44
-
MinakoO #44 Hali^^
Nem tudja valaki hol és mennyiért lehetne PSP-t chippelni?
Előre is köszi a választ
Chu mindenkinek és szép napot ^^ -
#43 jól beszéltél de a 1-1.5 gigás dvd azt még nem tartom jó minőségnek sőt egyenesen szar divix-nek megfelel.Úgyhogy a psp ezen a téren is megbukott. -
xardas231 #42 HAverom vettt három ilyetMindhárom pixel hibás voltde filmet nézni jo volt rajta -
#41 "Ugyanazokért a játékokért valóban fölös kiadni pénzt, amiket már egyszer végigvittek."
A Sok japó mégis megvette a sokadjára is kiadott FF3-at DS-re. -
cateran #40 Valoban felesleges jo minosegu filmeket felrakni,ha egyszer a megjelenito felbontasa egy kalap kaki(hangsulyozom filmnezeshez!)!
Valoban nem neztem rajta meg filmet,de 10 inches kijelzoju hordozhato dvd lejatszon igen es hat mit ne mondjak...inkabb 1-2 konyv,minthogy azt a kis szart bamuljam (a PSP meg kisebb meg ennel is)
-
jin #39 Sokan elfelejtik, hogy a psp elsősorban játékgép, és minden amit ezen felül tud az körítés. A filmnézés, zenehallgatás stb..
Ha az ember filmet akar nézni rajta, akkor simán feldob rá egy 1,5 gigás filmet a 2gigás memkarira. De minek ekkora? Több jó mindőségi divx-et teszek fel, ha akarom. Igazából azok mondják, hogy nem jó filmet nézni rajta, akik max képről látták a gépet. -
Oblivion 5 #38 Szerintem marhaság psp-t vásárolni rossz grafika, gyér képminőség vegyél inkább pc-t!!! -
Amadeoo #37 Kb. 1 hete vettem egy PSP-t es sztem ezt az elmenyt keves jatek konzol adja vissza! Vettem hozza rogton vagy 3 jatekot is(GTA LCS,King Kong,NFS MW 5-1-0)! Egyelore a GTA-val tolom csak mert vegig akarom vinni oktober 20ig mire jon a Vice City Stories! En igazabol magat a gepet vettem 58 ezerert, a memoriakartyat kb 9 ezerert(2 giga), ill. a jatekokat hozza atlagosan 6-7 ezerert! Persze mindezt ebayrol! Zenet nemigen hallgatok rajta, a memoriakartyat jatekmentesekre ill. filmekhez hasznalom!
Egyebkent mar a PSP-hez is kitalaltak a TV kabelt es teljesen egyedi modon 16:9 es keparanyban!
Az en egyedi velemenyem az, hogy a PSP egy nagyon jol kitalalt konzol es azt hiszem, hogy nem vagyok egyedul ezzel a velemennyel, eleg ha megnezzuk az eladasi statisztikakat! -
cateran #36 Majdnem egy arban? hmmmm,ha te mondod:D
Skynet:Sok hmm-hmm,de szinten,ha te mondod...(bar a jobb minoseg nalam a 1-1.5 Gb meretu dvd ripnel kezdodik...persze az is elfer egy memoriakartyara:P:D)Arrol nem is szolva,hogy egy 4 inches (max 480x272 felbontasu) kepernyot bamulni filmnezes celjabol,nekem inkabb mazochismusnak tunik,mint szorakozasnak,de izlesek es pofonok....
Ja,es megvalami:Worms? Klassz,te nyertel, hiszen tudtal mondani 1! jatekot.....:P -
#35 Cateran: Multizni barátokkal úgy hogy nincs psp-jük? Worms:)
Fi,met nézni még nem néztem családdal,nem is fogok de kocsiban műszelfalra kibaxva, fejegységbe bekötve 2-4 embernek elég kellemes szórakozás a filmnézés vele (hja és nem kerül 120ezerbe mint egy dvd-s fejegység aminek kb 1.5-szer ekkora a kijelzője MAXIMUM...) és nem kell az UMD-vel jönni mert fogok egy akármilyen filmet felcsapom a memóriára faxa minőségben....
Ps2-t meg azér nem csapom mindig a hónom alá:)
Az árról meg továbbra ia annyit hogy hülye aki a bolti árat nézi...
A ps2-met 20ezerért vettem 1 joyal,a psp-t 33ezerért 64-es kártyával + mindennel ami az alap (nem giga) csomagban van.
Slimet már 25-ért lehet kapni...
-
#34 Pontosan mivel is sikerült lepipálnom téged? Természetesen amikor az árát vizsgáljuk, nem pusztán a bolti árakat vesszük figyelembe, hanem azt, hogy az adott áron mi mire képes.
Vegyünk pl egy nds-t alapul. A psp határozottan jobb hardver, de majdnem egy árban vannak.. (a játékokkal kapcs a véleményem az előző hszben)
Ps2vel közvetlenül tényleg nem lehet összehasonlítani, mindenki döntse el magának, hogy melyik szolgáltatásai hiányoznak jobban.. -
cateran #33 Gratulalok:) Szoktam en is eros marhasagokat irni a forumokba,de most meghajlok elotted,lepipaltal
A tobbi handheld konzolhoz kepest ugyanis draga a PSP,bar tobbet nyujt (mondjuk ketseges,hogy hasznos teruleten-e,de ez egyeni megiteles)!
Probaltal mar csaladdal filmet nezni PSP-n? Probaltal mar baratokkal egyutt jatszani multiban(ugy,hogy a masiknak nem volt PSP-je?) Esetleg ugy altalaban,szerinted melyikkel jobb filmet nezni? (Az UMD es DVD lemez arak kozotti kulonbseget ne firtassuk)
Amugy az alap az volt,hogy lassan 1 PSP araert 2 PS2-t lehet venni!Szo nem volt arrol,hogy melyik jobb-rosszabb!Osszehasonlitani oket kb. olyan mint a melyik jobb?:A PDA vagy egy asztali PC? Mindketto jo,de az elet mas teruleten!Ugyanez all a PSP-re es a PS2-re is! (szerintem legalabbis) -
#32 Tökéletesen egyetértek!
Konklúzió: A topic elején lévő hsz-ek, melyekben leírják h milyen drága szar a PSP, marhaságok, legalábbis a TÖBBI KONZOLhoz viszonyítva.
A PSP egyértelműen jobb gép az NDS-nél, azonban megértem azokat a konzolos embereket, akik NDS-t részesítik előnyben, mivel arra valamivel több exkluzív játék jelent meg. (Ugyanazokért a játékokért valóban fölös kiadni pénzt, amiket már egyszer végigvittek..)
De én pl életemben 20percet játszottam konzolon, szóval nem kérdéses, hogy PSP-t fogok venni, nekem ott szinte minden játék teljesen új.
Továbbra is az a véleményem, hogy a PSP alig drágább mulatság a PS2nél, ha az embernek már van TVje (játék célra). Ha nincs, akkor PSP az olcsóbbik vétel! -
ldavid #31 van base is, de az az alapgépen kívül semmit nem tartalmaz ezért olcsóbb a value-nél -
gyuri12 #30 hát az osztársam vett egyet(aztmondta 100000FT volt) hát mintha kicsit torz lett volna...amikor megkérdeztem,hogy miért homályos,azt mondta mert,épp autó versenyeset játszott,és a sebességtől olyan,de amikor nem ment valami gyorsan,akkor is szar volt:) -
#29 Kiaz a hülye aki 70-et kiadna egy psp-re amikor 30-40 körül meglehet kapni az alapot és hozzá már van 13ezerért 2 gigás kártya?:)
Így az még mindig max 50ezerre jön ki,nem 70ezerre...Nem drága boltokat kéne alapul enni.
Amúgy egy ps2 kontroller 3000 ft újonnan jóhelyről. Egy memkártya is 2-3ezer...
Amúgy a psp mitől ne lenne hh konzol?
Nagy? Épphogy nagyobb egy kinyitott állapotú nintendo gépnél...
Kb olyan a fogása mint egy ps2 joynak (Bazeg, 1.5 centivel szélesebb a ps2joynál)...Nehéznek sem nehéz (akinek ez nehéz annak ideje konditerembe járni nem?:) )...
A két gép játékkínálata pedig összehasonlíthatatlan,a sony mindig is inkább az akciós játékokat célozza meg míg nintendo inkább a nyugisabb játékokat.
Kinek ez jön be kinek az.
De azt felejtsük már el hogy szebb a nintendo graf...A 3d fullszar rajta ezen nincs mit vitázni.
Pixelhiba. A haveromén megvtel után 1 héttel 3 keletkezett utánna több nem,a képernyő sarkain vannak és kb rohadtul néznikel a képet hogy látható legyen szóval kicsit szánalmas ezzel jönni. Az enyém is megvan már 4 hónapja azon még nincs pixelhiba.
Hogy nincs jó játék...
Gta élből jó multi miatt főleg...És ott a proevo foci,ami még mindig a fifák fölött áll még a kiskütyün is. Tekken? Street Fighter? És főleg BURNOUT? Ezek mind szarok mi? És még vastagon lehetne sorolni igencsak,de a hamarosan megjelenő cuccok között is vannak kellemesek az MGS-ről és Ace combat-ról nemis beszélve...
Arról hogy a nintendon ilyenforradalmijáték meg olyan. Nevezzük inkább úgy hogy faszán ki van használva az érintőképernyő adta lehetőség.De ettől még rengeteg ember van aki inkább eljátszadozik egy Burnouttal vagy egy MGS-el mint egy "forradalmi" mario-val és donkey-val...
A méretről meg annyit hogy a psp-nek kicsit nagyobb a képernyője (és most nemkell azzal jönni hogy a nintendo-n 2 képernyő van,nézzél már filmet 2 képernyőnfőleg azon,a szélesvásznú olyanlesz mintha egy nagyobbkijelzős mobilon néznéd....:) )...Amúgymeg egy Logitech tokban szépen elfér a bördzsekim zsebében,a gatyóm zsebében és qrvára nemzavar,szóval ne magyarázzuk már meg hogy nem handheld...
Szóval ezeken kár vitatkozni kinek ez jön be kinek az emiatt kár bármelyik kkonzolt is nevetséges érvekkel lejáratni. Ha nemtetszik kuss és játsz azzal ami tetszik. ( ez csak a nintendo vs sony agyasoknak szól a Microfosos konzolgyerekek mástészta) -
jin #28 Nos, a Giga Pack már jobb helyeken 60 ezer. Egy-két elszállt árúházban még valóban lehet több, de aki ott vásárol ilyeneket, az magára vessen. Base pack 45 ezer, Value Pack 50-55. Aki meg azzal jön, hogy az NDS-re egy csomó exluzív forradalmi játék jelent van, az álmodozik. Mario 24, Donki Kong 56. A 3D-s játékok egyszerűen bántóan csúnyák. Meg kell nézni a DS Need For Speedet meg a Fifa WC-ot. A Tycoon Zoo-tól garantáltan megvakulsz! -
huuu #27 VRSDM - eggyet értek! Srácok!! Ennyi pénzért inkább vegyetek egy biciklit.
Mivel pc-tek már úgyis van. -
huuu #26 VRSDM- igazad van!! Srácok! Ennyi pénzből inkább vegyetek egy biciklit.
Mivel már van pc-tek. -
huuu #25 VRSDM- igazad van!! Srácok! Ennyi pénzből inkább vegyetek egy biciklit.
Mivel már van pc-tek. -
bwoay #24 base pack helyett valójában value pack van,
bár az is lehet, hogy én vagyok tudatlan.
a handledet én is meg akartam már kérdezni,
szintén handheldre asszociáltam,
bár akkor meg azt nem értem, hogy ez mitől nem az
(hogy nem hordható zsebben, az nem kizáró ok)
viszont a fülhallgató dolgot sem értem, igen, a gyári halk,
ettől még használható mp3 lejátszónak is,
ha valakinek megfelel, csak még bele kell invesztálni
kb 2500 Ft-ot egy másik füldugó beszerzésével.
beépített memória nincs (mármint tárhely, mert RAM az nyilván van),
a value pack egy 32 MB-os kártyát tartalmaz, ez bőven-bőven elég játékállások mentésére (akárcsak PS2-nél a 8 MB-os kártya).
egyébként nem tudom, mennyire van értelme versenyeztetni a két gépet,
de ha szőrözünk, és valóban a tényleges használhatóságot vesszük alapul,
akkor nyugodtan hozzá lehet számolni a PS2 árához egy TV-t,
ahogy edios írta korábban. -
#23 Egy kérdés: Ha hagyjuk a warezt, akkor te miért a giga packot számolod? Egy 1 gigás kártya igen fölösleges, hacsak nem akarod mp3 helyett PSP-t használni zenegépnek, de hát ez egyébként is merész dolog lenne, tekintve a fülhallgató teljesítményét, valamint a gép méretét. (Ezen kívül milyen unwarez dologra jó a memkártya?.. Adattárolás? arra ott a pendrive.. Filmek? azok meg umd-n jönnek.. Rip? ja az nem unwarez.. mentések? nemtom, hogy van-e beépített memória, de ha nincs, akkor is fölös 1giga rá..)
Hát nézd ez végülis emberfüggő, én spec nem látom értelmét egy giga pack megvételének, mivel miniusb kábelből van 3-4 itthon (és az a tapasztalatom, hogy általában szokott lenni 1 minimum a háznál, mert sok kütyü használja PSP-n kívül), a fülhallgató közismerten halk -> magyar metrón, buszon használhatatlan, képernyővédőt pedig én szeretném kiválasztani (az egyébként is olyan 1,5K körül van, az előbb nem számoltam bele, sry..), és a többi kapható dolog nekem (tehát személyes, szubjektív vélemény) fölösleges.
Szóval ha "nem gagyizunk, és hagyjuk a warezt", sztem PSPnél számoljunk egy base pack árával, és vegyünk hozzá még olyan 5ezer forintnyi kieg-et.
Így nem 70Kba fáj a dolog, hanem max 50-be, és használhatóság terén uott vagyunk.
Szerintem így fair az összehasonlítás, mivel így tartunk ugyanott, mint egy PS2! (-> Ha ps2nél 8megás a kari, akkor pspnél ne 1gigással számold, mert ez azért jelentős eltérést eredményez.. )
Ja és még egy dolog. Most írod le harmadszor, hogy handled, ez mit jelent? Én handheld-ről tudok, mint hordozható cucc! -
#22 Akkor ne gagyizzunk, hanem tényleg a használhatóságot vegyük alapul a warezt meg hagyjuk, nem mindenki gondolkodik úgy, mint te... de ez a te dolgod.
Tehát:
PS2 Gép + Double Pack
Playstation 2 csomag 2 db kontrollerrel és egy 8MB-os memóriakártyával.
44 999 Ft
PSP Giga Pack
-hálózati adapter
-demó lemez
-védő tok
-USB kábel
-1 GB memoria kártya
-távszabályzós sztereó fülhallgató
-törlőkendő
69 998 Ft
45k vs 70k
A különbség 25k mely relatív nem sok. Egyébként 35k egy PS2 alapgép ára.
"2 db PS2-t lehet már lassan venni egy db PSP áráért." -írtam.
Teccikérteni a "lassan" szót?
Egyébként az egyik egy home konzol, a másik meg mi? Mert, hogy nem handled az biztos.
70-ért inkább veszek egy Box-ot, bár a játékokkal nem fogott meg az MS gépe. -
#21 Nos akkor tisztázzuk a dolgokat, nézzünk bele a tények világába! (Viszonyítási alap: Globalgame konzolbolt)
PS2 alapgép 36K.
PSP 41K.
Nekem itt 5ezer forint különbség jött ki, (igaz, fejben számoltam.) úgy, hogy hardverileg PSP alig marad el, ellenben ahhoz nem kell venni TV-t, hogy szép képet adjon.
Ha a biztonsági másolatos módszert nézzük, PS2höz jön egy chippelés, (nemtom pontosan mennyi, de kb) 5-10K között lehet, és hozzá minden játékhoz jön egy DVD.
PSPhez szükségeltetik egy memkártya, 11K - 1GB, vagy 18K - 2GB (utóbbi annyiból jobb, hogy több játékot tudsz egyszerre tárolni rajta). A kártya után már nem kell költeni az égvilágon semmire.
Szóval magyarázd már meg ezt a mondatot:
"2 db PS2-t lehet már lassan venni egy db PSP áráért." -
#20 drága játék gazdag hülye gyerekeknek! -
cateran #19 Ez igy van:( Epp nemreg neztem az amazon.co.uk-n, 1 uj Ps2 95 font,1 uj Psp value pack meg 180.......no comment -
#18 Base pack-hez vehetesz meg minden xart mire normálisan tudod használni... 70-ig meg sem állsz, használtan meg no thx. -
#17 Én is NDS párti vagyok, mert az legalább handled.
Nekem a legnagyobb bajom a PSP-vel, hogy túl nagy... hát hol tegyem én ezt a zsebembe?
A tudása lenyűgöző, egyértelműen köröket ver az NDS-re, de ez a kézikonzolok piacán nem elég.
NDS-re rengeteg olyan játék van ami eszméletlen szórakoztató és a grafikától valóban nem esünk hasra, de a belbecs a lényeg.
A másik a PSP ára. Drága... nagyon drága. 2 db PS2-t lehet már lassan venni egy db PSP áráért. -
#16 Hülyeség.. A drágább boltokban is 49ezer forinttól kezdődik a base pack ára! Ha tovább kerestek, találtok olcsóbban is! -
#15 énis beruháznék egyre, csak inkább költök már másra akkor, ( bmx ) de sokat gondolkoztam rajta, majd ha olcsóbb lesz, akkor -
KaBuTo666 #14 nem tudom mért szídják egyesk a psp-t!
szerintem nagyon klassz!
régen sokat buszoztam suli végett 1óra oda vissza minden nap
ha most is így lenne biztosan vennék, ugyanis el lennék vele amíg utazgatok, MOST NEM? -
#13 lehet, de tökéletesen igaza van. -
FLD #12 Nekem is van PSP-m. Nincs pixelhibája(mondjuk ezt vásárlás után 1 órán kersztül ellenőriztem
az áruházban, mert azt mondták, hogyha ott észreveszek benne pixelhibát akkor azonnal
cserélik a gépet). Vettem hozzá játékokat + 1 filmet. A film tök jó mínőségben fut, a
játékok is. + 2év garit is vásároltam a készülékhez (sztem így éri meg a legjobban). -
#11 Szerinted,de a te fajtád mindig okosabbnak érzi magát. -
vg #10 Itt az a baj, hogy a NDS tökéletesen alkalmatlan 3D-s játékokra! Ja, meg annyi, hogy a hsz-ed tudolsó mondata egy tökéletes baromság! -
portable #9 nekem van psp-m
és megvagyok vele elégedve -
#8 Kb. 2 cím miatt vennék Pspt és ez a két cím év végén jelenik meg.Gta:Vice city stories,Metal Gear Solid: Portable Ops.LCS meg van Ps2-re és 90% hogy a VCS is fog kapni egy Ps2-es portot.Ellenben NDS-re egy csomo egyedi exkluzív cím van.Eddig Psp-re minden volt csak normális játék nem. -
#7 Valkerie Profile, GTA Liberty City nagyon karcolnak ám PSP-n.
Ettől függetlenül nem vennék PSP-t, mert nagy... messz áll ez a handledtől /sajnos/. -
#6 Ilyen drága ez a vacak,talán reális áron kéne adni mondjuk úgy 20e Ft körül,bár szerintem NDS-re 1000* jobb játékok vannak. -
#5 íígen? akkor megyek és rögtön intézkedek!