Anime csatornát vett a Sony Pictures
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rengeteg olyan anime van van amit érdemes megnézni.
Csak pár felsorolás: Cowboy Bebop, Fullmetal Alchemist, Full Metal Panic, Ghost in the Shell (GITS) részek, Nausicaa, Trigun (érdekes), Wolf's Rain, Jin-Roh (piroska és a farkas sztori), Neon Genesis Evangelion ( a legõrjítõbb), Planetes, Wings of honneamise, Irresponsible Captain Tylor....
Ezek végülis "alapmûnek" számítanak
Csak pár felsorolás: Cowboy Bebop, Fullmetal Alchemist, Full Metal Panic, Ghost in the Shell (GITS) részek, Nausicaa, Trigun (érdekes), Wolf's Rain, Jin-Roh (piroska és a farkas sztori), Neon Genesis Evangelion ( a legõrjítõbb), Planetes, Wings of honneamise, Irresponsible Captain Tylor....
Ezek végülis "alapmûnek" számítanak
nekem az Inuyasha jött be eddig
Elfen Lied, Gits, és még sok más színvonalas anime. Egyszerûen imádom õket...
Nem az Elfen Lied-re gondolsz?
Én nagyon is szeretem az animékat<#vigyor>#vigyor>. Ha tehetném csak azt nézném <#vigyor>#vigyor>
Én nagyon is szeretem az animékat<#vigyor>#vigyor>. Ha tehetném csak azt nézném <#vigyor>#vigyor>
Hát az gyerekmese... már énis megnéztem egy olyan anime sorozatot, ahol végig fröcsögött a vér, mindenhol levágott testrészek repkedtek 😊 hát elég beteg sorozatok vannak 😄
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
Tudom, van másmilyen is. a barátomnak van kifejezet "kedvence". a címét nem tudom :p
én meg de, de ne pikacsura és hasonló igénytelen vackokra gondolj
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
"A csatornának jelenleg több mint 4 millió elõfizetõje van." Köztük az én Sárkányvadász barátom is. ááááááá Én nem szeretem az animéket.