17
  • szipter
    És megtörtént..

A Google megvette a YouTube-ot
  • BiroAndras
    "a google legalább "barátságosan" teszi mindezt. jobb lenne ha pl. a microsoft akarná megvenni"

Én nem látom a különbséget.
  • ssdb
    nem kiikatatja hanem felvásárolja == a YouTube már nem vetélytárs lex hanem csoport tag == Google Video-t megszünteti és/vagy beépíti a YouTube-ba és a reklámot majd ő finanszírózza. Így a legnagyobb ő lesz a piacon több mint 50% részesedéssel.
  • I.C.ram
    Tisztán látszik, hogy konkurencia megszünetésről van szó. Googlenek már van videóportálja. Minek kéne neki mégegy. Nem is kell neki... szimplán csak a legnagyobb konkurenciát iktatja ki ezzel.
  • Police88
    lol elöbb volt egy cikk h ki lenne olyan hülye h megvenné a youtubet mert h rájuk szállnának a szerzői jogok miatt erre másfél miliárd dodó :))))
  • Penge4
    A Google arra megy, hogy minden létező internetes, elektronikai és szoftverágba belevág, majd behálózza a többi szolgáltatót és egyeduralkodója lesz mindennek.
    Amúgy ott van még a Tré-Com is, az is mindent felvásárol.
  • carville
    Hát, ha egyesülnek is remélem az nem azt jelenti hogy átöröklik a kisképernyőt, a 10 perces időhosszlimitet és a nemtudom hány megás méretlimitet a YouTube-ról, mert nekem pont az tetszik a Google Videos-on hogy legalább normális méretben, azt töltesz fel amit akarsz...
  • pTk
    sztem a google videonek ez csak jot tesz...az valami rettenetes a youtubehoz képest :)
  • peba
    Én nem ellenzem.
    De így külön is jó.
    Úgyis Google uralom van. Meg MS. A többi labdába se rúghat. Még a yahoo se nagyon.
  • Feriboy
    a google legalább "barátságosan" teszi mindezt. jobb lenne ha pl. a microsoft akarná megvenni? :D
  • BCS CORPS
    a google egycerüen csak arra megy hogy szépen eltüntesse a konkurenciát
    :D
  • bertino
    hát vaaaaaan pppééééénzzz
  • izb
    ja és ha ennyi pénzt adna a google érte, akkor már úgy is érdemes lenne felépíteni arról a 11%-ról ami most van hogy minden felhasználónak ad 50 dolcsit csak hogy felrakja a szaros videóit.
    ez egy vicc
  • Denniske
    Google apánk barát, nem ellenség. Én örömmel fogadnám :)
  • izb
    1,5 milliárd dolcsi egy virtuális világért....
    bake azért ez nem semmi....
  • PíszLávJuniti
    egyre több dolog, egyre kevesebb kézben van..
    nem jó ez.
  • BattleZuzer
    nmá