)
  • Kollár92
    nem tom nem vagyok annyira oda a spinter cell-ekért
  • dinomano
    Hitman...Hmmm... Sztem vedd fel a listaba inkabb (ha hallgatsz rám oké, ha nem akkor is... :-P); szoval szerintem az uj Splinter Cell-Double Agent-ujabb szebb+jobb...PS2-ön vannak benne co-operative missionök, ketten lehet egy gépen nyomni, együtt lehet küldeteseket csinalni... Sztem X360on is bizti lehet együtt tolni...
  • Kollár92
    jah már betábláztam meik játékokat veszem meg...
    1.SW force unleashed
    2.Gears of war
    3.Assanssis's creed
    4.Hitman Blood Money vagy ha addig megjeleni uj akkor az ujjabbat...
  • dinomano
    Eszedbe se jut majd:-P Nekem sem sürün..Utaoljara kb. fél éva toltam ki PC-n az Unreal2-öt, mivel anno kimaradt; és ennyi...
  • Kollár92
    Jah ha meglesz az x-em akkor pc-n nem fogok játszani
  • dinomano
    Leesett hogy szetoffoljuk a topicot, de amig nincs/nem lesz uj hir, addig behal ez a topic... Mindenfajta gameplayvideot gondolom 10X latott mar itt mindenki... Mivel PS2-öm van, arra leszek kiv., hogy milyen lesz a PS2es verzio...
    PC-n game sux; nekem is csak felhaszn. cuccokra+dvd-t irni van a cucc...
  • Papesz
    #59, #67, #73, #74, #75, #76, #81, #82, #83, #86, #87, #89, #91, #92, #94, #96, #97, #100, #101, #102, #104, #105, #106, #107, #108, #111, #113, #114, #115, #116, #118, #119, #120, #121, #123.

Ez ideáig 35 hozzászólás a 124-ből. Majdnem 30 százalék.
  • Kollár92
    ezt aligha hiszem el
  • Papesz
    Eddig is csak Te beszéltél.
  • Kollár92
    de elhalgattatok...
  • Kollár92
    aki ide ír bittos látta már a trailer-t
    azért sztem rohadtul megvan csinálva...
    csak kár hogy kardozást nem mutattak benne...
  • Kollár92
    de a Star wars Foce unleashed bittos meglesz
  • Kollár92
    én a PC-t semmikép nem adom el...
    kell a nethez...
  • Ioles
    Na jól szét off-oltátok a topicot :), de sebaj, az a lényeg hogy Kollár, meggyőztünk dinomanoval hogy a konzol jobb játékra mint a PC. Én is nemsokára venni fogok X360-at, és megfogom rá venni a Star Wars Force Unleashed-et(cask hogy a témánál maradjunk XD), csak nemtom még hogy eladjam-e a PC-m.
  • Kollár92
    dolgozni is fogok nyáron havi 60-at keresek majd és abból egy adag játék kijön majd
  • Kollár92
    sza 8 játék eltart majd egy ideig
  • Kollár92
    mindent 2-ször kijátszok easy-n meg medium-n meg hard-on és mégegyszer a báttyámmal
  • Kollár92
    ha kell akkor sztem veszek én
  • dinomano
    sztem flasheld ki; és keress vmi arcot akivel cserelgettek/vagy vasarolsz 500-1000 ft-ért masolt gameket...Vagy töltessz netröl...
  • Kollár92
    jah én majd ezeket megszerzem elvileg ugy lesz hogy kapok egy x-box-ot ahoz kapok még ugy 4játékot ás még 4-et valaki mástól
  • dinomano
    A GoW az mas teszta..nah, a GoW-ban lehetett leginkabb azt erezni hogy nagyon erös vagy; és szétcsapsz mindenkit...nagyon megcsinaltak a game-et, nagyon jatszatja magat; a graf. meg a max. amit a PS tud; naggyon szép.. :-D
  • dinomano
    Hmm... Crackdown-rol csak videokat lattam+Saint's Row-rol is; azert ezek szebbek mar mint a GTA... GTA-nak vannak/vltak limitjei, de azok betudhatok a hardvernek; azert a PS2 memoriaja eleg véges az ilyen dolgokhoz... Van abban valami amit irsz; de ezeket az open-world-gameket nem yoaln könnyü megcsinalni; a nagy nyilt terep azert le tudja venni a teljesitmenyt; a PoP is a belsö tere, a keves nyitott terep miatt yoaln szép (ill. mai sztenderd szerint mar nem annyira... :-D) Azért én elvagyok a GTA-szerüsegekkel; azért a Crackdown-ra nézz rá, nem néz ki rosszul, nem mondhatod rá azt hogy ronda...
  • Kollár92
    egyébként a god of war-nak láttam a bemutatóját és olyan mint egy animáciős film sztem cseszett jó
  • Kollár92
    és a fizikáján is de leginkább részletesebbé kéne tenni az egészet
    ha egy autó felrobban ne egy ilyen papírmasé maradjon és egy üres karosszéria hanem a motor szétégett darabjai a futómű meg a többi is legyen már ott a helyén
  • Kollár92
    tom hogy akkor ha minden ember cseszettkirályul megvan csinálva akkor a gépigénye az rohadtnagy lesz de sztem érdemes lenne
  • Kollár92
    tehát a GTA-kon grafikailag még van mit javítani bőven
  • Kollár92
    hát... a GTA-ban még azt se szeretem hogy van csinálva 100 karakter és akkor két ugyanolyan ember ott mászkál az utcán...
    meg pl egy banda 3 emberfajtából átt és akkor ott vannak 8-an és szinte mindeggyik ugyanolyan...
    most nem azt mondom hogy csináljanak 3000000embert és az ugy jó(bár nem lenne rosz)de legalább valami valóság alapot adjanak neki mert tankokat soha nem fognak egy ember elkapására használni..
    lehetne élethübb is sokkal csak rendesen meg kéne csinálni...
    a Prince-ban meg az tetszik hogy sztem cseszettsokféle módon lehet gyilkolni és amikor életvesztés nélkül leölsz 8 embert akkor ugy érzed hogy legyőzhetetlen vagy és igaz is má bármikor bárkit le tudsz ölni...
    lehet sokat mesterkedni benne ezért is fogom megvenni az assansis creed-et meg majd a POP4-et is
  • dinomano
    ... Hmmm... A PoP szerintem nem brutalis...ami brutalis; aza PS2-es God of War...nah, ott egesz komoly trancsirok vannak... a PoP az inkabb ügyessegi, legalabb is platfromrészeken van a hangsuly... GTA-s gameket szokni kell... Azert szerintem nézz rá a Crackdownra; érdemes... Nekem az 50 meteres ugrasok tetszenek benne+ a kocsik... Amugy a GTA eleg brutal, a fejszetlövesek spriccelö vérrel nem kisgyerekeknek valo... :-| Amugy nem celtalan, csak nyilt terepes... :-P
  • Kollár92
    a GTA-kat nem szerettem me olyan céltalan és kevés benne a brutalitás olyan egyszerű játék
  • Kollár92
    ezeket tolnám inkább
  • Kollár92
    inkább a gyilkolásért meg annak módjaiért vaok oda ezért tecciki pl a gears of war a hitman meg a Assansiss Creed meg a POP-ok(gyengébbek kedvéért Prince Of Persia)
  • dinomano
    Én még ajanlom a Burnout revenge-et; ha arkad autokazast akarsz...Ha meg szimulatort, majd jön a Forza 2 360-ra...Nem egy Gran Turismo, de el lehet lenni azzal is..
  • dinomano
    Azt mondjak nagyon jo+ha PC-n nem toltad, ott még az Oblivion+kiegeszitöje (vmikor most jelenik meg) + még jopar game... A saints Row még jó + Crackdown-nal is el lehet lenni talan; GTA-koppi...