17
-
szipter #17 És megtörtént..
A Google megvette a YouTube-ot -
BiroAndras #16 "a google legalább "barátságosan" teszi mindezt. jobb lenne ha pl. a microsoft akarná megvenni"
Én nem látom a különbséget. -
ssdb #15 nem kiikatatja hanem felvásárolja == a YouTube már nem vetélytárs lex hanem csoport tag == Google Video-t megszünteti és/vagy beépíti a YouTube-ba és a reklámot majd ő finanszírózza. Így a legnagyobb ő lesz a piacon több mint 50% részesedéssel. -
#14 Tisztán látszik, hogy konkurencia megszünetésről van szó. Googlenek már van videóportálja. Minek kéne neki mégegy. Nem is kell neki... szimplán csak a legnagyobb konkurenciát iktatja ki ezzel. -
#13 lol elöbb volt egy cikk h ki lenne olyan hülye h megvenné a youtubet mert h rájuk szállnának a szerzői jogok miatt erre másfél miliárd dodó :)))) -
#12 A Google arra megy, hogy minden létező internetes, elektronikai és szoftverágba belevág, majd behálózza a többi szolgáltatót és egyeduralkodója lesz mindennek.
Amúgy ott van még a Tré-Com is, az is mindent felvásárol. -
carville #11 Hát, ha egyesülnek is remélem az nem azt jelenti hogy átöröklik a kisképernyőt, a 10 perces időhosszlimitet és a nemtudom hány megás méretlimitet a YouTube-ról, mert nekem pont az tetszik a Google Videos-on hogy legalább normális méretben, azt töltesz fel amit akarsz... -
#10 sztem a google videonek ez csak jot tesz...az valami rettenetes a youtubehoz képest :) -
peba #9 Én nem ellenzem.
De így külön is jó.
Úgyis Google uralom van. Meg MS. A többi labdába se rúghat. Még a yahoo se nagyon. -
Feriboy #8 a google legalább "barátságosan" teszi mindezt. jobb lenne ha pl. a microsoft akarná megvenni? :D -
#7 a google egycerüen csak arra megy hogy szépen eltüntesse a konkurenciát
:D -
#6 hát vaaaaaan pppééééénzzz -
izb #5 ja és ha ennyi pénzt adna a google érte, akkor már úgy is érdemes lenne felépíteni arról a 11%-ról ami most van hogy minden felhasználónak ad 50 dolcsit csak hogy felrakja a szaros videóit.
ez egy vicc
-
Denniske #4 Google apánk barát, nem ellenség. Én örömmel fogadnám :) -
izb #3 1,5 milliárd dolcsi egy virtuális világért....
bake azért ez nem semmi.... -
#2 egyre több dolog, egyre kevesebb kézben van..
nem jó ez. -
BattleZuzer #1 nmá